• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bunu hak ettimmi

canim_benim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
8
1
1
27
merabalar ben avusturyadan katiliyoruum ve 18 yasindayim size bisey sormak istiyorum

suan lise okuyorum burda arkadas edinmesi birazcik zor bazen almanlar türkleri disliyabiliryorlar ve benim okulda dogru dürüst bir arkadasim olmadi bu yüzden ailemlede anlasamiyodum
benim babam 65 yasinda iki sene ben anneme anne sen niye bu adamla evlendin dedim babam biraz öfkeli biri sonra babam allah sen evlilik yüzü görme dedi bana ben agladim niye boyle dedin dedim o da agladi benim neyim varmis fln dedi bugün pismanim ve korkuyorum ya olurmu diye pismanim bir haftadir agliyorum babama gecen aksam sordumda baba beni seviyorumusun dedim ya bu nasi bi soru tabi seviyom dedi bende o zaman niye beddua ettin bana dedim icimden etmedimki diyo sizde ben bunu hak ettimmi?

İçinden etmemişki uzulme ;)
Baba bu hep sevecek değil ya bazende kızacak.

E yaşın 18 asilikte vardır sende
şimdi sen kendi kültürünüde benimsemezsin sanırım başka şeylerde söyledin babana, babanda patladı , babalar anneler gibi sabırlı ve idareci olmaz, bence sen babana benzeyen biriyle evlenme

merabalar ben avusturyadan katiliyoruum ve 18 yasindayim size bisey sormak istiyorum

suan lise okuyorum burda arkadas edinmesi birazcik zor bazen almanlar türkleri disliyabiliryorlar ve benim okulda dogru dürüst bir arkadasim olmadi bu yüzden ailemlede anlasamiyodum
benim babam 65 yasinda iki sene önce ben anneme anne sen niye bu adamla evlendin dedim babam biraz öfkeli biri sonra babam allah sen evlilik yüzü görme dedi bana ben agladim niye boyle dedin dedim o da agladi benim neyim varmis fln dedi bugün pismanim ve korkuyorum ya olurmu diye pismanim bir haftadir agliyorum babama gecen aksam sordumda baba beni seviyorumusun dedim ya bu nasi bi soru tabi seviyom dedi bende o zaman niye beddua ettin bana dedim icimden etmedimki diyo sizde ben bunu hak ettimmi?
yorumlariniz icin tesekkür ederim
birseylerdaha soylemek istiyorum bana göre hak etmedim cunku dedigim sey cok kötü degil mesela gercekden kötü ve ayip bisey yapsadim ben bunu hak ettim derdim

E yaşın 18 asilikte vardır sende
şimdi sen kendi kültürünüde benimsemezsin sanırım başka şeylerde söyledin babana, babanda patladı , babalar anneler gibi sabırlı ve idareci olmaz, bence sen babana benzeyen biriyle evlenme
gercekden baska biseyler soylemedim babam biraz alingan ve öfkeli biri babam onda abimle kavgalidi ondan bende anneme dedim oda dugu ve böyle oldu asim degilimdir avusturyada yasandima bakmayin almanlarin kulturu tabi biraz farkli türklere göre biraz soguk insalar

Babanla kuşak farkı düşünce farkın her zaman olacak , ama asıl üzülen annen olacak 2 arasında kalacağından dolayı bence fazla tartışma yaratmayın o bu yaştan sonra değişmez sende babanı olduğu gibi kabul et, oda senin kılına zarar gelsin istemez
gercekden baska biseyler soylemedim babam biraz alingan ve öfkeli biri babam onda abimle kavgalidi ondan bende anneme dedim oda dugu ve böyle oldu asim degilimdir avusturyada yasandima bakmayin almanlarin kulturu tabi biraz farkli türklere göre biraz soguk insalar

benim babam 65 yasinda iki sene ben anneme anne sen niye bu adamla evlendin dedim babam biraz öfkeli biri sonra babam allah sen evlilik yüzü görme dedi bana ben agladim niye boyle dedin dedim o da agladi benim neyim varmis fln dedi bugün pismanim ve korkuyorum ya olurmu diye pismanim bir haftadir agliyorum babama gecen aksam sordumda baba beni seviyorumusun dedim ya bu nasi bi soru tabi seviyom dedi bende o zaman niye beddua ettin bana dedim icimden etmedimki diyo sizde ben bunu hak ettimmi?

Amannn Allah başka dert vermesin...
Olur böyle şeyler,olur aile içerisinde böyle ufak şeyler...
Türk babaları genelde aşırı otoriter ve sertlerdir.Haliyle değil şaka yapmak,yanında yaptığın her harekete,her söylediğin şeye dikkat etmek zorundasın.Yoksa ummadığın tepkiyle karşılaşabilirsin.
Fakat babaları aile içerisinde otoriter olup yinede aile içerisinde her türlü muhabbeti yapabilen babalarda var.

Babanla kuşak farkı düşünce farkın her zaman olacak , ama asıl üzülen annen olacak 2 arasında kalacağından dolayı bence fazla tartışma yaratmayın o bu yaştan sonra değişmez sende babanı olduğu gibi kabul et, oda senin kılına zarar gelsin istemez
evet haklisin üzülen annem oluyo bu yasdan sonra degismez tabi onu böyle kabul etmek biraz zor geliyo bana

Amannn Allah başka dert vermesin...
Olur böyle şeyler,olur aile içerisinde böyle ufak şeyler...
Türk babaları genelde aşırı otoriter ve sertlerdir.Haliyle değil şaka yapmak,yanında yaptığın her harekete,her söylediğin şeye dikkat etmek zorundasın.Yoksa ummadığın tepkiyle karşılaşabilirsin.
Fakat babaları aile içerisinde otoriter olup yinede aile içerisinde her türlü muhabbeti yapabilen babalarda var.
amin vermez insallah türk babalari otoriter dogru yorumun icin tesekkür ederim

Bence babanla düşüncelerin farklı diye kavga ortamına girme sırf annen üzülmesin diye evet baba haklısın de , yanağına öpücük kondur bak nasıl yumuşuyacak o gurbet elde sizin için çarpışıyor sizde babaya karşı olmayın sizden başka kimsesi yok , ah rahmeti babam yaşasaydı keşke, şöyle koyu muhabbet yapsaydık keşke , babalar değerli
evet haklisin üzülen annem oluyo bu yasdan sonra degismez tabi onu böyle kabul etmek biraz zor geliyo bana

Bence babanla düşüncelerin farklı de kavga ortamına girme sırf annen üzülmesin diye evet baba haklısın de , yanağına öpücğk kondur bak nasıl yumuşuyacak o gurbet elde sizin için çarpışıyor sizde babaya karşı olmayın sizden başka kimsesi yok , ah rahmeti babam yaşasaydı keşke, şöyle koyu muhabbet yapsaydık keşke , babalar değerli
babalar degerli buda yas illerledikce fark ediliyor babaya karsi olmayin diyorsunuz ama bu zor geliyo fakat karsi gelmemeye caliscam allah kimseye dert vermesin

Aile arasında olur böyle şeyler,kafanıza takıpta dert etmeyin. Babanız o sizin hiç içten gelerek beddua edebilir mi

Hadi her seyi geciyorum. Velev ki tuttu beddua. Evlenmemek kötü degil ki? 18 yasinda bunun derdine dusme.

Canım onlar alman değil avusturyalılar

sen gerçek turk babası görmemişsin, anneye bunu mu aldın ne demek baba için,

Back