• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bunlari hak edio muyum sizce???

o yanlış yazdıgın kelımeyı anlamadım
o sebeble konuyu komple anlamadım

genelde hiiiiiççç yazı şekline takılmam...
anlaşılsında nasıl yazarsan yaz yani diye düşünürüm...
hiç kimseye de yazısından dolayı tepki göstermedim..
ama inan bikaç kelime anladım o kelimeleri birleştirdiğimdede anlamlı bi cümle çıkmadı ortaya...

Ben agustos ayindan bu yana evliyim esim cok uzaktan akraba ama yeni tanistk ailecek 7 8 ay icinde evlendik her neyse iste bn kaynanamlarla altli ustlu oturuoz..bn ne yaparsam yapayim bi turlu yaranamiom bi saol bile demio sanki vazifemmis gibi konusio ve dipnot: asiri iyi niyetli biriyim. Neyse bunlar bir ay once gorumumle kaynanam gorumumun uni icn gittiler gelmediler bugune kadar bn kayinbabamla kaynima baktim.bugun telde konusurkn gorumum evleneck onun dugunu icin misafir geleckmis dio kaynanam sizde kalack bn bisey demedm tmm dedim bna dio ki zorsunuosan gelmesnler yuzume sole kizmam felan dedi sok oldum dedm nie oyle dion anne smdiye kdar tanimadin mi dio yok tanimiom seni bi aydan beri daha fazla hatta esine ccocuguna evine baktim szce bn bunu hak edio muyum bn kotu biri deilm ama o hep kotu gelio bna:KK43:

ağzınla kuş tutsan bile olmaz canım.bu böyle geldi böyle gidicek.zamanla düzelir inşallah canım ama sanmam :( sen çaktırmadan kendini çek biraz.ama onlar anlamasın.anlarlarsa daha çok laf sokarlar.

Kötü birsey dememis ki; zorlaniyorsan gelmesinler demiş. Yanlis mi anladim?

Ehem Ehem konuyu anladığım kadarıyla anlatıyorum.Kızımız yeni evli 3 aylık.Kv ile altlı üstlü oturmakta.Ayrıca görümü (görümcesi) üniv.Kazanmış.KV ile görümü üni. için şehir dışına çıkmış.Kızımız kp ve kb ye bakmış.
Kv si tel. açmış görümü görmeye geleceklermiş.Hazırlık yap demiş.Hani zorlanıyorsan yapma kızmam da demiş.(ağız aramış)
Kızımızda niye zorlanıcam anne demiş.
Şimdi bizlere diyorki zorlansaydım kp ve kb ye 1 ay bakarmıydım.
Kısaca :KV derdi ne.madem zorlanacağımı düşünüyordu da 1 ay niye baktım oğluna ,kocasına.

Anlamadığım kısısm görümce okula gidiyor,görücü niye geliyor?

Back