- 11 Kasım 2014
- 61
- 23
- 98
Ck kotu dusunuolar bna karsiAh ah nedir bu kaynanalardan Görümcelerden çektimiz yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ck kotu dusunuolar bna karsiAh ah nedir bu kaynanalardan Görümcelerden çektimiz yahu
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin eğer şimdiden her dediklerine evet dersen bir daha önünü alamazsın,çalışıyor musunuz?Hep iyi dusunmeye calisiom amaaa
O da dogru uygulayamiorum amabu arada insan kime yaranmaya çalışırsa o kişiyle imtihan olur..
bunu bilir bunu söylerim..
bence belli başlı şeyler dışında sallamayın kv.nizi...
yoksa g.tü kalkar...
Yk ama meslegim varKendinizi bu kadar ezdirmeyin eğer şimdiden her dediklerine evet dersen bir daha önünü alamazsın,çalışıyor musunuz?
Hep iyi dusunmeye calisiom amaaa
Bk iste bunu bna en yakin kuzenim de dio ezdirme die ama bn boleyim ya
Aynen oyleym onun icinBak canım başta severse rezil et hiç umursama yine sever.Amaaaa başta gelin olarak baktıysa uğraşma sen el kızısın!
O da dogru uygulayamiorum ama
Ck fazla iyiyim bn ya((O kuzenin tavsiyesine uy yoksa daha çok üzülürsün.
Himm o da iyi fikiruygulayacaksın güzelim..
yoksa tepene çıkar..
yavaş yavaş kes yaranmayı..
birden kesersen dikkat çeker..
Canım sen nekadar iyi olursan ol onlar Istedikleri gibi düşünürler senin hakkinda bunlara yaranamassin o yüzden kendini ezdirmeCk kotu dusunuolar bna karsi
Peki bn nasil duzelirm yaauygulayacaksın güzelim..
yoksa tepene çıkar..
yavaş yavaş kes yaranmayı..
birden kesersen dikkat çeker..
Evt kesinlikle dogru bu ck ornegini gosterdiler ifade ettm inanmadilarCanım sen nekadar iyi olursan ol onlar Istedikleri gibi düşünürler senin hakkinda bunlara yaranamassin o yüzden kendini ezdirme
Ben agustos ayindan bu yana evliyim esim cok uzaktan akraba ama yeni tanistk ailecek 7 8 ay icinde evlendik her neyse iste bn kaynanamlarla altli ustlu oturuoz..bn ne yaparsam yapayim bi turlu yaranamiom bi saol bile demio sanki vazifemmis gibi konusio ve dipnot: asiri iyi niyetli biriyim. Neyse bunlar bir ay once gorumumle kaynanam gorumumun uni icn gittiler gelmediler bugune kadar bn kayinbabamla kaynima baktim.bugun telde konusurkn gorumum evleneck onun dugunu icin misafir geleckmis dio kaynanam sizde kalack bn bisey demedm tmm dedim bna dio ki zorsunuosan gelmesnler yuzume sole kizmam felan dedi sok oldum dedm nie oyle dion anne smdiye kdar tanimadin mi dio yok tanimiom seni bi aydan beri daha fazla hatta esine ccocuguna evine baktim szce bn bunu hak edio muyum bn kotu biri deilm ama o hep kotu gelio bna
Bizde de kullanılır görümüm :))konuşmanı benzettim de..
benim komşum var erzurumlu..
onlar da görüm diyo görümceye...