Ben bukadar etkileniyosam bebeğim karnımda napiyo

1akgkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
75
9
36
Anlayamıyorum kaynanama 2 hafta gitmedik diye ortalık yıkıldı ve bu lanet yerde karnımda çocukla tek hissediyorum eşimin annesi bugün kıyafetine laf etti esim sustu konuşmama laf etti esim sustu anlasamiyosaniz borsanın dedi biz sustuk bu evliliğini hiç biyere gitmez dedi kurtarmaya çalıştıkça artık eşimden soğuyorum. Bugün bana tokat atarak yaptı yapicani ve benim elimden hiç bişey gelmedi

Ne lanet kaynanalar var insan evladına yuvasını yıkmasını nasıl söyler ya üstelik birde baba olacak o adam yani sen kimsinde boşa diyosun bu kadın seninle evli değil sana sormayacak boşanıp bosanmamasini..canım valla hiç yüz verme alsın anasını koynuna bundan sonra ki ömrünü koyun koyuna gecirsinler..merak etme etme bulma dünyası Allah öyle bir hesap sorar ki felekleri şaşar onların.sen Allaha havale et herseyi de akışına bırak..senin için hayırlısı olsun herşeyin. ..He birde hamile karısına tokat atan heriften hayır gelmez zaten boşanıyorum diye üzülme sevin bu öküzden kurtulduğuna

Eli kirilsin pisman olacak yaptiklarina hamile kadina yaptigina bak!Ailen yok mu onlardan yardim alsan keske

i kafam okadar karışıktı ne biliyim zamana bıraktım ailem hep arkamda ama biz bide severek evlendik ben bu adamı 5 sene başka memlekette bekledim üniversite bitince sadece canım yanımı yakiyo beni böyle ezdirmesi

g
Eli kirilsin pisman olacak yaptiklarina hamile kadina yaptigina bak!Ailen yok mu onlardan yardim alsan keske
Onun kızıda hamile ben bişey demiyorum var ailem olma mı dün abim aradı eşimi benim kız kardeşim durduk yere bizi aramaz gelip alallimmi iyimi Olucak dedi ben alırsam daha kimse alamaz bu kızı elimden dedi ki yapar çocuğunu bile göstermez ler

Sen biraz daha sabret esine olacagi olabilecegi net sekilde ifade et baktin anlamadi aileleri devreye sok sonrasi zaten belli olur ama ne olursa olsub susma sakin bende hamileyken tokat yedim onu terk ettim islah oldu sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…