• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu testlerden bişey anlamıyorum ya

nirun2259

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
87
29
3
39
Kızlar bata 14 15 gün varken test yaptım belki 10 tane falan bunlarda 1 saat 2 saat sonrasında 7tanesinde pozitif gördüm bata 13 varken troid kontrol tahlilim vardı kanda beta baktırdım negatif tabiki sonra 3 gün geçti yumurtlama günlerimde geçti bugün yeniden tahlil yaptım yine 4 5 tane onlarda 2 3 saat sonra hepsi pozitif oldu en sonuncuyu atıyorum size en belirgin pozitif bu idrar az damlatıyorum çucukla 4 5 damla

Eklentiler

• F5ED75A7-F6C3-42F3-8E19-128FDA88938A.jpeg
    F5ED75A7-F6C3-42F3-8E19-128FDA88938A.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 72
Eşiniz eczacı falan mı?

Kızlar bata 14 15 gün varken test yaptım belki 10 tane falan bunlarda 1 saat 2 saat sonrasında 7tanesinde pozitif gördüm bata 13 varken troid kontrol tahlilim vardı kanda beta baktırdım negatif tabiki sonra 3 gün geçti yumurtlama günlerimde geçti bugün yeniden tahlil yaptım yine 4 5 tane onlarda 2 3 saat sonra hepsi pozitif oldu en sonuncuyu atıyorum size en belirgin pozitif bu idrar az damlatıyorum çucukla 4 5 damla
5dk sonra çıkan sonuç geçersiz sayılır. Bu testte idrar çok damlamış 2-3 yeterli. Ama bu kadar net pozitif çıkması ilginç kan da varsa vardır

10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru değildir hem olsa önce kanda çıkardı sonra idrara geçiyor

Yoooo netten bir sürü sipariş verdim çekmeceden alıyorum uyguluyorum yazdığımdan bunu çıkarmanız çok garip oldu 🙃🙂
Bi konuda daha gördüm sanki yorumunuzu orda da 5-6 tane yaptım demişsiniz sanki öyle hatırlıyorum. Adetten çok önce üst üste bu kadar çok test yapınca merak ettim valla

Bi konuda daha gördüm sanki yorumunuzu orda da 5-6 tane yaptım demişsiniz sanki öyle hatırlıyorum. Adetten çok önce üst üste bu kadar çok test yapınca merak ettim vallkız
10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru değildir hem olsa önce kanda çıkardı sonra idrara geçiyor
yani kanı 4 gün önce verdim ya belki olabilir mi diyorum sonuç olarak eğerki varsa ilk gebeliğim olacak ve 4 ay önce tüp bebek denedim ben o kadar progestoron iğneler yedim o 12 günlük sürecte bile böyle 2 3 saat sonra pozitif görmedim bilenler bilir bu iğnelerin idrarda pozitif gösterme oranı yüksek oluyor

Düşük falan yapmış mıydınız yakın zamanda? Ya da yanlışlıkla ovulasyon testi almış olabilir misiniz? Bir kontrol edin LH mı yazıyor diye.

Ama 4 ay önce diyorsun tüp bebek oldu. Yani ilaçların etkisi değildir. İçin rahat etsin diye bi kan ver tekrar. Peki betaHCG kaç çıkmıştı 4 gün önce?
Tüp bebek tedavi yapmanızın sebebi erkek infertilitesi mi?

Düşük falan yapmış mıydınız yakın zamanda? Ya da yanlışlıkla ovulasyon testi almış olabilir misiniz? Bir kontrol edin LH mı yazıyor diye.
Yok canım emin ol ben nasıl inceliyorum değilller gebelik testi işte bende işin içinden çıkamadım yahu bütün tahilllerim normal çıktı değerlerim vallahi anlamıyorum o yüzden konu açtım böyle yaşayan varsa yazsın lütfen

Bu testin 5 dk sonrasında geçerliliği yok ayrıca adeta 14 gün varken test yapmak bir anlam ifade etmez. Bunlar ovulasyon testi olabilirmi ?

Ama 4 ay önce diyorsun tüp bebek oldu. Yani ilaçların etkisi değildir. İçin rahat etsin diye bi kan ver tekrar. Peki betaHCG kaç çıkmıştı 4 gün önce?
Tüp bebek tedavi yapmanızı sebebi erkek infertilitesi mi?
Evet erkek ben aslında kan vermek bebek için değildi tiroit yüksekti ilaç yükselmesi yapıldı bende covit dolayı kontrol ettirmedim bu yüzden kan verdim doktoruma bakalım dedim oda bata daha var çıkmaz daha dedi çünkü ilişki üstünden 12 gündü kan verdiğimde bilmiyorum ya bakalım bekleyeceğiz

Evet erkek ben aslında kan vermek bebek için değildi tiroit yüksekti ilaç yükselmesi yapıldı bende covit dolayı kontrol ettirmedim bu yüzden kan verdim doktoruma bakalım dedim oda bata daha var çıkmaz daha dedi çünkü ilişki üstünden 12 gündü kan verdiğimde bilmiyorum ya bakalım bekleyeceğiz

Erkek infertilitesi ile doğal yola gebelik olduysa ne mutlu size. Hayırlısı olsun diyelim

Yok canım emin ol ben nasıl inceliyorum değilller gebelik testi işte bende işin içinden çıkamadım yahu bütün tahilllerim normal çıktı değerlerim vallahi anlamıyorum o yüzden konu açtım böyle yaşayan varsa yazsın lütfen
Şaşırdım valla ben de 🤷🏼‍♀️ farklı marka var mıydı farklı paket falan üretimde hata olabilir aynı kutudan çıktıysa hepsi... Başka bir şey gelmedi aklıma. Bat'ı yanlış biliyo yada hesaplıyo olabilirsiniz. 2 kere yumurtlamış biri çok önce olduğu için testte çıkıyor olabilir. Bazı kistler falan da pozitif çıkartıyor bu testleri diye duymuştum ama ben doktor değilim sonuçta 🙈

Back