Gidiyodum ama bıraktımAnksiyete için devamlı olarak bir psikologla görüşüyor Musun? Psikiyatr değil bak, psikolog?
Hafif ergenlik sivilceleri diyo krem veriyo sabun veriyo ben onları o kadar çok denedimki sonuç alamıyorum geçirmiyo boşuna para dolabıCilt doktoru ne diyor peki?
Hayır,o kadar güzel bi kızdımki çiçek gibiydim şimdi aynaya bakamıyorum o kadar çirkinleştirdiki beniÖzgüveniniz hiç eksilmesin elbette birgün cildiniz düzelecek. Belki de siz stres yaptikca çoğalıyor,geçeceği varsa da geçmiyor. Kullandınız mı bilmiyorum ama la roche posay ın effacler serisi ablamin sivilcelerinde çok işe yaradı. İnsallh kurtulursunuz takmamaya çalısin (zor olsada).
Ben psikolog dedim.Gidiyodum ama bıraktımsonuc alamıyorum geçmiyo ilaç tedavisi de gördüm.Bende böyle kabul ettim artık kendimi ugraşmıyorum böyle kalsın. 7 senedir psikiyatr yüzü görmekten bıktım açıkçası 15 yaşında başladı 22 ye girdim hala var kronikleşmiş artık bende vazgeçtim
Geç-mi-yo.Ben artık onunla beraber yaşıyorum.Depresyon-anlsiyete bnm parçam gibi yakamı bırakmıyolar..Bende ugrasmıyorum çünkü umut etmekten de bıktım.Ben psikolog dedim.
10 dakikalık psikiyatr görüşmelerinden fayda alamazsın.
Vercen parası neyse, 1 saat oturcan orda. Anksiyete farkındalıkla kolaylaşır.
Kendimden biliyorum, Yen'i eve geldim psikologtan
Yeterli kadar su içiyor musun nazar mı olmuş ne olmuş çok geçmiş olsunDaha önce 2 yıldır yüzümün heryerinde çıkan minik kırmızı sivilce ve lekelerle bogustugumu yazmıştım.Ergenlik döneminde bile pürüzsüz olan cildime 20 yaşından sonra noldugunu anlamakta güçlük çekmekteyimYağlı bi cildim hiçbi zaman olmadı,bugün en son karaciğer ve hormon tahlillerimi de yaptırdım sonuclar çok güzel.Peki nasıl olusuyo bunlar ben akıl sır erdiremiyorum.Bembeyez sarışın ten rengim kahverengiye döndü resmen heryeri leke sivilce.Anksiyetem oldugu için roaccutane ve benzeri ilaçlar kullanamıyorum psikolojik olarak çok kötü etkiliyo (depresyon) Halbuki sadece 20 gün,günde 10mg aldıgım aknetrent cildimi eski güzelliğine kavuşturmaya yetmişti (ama mecbur yarıda bıraktım devam edemedim) Şimdi aklı alan bana şunu bi açıklasın.Madem iltihap yok vücudumda yağlanma yok hormonlar normal,Peki aknetrent neyi kuruttu da 20 günde tertemiz eski haline döndü cildim?? Ben napıcam nerden geldiğini anlamıyorumki devasını ariyim ( Krem,losyon,tonik,maske,bitki çayları,sirke limon hepsini denedim işe yaramıyo.Bunların geçiremeyeceği kadar ağır ama aknetrentin 20 günde geçirebileceği kadar hafif sivilceler bnmkisi.Ama artık bitmiş durumdayım depresyona girdim evden çıkmıyorum insanlarla görüşmüyorum bu akneler yüzünden BIKTIM! Özgüvenim sıfırlandı sabah akşam ağlıyorum MUTLU DEĞiLİM..
Kesinlikle artık nazar oldugunu düşünüyorum bende. bi pis nefese mi geldim noldumYeterli kadar su içiyor musun nazar mı olmuş ne olmuş çok geçmiş olsun
Daha önce 2 yıldır yüzümün heryerinde çıkan minik kırmızı sivilce ve lekelerle bogustugumu yazmıştım.Ergenlik döneminde bile pürüzsüz olan cildime 20 yaşından sonra noldugunu anlamakta güçlük çekmekteyimYağlı bi cildim hiçbi zaman olmadı,bugün en son karaciğer ve hormon tahlillerimi de yaptırdım sonuclar çok güzel.Peki nasıl olusuyo bunlar ben akıl sır erdiremiyorum.Bembeyez sarışın ten rengim kahverengiye döndü resmen heryeri leke sivilce.Anksiyetem oldugu için roaccutane ve benzeri ilaçlar kullanamıyorum psikolojik olarak çok kötü etkiliyo (depresyon) Halbuki sadece 20 gün,günde 10mg aldıgım aknetrent cildimi eski güzelliğine kavuşturmaya yetmişti (ama mecbur yarıda bıraktım devam edemedim) Şimdi aklı alan bana şunu bi açıklasın.Madem iltihap yok vücudumda yağlanma yok hormonlar normal,Peki aknetrent neyi kuruttu da 20 günde tertemiz eski haline döndü cildim?? Ben napıcam nerden geldiğini anlamıyorumki devasını ariyim ( Krem,losyon,tonik,maske,bitki çayları,sirke limon hepsini denedim işe yaramıyo.Bunların geçiremeyeceği kadar ağır ama aknetrentin 20 günde geçirebileceği kadar hafif sivilceler bnmkisi.Ama artık bitmiş durumdayım depresyona girdim evden çıkmıyorum insanlarla görüşmüyorum bu akneler yüzünden BIKTIM! Özgüvenim sıfırlandı sabah akşam ağlıyorum MUTLU DEĞiLİM..
Ben daha 1-2 senedir adamakıllı makyaj yapıyorum :) cildimi hep temiz tutuyodum.Ondan olması çok zorBazi kozmetik ürünleri de sivilceye neden olur. Fondöten gibi..
Cildine uygun olmayan birsey mi kullandin acaba?
2 ay sonra evleniyorum da o ne iğrenç bişey öyleTatlım eğer evliysen yüzüne Sperm kullanmanı tavsiye ediyorum ben yurtdisinda yasiyorum ve burada yaptırıyorlar
Seratonin eksikliğim kesin var çok depresyon eğilimli bi insanım zaten geçmişimdede var.Ama ben bişey yapamıyorumkiElden ne gelirAnksiyete hashimoto denilen bir tiroit hastsligindan ileri gelebilir ve ilacla gecmez...özunde seratonin ve endorfin eksikligi yatar...tiroite cidden baktirin...tsh/serbest t3 /anti tg/ anti tpo