- 23 Ocak 2016
- 178
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahiliyeye gittim bugün kan verdim işte 2 tahlil çıkardı baktı değerlerime dedi herşeyin normal.Nerdeyse üzülecektim değerlerimin iyi olmasına çıldırıcam nerdn oluşuyo bu sivilcelernazarla akne mi olur yillarca ? Tiroitiniz saglam mi mesela ? Gaidanizda mantar olabilir mi ? Saglikli kiloda misiniz ? Cilt sadece karacigerden bozulmaz...diger tetkikler yapilmali ? Iyi bir cildiye dr una gidin.olmadi dahiliyeye de...
Serbest T4 13,86 olması gereken (12-22 arası zaten)Anksiyete hashimoto denilen bir tiroit hastsligindan ileri gelebilir ve ilacla gecmez...özunde seratonin ve endorfin eksikligi yatar...tiroite cidden baktirin...tsh/serbest t3 /anti tg/ anti tpo
Bunlar çok hafif şeyler Bnmki tüm yüzüme yayılmış derimin altı leke ve minik sivilce dolu bu yazdıklarınız bunun için çok basitMakyaj yapmayin yastik kilifini hergun degistirin ve utulu olsun paketli hicbir urun tuketmeyin nilera okyanus gliserinli sabun kullanin sadece sabahlari.
basit dediginiz seyleri bir ay yapsaniz birsey kalmaz ama siz bilirsiniz doktora gidin bence.Bunlar çok hafif şeyler Bnmki tüm yüzüme yayılmış derimin altı leke ve minik sivilce dolu bu yazdıklarınız bunun için çok basit
Hepsini yaptım hepsinibasit dediginiz seyleri bir ay yapsaniz birsey kalmaz ama siz bilirsiniz doktora gidin bence.
Hepsini yaptım hepsini