Ben bu isi anlayamadim..lutfen yorum yapabilirmisiniz.

Adamın bozulması normal ama söyledikleri çok saçma erkekler bosaldımı olmaz demişte bizde mi tuhaflık var boşaldıktan 15 20 dakika sonra tekrar oluyor bizde. Sen eşinden çekinme orgazm olamıyorsan sevişme süresini uzun tutun içine girince nasıl zevk alıyorsan öyle deneyin sen yönlendir
ablacım kadına etmediği hakaret kalmamış sen bide diyosun ki git altına yatmaya devam et.

ferhansa göre 50 yaşında da evlensen hata olur. O öyle boşver
Uzucu seyler.10 yillik evlilik.degersizlik hissinin dibini yasiyorum.oyle boyle gidiyor bi sekilde.vazife meselesi.ev is coluk cocuk sadece ev paylasiliyor gibi yorgunum dusunmeye bile yorgunum.
Bir kadro durumu var belki ihtimaller arasinda yani.olursa bakicaz duruma artik.10 yilda 20 yil yaslandim.cok enerjik neseli biriydim yillar icinde hepsi bitti.ikiz kizlarim var onlarda olmasa kafayi yerdim

Uzucu seyler.10 yillik evlilik.degersizlik hissinin dibini yasiyorum.oyle boyle gidiyor bi sekilde.vazife meselesi.ev is coluk cocuk sadece ev paylasiliyor gibi yorgunum dusunmeye bile yorgunum.
Bir kadro durumu var belki ihtimaller arasinda yani.olursa bakicaz duruma artik.10 yilda 20 yil yaslandim.cok enerjik neseli biriydim yillar icinde hepsi bitti.ikiz kizlarim var onlarda olmasa kafayi yerdim
kendinize kaliteli zaman yaratın, kocanız dünyanın merkezinde değil neticede. Kendinizle ilgilenin. Dağ ayılarının 2dk tatminleriyle mutlu olamayacağınız gayette ortada. Üstüne üstlük kaç yıllık karısına çocuğunun annesine söylenilen laflar genelevde çalışan kadına dahi ağır kaçacak kelimeler. Allah yardımcınız olsun inşallah

Sey meraklilari gibi dedi bu saatten sonra sokulamam sanirim.eksik hissettyse insan gbi soyleyebilir kendimi kotu hissediyorum falan diye.bende ona acikalamami yaparim bidahada yapmam zor bisey degil
Pardon ben orayı atlamışım gönlünüzü alır umarım aksi halde bu sorun kin gütmeye kadar gidiyor :KK43:

kendinize kaliteli zaman yaratın, kocanız dünyanın merkezinde değil neticede. Kendinizle ilgilenin. Dağ ayılarının 2dk tatminleriyle mutlu olamayacağınız gayette ortada. Üstüne üstlük kaç yıllık karısına çocuğunun annesine söylenilen laflar genelevde çalışan kadına dahi ağır kaçacak kelimeler. Allah yardımcınız olsun inşallah
Zaten kendimle mutlu olmayan birisi olsaydim bu is buralara gelmezdi.evet aynen oyle onun 2 dakikasi icin yillarca rol yaptim ölmedim mutluydum bu konu benim icin sıkinti olamaz.sadece belki karsilikli mutlu olabilirz diye dusunmustum.
Ictigim bir kahvenin bile keyfi vardir bende.keyfi yoksa bu iste olmayabilir.
Evet baska konulardada hakaret eden bir adam uslupsuz.gittigi yere kadsr diyorum artik

BIlseydim bu kadar alinacagini zateen yapmazdim ama adam agir konusmaya basladi yok ben bilmem ne meraklulari gibiymisim o is bitince butun erkekler boyleymis daha bisey olmazmis öptüm sadece bitince dokunmayacakmiyim sana dedim dokunmayacan dedi cok ama cok alindim
Eşiniz gerçekten saçmalamış üzüldüm adınıza. O iş bitince bütün erkekler böyle ne alaka gayette bitince öpüşülür de sevişilirde 🤷‍♀️

X