Ben bu isi anlayamadim..lutfen yorum yapabilirmisiniz.

Merh.10 yillik evliyim evlendigimizin ilk yillari berbat gecti cinsel sogukluk benim hafif derecedeki vajinismusum cinsellik nedie bilmeyisim oldu ama benim canim aciyarak rol yaparak gecti gitti.sonrasinda tup bebek surecimiz oldu sukur tuttu 3 bucuk yasinda kizlarimiz var.ben 30 yasindayim esim 37.ben bu yasimda cinsellik nedir kadin orgazm nedir ogrendim istekli bir bayanim.uzatmamak icin ayrinti vermiyorum.
Aksam esimle birlikte olurken esim bosaldi neyse yanyana yatarken onu opmeye basladim bu esnada mast.gibi bisey yapiyorum kendime esim bir anda ofkelendi beni kucuk dusurmek icin yapiyosun bitti iste ne istyosun bilmem ne meraklisi diye şok oldum.erkekler boyledir bosaldimi tekrar olmazda iste zaten bosalinca yuzume pislik gbi bakiylsun bana kufrediyorsun da me diycegimi sasirdim.ya bu olan sey cokmu kotu.ben tecrubesizim ciddi anlamda.evet surda 3 6 aydir benide tatmin etmesini istyorum oncesinde gir cik bitsin bir an once kafasindaydim.
Benim yaptigim sey assagilayici biseymi arkadaslar gercekten.onu operken mast.gbi bisey yapmam kendime.
Özgüveni düşük, bilinçaltında muhtemelen "ben beceremiyorum kendi kendini boşaltmaya çalışıyo" diye düşünüyordur (uzman değilim). Alınganlığından belli. Bi sıkıntısı var çözemedim ama senin yaptığın acıınca yemek yemek, susayın su içmek kadar normal bişey. Hoşuna bile gitmesi lazımdı..

Ayni sitemleri yaptim.yukselince dahada sacmalamaya basladi yok bitince biter daha opusulmez bilmem ne diye.ne var sende islandin bilmem ne dedi daha bir suru sey.acik yaziyorum kusuruma bakmayin dedim kocam degilmisin ya sen yanimdasin seni opuyorum operken bu sekilde yapiyorum bunda ne var anlatamadim.bosaldiginda ben ona kotu bakiyormusum iste sover gbi bilmem ne.o tarz bide diliyle falan ne mumkun soylemem bile.yillar oncesinde dokunmasina musade etmezdim.o istekliydi nisanlilik donemimizde de ayni sekilde ben kacan taraftim simdi bilmem ne meraklisi oldum.o kadar zoruma gttiki ne desem ne yapsam bilemiyorum
Tam Freudluk bi adam.. Terapi almalı ama şu adamın uzaya gitmesi gerek terapi alması için. . Bittikten sonra öpüşülmez ne? Yani bu lafın neresinden tutsan elinde kalır sinir oldum. Allah yardımcınız olsun. Yapabiliyorsanız terapi aldırın adamın okb.benzeri birşeyi de olabilir

Özgüveni düşük, bilinçaltında muhtemelen "ben beceremiyorum kendi kendini boşaltmaya çalışıyo" diye düşünüyordur (uzman değilim). Alınganlığından belli. Bi sıkıntısı var çözemedim ama senin yaptığın acıınca yemek yemek, susayın su içmek kadar normal bişey. Hoşuna bile gitmesi lazımdı..
Ne hosuna gtmesi sacma sapan seyler soyledi kalp kirici.yok o bosalinca daha bisey isteyemezmis opmek bile bitince bitiyormus iiste herkes boyleymis.nefret ettim o an herseyden.bsstan ben istekli olsaymisimda patlayacakmis zaten kendimi sucaldigimla kaldim.hic konusmadik genel cocuklar ev ile ilgiki birkac kelime o kadar.

Tam Freudluk bi adam.. Terapi almalı ama şu adamın uzaya gitmesi gerek terapi alması için. . Bittikten sonra öpüşülmez ne? Yani bu lafın neresinden tutsan elinde kalır sinir oldum. Allah yardımcınız olsun. Yapabiliyorsanız terapi aldırın adamın okb.benzeri birşeyi de olabilir
Daha once cift terapisne gttik ama bu konuya gelemeden bitirdik o acmami istemezdi.sorun su onu kucuk dusurmem assagilamammis.kotu bakuyormusum ona o bosalinca.
Zor bir adam birde bu eklendi tam oldu.

Eskiden iliski araliklari uzun oldugu icim oyleydi su zamanlatlrda sikinti yok bundan oncesindeki birlikteligimizde mesela hersey harikaydi karsilikli ama bu sefer bitecegini bildigim halde onun istedigi pozisyonda oldu bende kendimce devam etmek istedim ama duymadigim laf kalmadi

Onun kolay boşaldığı pozisyondan hemen önce siz nasıl boşalıyorsanız o pozisyona geçin. Biz öyle yapıyoruz ama konu eşinizin öküzlüğü. Kırılmakta haklısınız söyledikleri ağır kaçmış

Onun kolay boşaldığı pozisyondan hemen önce siz nasıl boşalıyorsanız o pozisyona geçin. Biz öyle yapıyoruz ama konu eşinizin öküzlüğü. Kırılmakta haklısınız söyledikleri ağır kaçmış
Bencillik burda devreye giriyor iste ben onun icin yaptim ama o benim icin yapmiyor ne sekilde nasil olur ne zaman olur bilmjyorum su anlik gozumun goresi yok olursa bile naparsa yapsin kapat gozunu olsun bitsin modundayim ama eskiye donersek dediginizi yapacagim once ben diyecegim

Adamın yıllardır alışkın olduğu bi mihrimah vardı. Bi rutini vardı kendine göre nede olsa mirimahın bi beklentisi yoktu, Şimdilerde ise istekli bi mihrimah var bence eşin sadece şaşkın zamanla onunda hoşuna gidicer diye umuyorum. Keyifli olduğunuz vakitlerde cinsellik üzerine konuşun, beklentilerinden söz et kendini keşfettiğini anlat vs zamanla alışacaktır.
Ben kendi kendime konusuyorum cogu zaman olur farketmez guzel cok iyi zaten cok guzelsin gerek yok ben sevmiyorum oyle biliyorsun (biseyler alsam falan filan dedigimde).dinliyor genelde.mesela ona o esnada benim hosuma gidecek seyleri soylemesinden haz aldigimi soyledim.1 kez soyledi sadece.ona da sordum ne gbi seversin nasil seversin gibisinden tık yok.şaşkin olup mutlu da olsaydi iyiydi.ne umdum ne buldum cok.uzgunum.hala bu konu acilmadi rutin seyler ekmek yemek cocuklar ev.o gelmeden uyudum gece de bu gece de uyumayi dusunuyorum hemen.

merhaba elbette sizi eşinizi hiç tanımıyoruz ilişkinizi bilmiyoruz cinsellik hariç nasılsınız bilmiyoruz ama okurken aklıma su geldi simdi yılların alıskanlıkları var siz değişen taraftasınız o da zamanla belki adapte olur zaman vermek lazım cinsel değişiklikler kolay değil hafif vajinismus da atlatmışsınız alışkanlıkları değiştirmek zihnini açmak bedenine hukmetmek kolay değil toplumsal ailesel öğretilerle uğraşmak zor bu konu dışında iyiyse çocuklarla şu bu, bence yavaş yavaş sizin istek seviyenize çekmeye çalışsanız minik minik anlatsanız bittikten sonra değil önden bazı şeyleri isteseniz filan nasıl olur. Başka konularda size uydugu vaki mi mesela bir şeye onu açıp alıştırdığınız.. İnsallah her sey gönlünüzce olsun.
Guzellikle olmali hersey israrla guzellikle sabirla hep.su saatten sonra bu konuyla alakali bisey diyebilirmiyim orasi ayri.sanmiyorum bu defteri boyle kapatririm gbi.beklenti istek oneri vb.acamam sanirim cunku hakaret cok agir.
Bunun disinda mukemmel bir baba ve evcimen.

Valla sinir oldum. Ne terbiyesiz bi adam kendi hatasını size atıyor. Ne demek o iş bitince öpüşme biter. Sizi seviyorsa opusmek her zaman ister. Tamam o iş ikinciye olmayabilir ama opusmek güzeldir. Ama siz gelmeden bitmesi sadece kendini düşünmüş. Çok ağır konuşmuş benim eşim bunu dese bi daha birlikte olur muyum bilmiyorum. Kendi rahatladiktan sonra sizi de bi şekilde rahatmatmasi gerekir. Kendinizin yapması gerekmez o yapmaliydi size .

Merh.10 yillik evliyim evlendigimizin ilk yillari berbat gecti cinsel sogukluk benim hafif derecedeki vajinismusum cinsellik nedie bilmeyisim oldu ama benim canim aciyarak rol yaparak gecti gitti.sonrasinda tup bebek surecimiz oldu sukur tuttu 3 bucuk yasinda kizlarimiz var.ben 30 yasindayim esim 37.ben bu yasimda cinsellik nedir kadin orgazm nedir ogrendim istekli bir bayanim.uzatmamak icin ayrinti vermiyorum.
Aksam esimle birlikte olurken esim bosaldi neyse yanyana yatarken onu opmeye basladim bu esnada mast.gibi bisey yapiyorum kendime esim bir anda ofkelendi beni kucuk dusurmek icin yapiyosun bitti iste ne istyosun bilmem ne meraklisi diye şok oldum.erkekler boyledir bosaldimi tekrar olmazda iste zaten bosalinca yuzume pislik gbi bakiylsun bana kufrediyorsun da me diycegimi sasirdim.ya bu olan sey cokmu kotu.ben tecrubesizim ciddi anlamda.evet surda 3 6 aydir benide tatmin etmesini istyorum oncesinde gir cik bitsin bir an once kafasindaydim.
Benim yaptigim sey assagilayici biseymi arkadaslar gercekten.onu operken mast.gbi bisey yapmam kendime.
Hayır aşağılayıcı olan onu öperken mast gibi bir şey yapmanız değil. Hatta bu güzel bir şey ama bunu o boşaldıktan sonra yapmanız kötü çünkü evet erkekler boşalınca biter, yani fizyolojik olarak biter. Kadınlarda böyle değil ama erkeklerde böyle. Böyle olmasaydı erken boşalma sorun olmazdı.

E adamın gönlü kırılmasın diye başladığı işi bitirip rahatlamadan mi yatsın kadın 😅
Neymiş, adam bittikten sonra daha opusulmezmis. Cinselliği ne sanıyor acaba, deli mi ne.
aynısını kadın yapsa, adamdan önce gelip kendini kenara çekse acaba adam kadinin hassaslığıni düşünecek mi, ne diyecek yarım kalinca?
Bu ilişki değil ki, erkeğin kendi kendine debelendigi, onun üzerinden giden bir yapı.
Konu sahibi, bence sizde vajinusmus falan da yoktu, sadece iş bilmez bir erkekle evlendiğiniz için sürec güzel işlemiyordu.
Ben yerinizde olsam 'o zaman kendini ayarla,benden önce boşalma. Ben de devam etmek zorunda kalmayayim' derdim.neden o seni kötü hissettirince normal,sen ona hissettirince kavga meselesi oluyor? Bir de düşman gibi bakıyorsun demiş. Vaktinden önce gelen adama aşık gibi mi bakacaksın? O an gelen bakışın, ne yapabilrsin ki 😅
Bir seferinde eşim benden önce geldiği için çenesini sıkıp az kalmıştı benimki de niye geldin demiştim 😅 sonra yaptığıma üzüldüm ama o an o sinirle yapmıştım hiç bişey de demedi adam. Kadın sadece öpüp kendine dokunmuş tam bir hanzo kocası.

Hayır aşağılayıcı olan onu öperken mast gibi bir şey yapmanız değil. Hatta bu güzel bir şey ama bunu o boşaldıktan sonra yapmanız kötü çünkü evet erkekler boşalınca biter, yani fizyolojik olarak biter. Kadınlarda böyle değil ama erkeklerde böyle. Böyle olmasaydı erken boşalma sorun olmazdı.
Evet oda bunu soyluyor yinede ne olursa olsun bu yaptigi soyledigi seyleri haketmedim

Valla sinir oldum. Ne terbiyesiz bi adam kendi hatasını size atıyor. Ne demek o iş bitince öpüşme biter. Sizi seviyorsa opusmek her zaman ister. Tamam o iş ikinciye olmayabilir ama opusmek güzeldir. Ama siz gelmeden bitmesi sadece kendini düşünmüş. Çok ağır konuşmuş benim eşim bunu dese bi daha birlikte olur muyum bilmiyorum. Kendi rahatladiktan sonra sizi de bi şekilde rahatmatmasi gerekir. Kendinizin yapması gerekmez o yapmaliydi size .
Onu demeye getirdim aslinda acik olucak ama biliyorsun surtnmyle bile olacak benim ne vardi teli almasan eline 2 dakka filan dedim sonra o yukselince dahada anlatmadim bisey cocuklar uyuyordu k.valdem vardi yoksa agzininpayini verebilirdim ama susmam gerekiyordu.o saatten sonra hos ne anlatsam bos bence cok kirici.sey merakllilari gbi dedi.bu ne demek.o gunden beridir asla ufacik bir ima telkinde bile bulunmuyorum.zaten normalde de cok yanaşan bi adam degil evliligimizin ilk yillari haric.boyle gitsin bakalm nereye kadar.yuzsuzluk yapamam.

Bir seferinde eşim benden önce geldiği için çenesini sıkıp az kalmıştı benimki de niye geldin demiştim 😅 sonra yaptığıma üzüldüm ama o an o sinirle yapmıştım hiç bişey de demedi adam. Kadın sadece öpüp kendine dokunmuş tam bir hanzo kocası.
Ben surat yapiyorum diye ohooooo.neler neler.kufur ediyormusum resmen igrenc gbi bakiyormusum tobe tobe.bende dedim bunlari mi bekledin solemek icin.bastan soyleseydin bende kadinim ve bunu hissetmek istyorum.adam kalas surekli dedigim dedik.rahatsiz edici.sessizdeyim aslada yaklasmayi dusunmuyorum.

Bu cinsellik çok değişik bir şey güzel olduğu kadar o an kötü geçtiyse insan gergin de oluyor gereken cevabı vermişsiniz bence kocanız değil mi sonuçta eğer o an siz tamamlanamadıysanız eşiniz devam etmeli kendinizi üzmeyin o da kendince eksik hissedip tepki göstermiş olabilir siz adama sokulun buzlar erir 🌺

Bu cinsellik çok değişik bir şey güzel olduğu kadar o an kötü geçtiyse insan gergin de oluyor gereken cevabı vermişsiniz bence kocanız değil mi sonuçta eğer o an siz tamamlanamadıysanız eşiniz devam etmeli kendinizi üzmeyin o da kendince eksik hissedip tepki göstermiş olabilir siz adama sokulun buzlar erir 🌺
Sey meraklilari gibi dedi bu saatten sonra sokulamam sanirim.eksik hissettyse insan gbi soyleyebilir kendimi kotu hissediyorum falan diye.bende ona acikalamami yaparim bidahada yapmam zor bisey degil

X