Ben bu durumu nasıl aşacağım? Yardım eder misiniz?

Bosver canim once sagligini dusun.rahatsizligindan dolayi stresli sorunlu insanlardan uzak durmalisin.bir erkek ama soyle ama boyle ama istemiyorum diyorsa uzak dur.ne istedigini bilen kararli net erkek her zaman daha mutlu eder.mecnun olana leyla cok..

Teşekkür ederim

Takip etmiyorum aslında ama ben daha mutlu görünme çabasına girdim sanki

Acındırma psikolojisi ile ilişki yürütmüşsünüz o da hiç acımadan bırakmış gibi,
Amma çok hastalık da hastalık demişsiniz.
Başından bilse belki söylediğinizde haklı olurdunuz ama ben ayrılık öncesine kadar ona söylemedim. Hastanede de basit bir kansızlıktan yattığımı sanıyor. Bana refakatçi kalan arkadaşım bile yeni öğrendi neden yattığımı :) Eğer öyle bir amacım olsaydı bu durumdan memnun olsaydım yani iyileşmeyi istemezdim. İnanın hiç birşey bilmeden yapılmış bir yorum bu ama kızamam belkide öyle görünmüşümdür.

Teşekkür ederim başka biri var mı bilmem benden öncesi bile olmayan çok asosyal bir insandır kendisi. Beceremedi sanırım bunuda beni yıkarak yapmayı seçti

guzelim sen git guzel bir abdest al 2 rekat sukur namazi kil musluman degilsen kendi dininde nasil sukrediliyorsa onu yap bu adam seni biraktigi icin.
Ondan ayrılınca ibadete yöneldim zaten. Hiç şükretmediğimi ve şükretmenin, inanmanın, dua etmenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Herşey varken hatırlanmıyormuş meğer yaradan.

Amin çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben ona herşeye rağmen bir söz verdim ve tuttum asla da ihanet etmedim yalan söylemedim. Benden özür diliyormuş çok umut verip bıraktığı için. Ben artık onunla olmak istemiyorum. Onunla yaşadıklarımızıda hatırlamıyorum tek istediğim bu haksızlık hissini unutmak.

Bana demişti ki ben oraya gittiğimde boşluğa düşeceğim sende istersen görüşmeye devam ederiz. Aptal kafam takıldım ama seviyorum diye üzerinde duramadım. Ayrılırken dedim sen zaten bana böyle söylemiştin diye. Hayır boşluktan değildi demedi. Üzgün emojisi yolladı bana. Yaparım sandım yapamadım dedi. İleride nolur bilmiyormuş ümitlenmemeliymişim bir daha bu konuyla ona gitmemeliymişim o bir dost kazandığını düşünüyormuş karşıma çıkanları değerlendirmeliymişim. Bu sözler beynime yerleşti yakıştıramıyorum yediremiyorum. O alışana kadar iyiydim. Sana ihtiyacım şuan var atlatana kadar gitme diyecek kadar düştüm istemiyorum olmaz dedi. Bu yüzden kendime acıma psikolojisine girdim. Psikoloğum zamana ihtiyacın var diyor. Onun adı bile anılmadığında müthiş iyiyim biri hatırlattığında yerlerde.

Teşekkür ederim sağlığım çok iyi durumda çok şükür. İyileşmeyi kalpten diledim çünkü. Kendim için en iyisi neyse onu yaptım terapiyede başladm vakit kaybetmeden. Psikolojik olarak çoğu şeyi değiştirmeye adım attım çok daha iyi olacak ondan kurtulduğumda özellikle.

Ben herşeyi mükemmel yapmak zorundaydım ama o değildi. Mesela ben çalışmasaydım benimle evlenmezmiş. Çalışan kadın istiyormuş. En az 3 4 çocuk. Ev işlerine karışmamak bilmem ne. Daha sayamadığım çok şey. Ben hepsine okey dedim onu 2 sene beklemeyede okey dedim. Yine yaranamadım. Mesela sürekli telefona cevap verme zorunluluğu vardı ama o neti ne zaman açarsa yazardı ne zaman müsaitse arardı. Bana yaz ara bile demezdim. Birlikte çalışır kazanırız parayı dedim. Sonunda beklentili ben oldm :)

Vind, belki de üzerime çöküp kalan şey bu. Ona yalvarır konumuna düşmem. Ben belki bunu kaldıramıyorum.
Havalara girmesine neden oldum. Kendimide boş yere üzüp bu hale soktum.
İnstagramdan da silmem gerek artık sanırım

Teşekkür ederim öyle sanırım ondan sonra karşıma çıkanlarda oldu ben istemedim. Hatta hiç tahmin etmediğim adam evlenme teklif dahi etti çokta hoş iyi biriydi. Ama yapamıyorum

Ya adam sen ayrıl diye saymista saymiş. :)
Boşver kendini suçlama.

Türkiyeye döndüğünde yazacağım dedi diye silmemiştim ama hatalı oldu galiba

Aynen bence kendinden biraz fazla vermişsin..
Ama şöyle düşünsen; ben elimden geleni yaptım.
Ben de kolay vazgeçemem ama sinirlenirim de, fazla sakin kalamam. Hele hastaysam sanırım kendimi çok sıkıntıya sokamazdım gibi geliyor düşününce. Sürekli bir şey bulmuş bitirmek için çünkü.

Ne diye yazacakmış ki?

Zzamanla unutursun canim insan neleri unutmuyorki inan. Sagligina cok dikkat et sen iyi ol hayat devam ediyor hepsini unutursun ileride o hainin adini bile animsamazsin hatta oyle bir unutmusluk olur

Ahh ah, tercih senin tabi ama bence çok tamam demişsin..
Beyefendi de zor kadın istiyor sanırım.
Sevgin fazla gelmiş de olabilir.

Bade hayatta her karsımiza çıkan insan, engel, kedi, taş. vs. vs. Hepsinin bir nedeni var. Bunu sakın unutma. O adamda senin inat yapip tedavine daha çok sarilmana sebep olmuş.
Biraz onu savunur gibi oldu ama sana benden örnek vereyim. Otobüsü kaçırdım. Ama nasıl ağlıyorum. Onemli idi çünkü. Ertesi gün sen git o otobüsün kaza yaptığını öğren. Yaa eğer orda olsaydım şimdi burda olamayacaktim.

Uzaktaki, sadece telefonla görüşülen birine bu kadar bağlanmanız hata olmuş. Üzücü gelecek belki ama yeni gittiği bir ülkeye alışana kadar sizle vakit geçirmiş gibi geldi. Zaten bu şekilde yaşanılan şey bana göre ne aşk olur ne birbirini tanıma. hastalığınız iyiye gidiyormuş ne güzel. önünüze bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…