- Konu Sahibi Novamber wind
-
Teşekkür ederimBen sizin o konunuza da yazdım diye hatırlıyorum bunu; ama tekrar yazacağım.
Bence bu adam orada vakit geçirmek için sizinle irtibat halindeydi, siz hariç hoşlandığı birisi daha var, o yüz verince sizden ayrılmak istiyor; ama ne olur ne olmaz diye de sizi el altında tutmaya çalışıyor. Hastalık falan bahane, kendinizi bu açıdan hiç sorgulamayın bile.
Takip etmiyorum aslında ama ben daha mutlu görünme çabasına girdim sankiadamın seni bırakması hastalığın ile alakası yok gibi sanki, çünkü zaten hastalığından önce zamanla değişti,hep kavga çıkmaya başladı gibi cümleleri yazmışın sen.. sadece yaşandı ve bitti olarak bak olaya ve bence takibi de bırak gördükçe kendini daha kötü hissettirecek yaşanılanlar aklına gelecek vs..
Başından bilse belki söylediğinizde haklı olurdunuz ama ben ayrılık öncesine kadar ona söylemedim. Hastanede de basit bir kansızlıktan yattığımı sanıyor. Bana refakatçi kalan arkadaşım bile yeni öğrendi neden yattığımı :) Eğer öyle bir amacım olsaydı bu durumdan memnun olsaydım yani iyileşmeyi istemezdim. İnanın hiç birşey bilmeden yapılmış bir yorum bu ama kızamam belkide öyle görünmüşümdür.Acındırma psikolojisi ile ilişki yürütmüşsünüz o da hiç acımadan bırakmış gibi,
Amma çok hastalık da hastalık demişsiniz.
Teşekkür ederim başka biri var mı bilmem benden öncesi bile olmayan çok asosyal bir insandır kendisi. Beceremedi sanırım bunuda beni yıkarak yapmayı seçtiSizi gözden çıkarmış zaten, seven insan hastalıkta yanında olur esas, her dakikayı onla geçirmek ister, endişelenir. Baştan bitmesi iyiliğinize olmuş. İki görüntülü arama ile, 2 ayrılık türküsü ile sevilmez öyle, insan çıkar gelirdi bir iki gün bile görmek için. Şimdi her şey o kadar basit ki, instada 2 acılı söz paylaşan zaten yangın yeri güya. Benim içim acırken insta bile görmez gözüm, çok samimiyetsiz geliyor böyle şeyler bana. Size de gelsin. Siz yaparken o yıkıyorsa, gayretsiz ayrılığı kabul ediyorsa ve bir de üzerine "Senin iyiliğin için, sen iyi birisin, daha iyilerine layıksın" tarzı konuşuyorsa... Başka biri var muhakkak.
İnsta vb temizlik yaparak başlayın, gözden ırak gönülden de ırak, iletişim yollarınızı kesin, görmeyin. Zaman bunu da siler, geçin gidin üzerinden. Değmez.
Ondan ayrılınca ibadete yöneldim zaten. Hiç şükretmediğimi ve şükretmenin, inanmanın, dua etmenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Herşey varken hatırlanmıyormuş meğer yaradan.guzelim sen git guzel bir abdest al 2 rekat sukur namazi kil musluman degilsen kendi dininde nasil sukrediliyorsa onu yap bu adam seni biraktigi icin.
Amin çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben ona herşeye rağmen bir söz verdim ve tuttum asla da ihanet etmedim yalan söylemedim. Benden özür diliyormuş çok umut verip bıraktığı için. Ben artık onunla olmak istemiyorum. Onunla yaşadıklarımızıda hatırlamıyorum tek istediğim bu haksızlık hissini unutmak.Canim cok gecmis olsun oncelikle. Bu angil dingil adam icin dusunmene degmez. Kesinlikle vicdansiz birisi. Oyle olmasa seni o durumda birakmazdi. Sadece iyi gun dostuymus. Kendini suclayacagin hicbir durum yok aksine onun kendini suclamasi lazim. Hayvanlar dahi esleri hastayken basucundan ayrilmiyor ben nasil bir yaratigimki beni bu kadar seven bir kizi bu sekilde biraktim , demeli. Daha derdim de ban yemiyim. Yaptigi insanlikla da canlilikla da alakali degil.bahcedeki cimen ondan daha insandir, eminim cimenin sevgilisi hasta olsa o boyle yapmazdi. Kendine fazla guvenmis artiz, onun basina ne gelecegi hic de belli olmaz, buyuk ayip etmis. Haklisin sindirememekte, ben olsam benim de gucume giderdi. Bunlari dusunup kendini yorma yine de kuzum, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Bana demişti ki ben oraya gittiğimde boşluğa düşeceğim sende istersen görüşmeye devam ederiz. Aptal kafam takıldım ama seviyorum diye üzerinde duramadım. Ayrılırken dedim sen zaten bana böyle söylemiştin diye. Hayır boşluktan değildi demedi. Üzgün emojisi yolladı bana. Yaparım sandım yapamadım dedi. İleride nolur bilmiyormuş ümitlenmemeliymişim bir daha bu konuyla ona gitmemeliymişim o bir dost kazandığını düşünüyormuş karşıma çıkanları değerlendirmeliymişim. Bu sözler beynime yerleşti yakıştıramıyorum yediremiyorum. O alışana kadar iyiydim. Sana ihtiyacım şuan var atlatana kadar gitme diyecek kadar düştüm istemiyorum olmaz dedi. Bu yüzden kendime acıma psikolojisine girdim. Psikoloğum zamana ihtiyacın var diyor. Onun adı bile anılmadığında müthiş iyiyim biri hatırlattığında yerlerde.Mükemmel erkek yok mükemmel rolü yapiyorlar ya da biz mükemmel sanıyoruz öyle görmek istiyoruz.
Bu paşa bey de duygusal açlıktayken sana sarıldı. Kim bilir yeni birini yedekleyince ihtiyacı kalmadı sana.
Böyle düşününce soğuyup unutman kolay olur.
Geçmiş olsun.
Sen temiz sevdin onu başından beri farkettim ama kendini daha çok sev canım değmez bunlara..
Teşekkür ederim sağlığım çok iyi durumda çok şükür. İyileşmeyi kalpten diledim çünkü. Kendim için en iyisi neyse onu yaptım terapiyede başladm vakit kaybetmeden. Psikolojik olarak çoğu şeyi değiştirmeye adım attım çok daha iyi olacak ondan kurtulduğumda özellikle.canim oncelikle gecmis olsun. insallah tamamen iylesmissindir ya da iylesirsin. kendinde hata aramayi birak oncelikle. bu karsi tarafla alakali. hayatta hersey bizim icin. ve inan hcbi detay sagliktan onemli degil. sen kendini dusun. onun gibi kac tane cikar karsina. karsidaki insan biz izin verdigimiz surece bizi uzebilir. buna izin verme.
Ben herşeyi mükemmel yapmak zorundaydım ama o değildi. Mesela ben çalışmasaydım benimle evlenmezmiş. Çalışan kadın istiyormuş. En az 3 4 çocuk. Ev işlerine karışmamak bilmem ne. Daha sayamadığım çok şey. Ben hepsine okey dedim onu 2 sene beklemeyede okey dedim. Yine yaranamadım. Mesela sürekli telefona cevap verme zorunluluğu vardı ama o neti ne zaman açarsa yazardı ne zaman müsaitse arardı. Bana yaz ara bile demezdim. Birlikte çalışır kazanırız parayı dedim. Sonunda beklentili ben oldm :)Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bu adamın aklı sonradan karışmış cok net. Bu duygularının değişmesi olur veya direk başka biri olabilir.
Hasta olman senin suçun , hatan yada eksiğin değil. Kendine karşı biraz daha açık ol. Zaten anlamışsındır bi bahane aradığını ve senden vazgeçeceğini.
Kimse kimsenin beklentilerini zaten karşılamak zorunda değil. Ben harika bir anne mükemmel bir eş süper yemekler yapan bir insan değilim ha eşime sorsan beklentileri bu yönde. Bi noktaya kadar becerim vs.
Eşim de mükemmel değil hatta bu ara acayip ilgisiz ben hamileyim sırf hamileliği bahane ediyosun der diye şunu yiyelim şuraya gidelim vs gibi isteklerimi sıralamıyorum biraz da kırgınım pusuya yattım onu çakmağı çakmasını beklıyorum patlamak için.
Yani demek istediğim beklentilerimizi karsılıklı olarak cokta karşılayamıyoruz. Evliliğimiz mükemmel olduğundan kendımızden örnek vermiyorum ama olay şu ki sizi bir arada tutacak bir bağ varsa bir şekilde yürür bu işler.
Bu adam seni çoktan gözden cıkarmış.
Hiçte kendinde suç arama.
Hesabımı değilde onu silsem? Beni geldiğinde yani bir ay sonra yazacağını söylemişti bende ondan silmemiştim duruyordubaşkasını bulmuş net ama bana kalırsa yarın öbür gün ondan sıkılınca yine kapını çalabilir
instagram hesabını sil görmesin bilmesin boşver
Vind, belki de üzerime çöküp kalan şey bu. Ona yalvarır konumuna düşmem. Ben belki bunu kaldıramıyorum.Ya başkası var ya da uzaktan yapamamış soğukluk girmiş, yeterince sevmiyormuş vs.
Ama bence sizi istemeyen bitirmek isteyen birinin fazla üstüne gitmişsiniz gibi bitmesin diye, hasta halinizle özellikle, üstüne daha çok kendinizi hasta etmişsiniz..
Instagramdan da bence silin gitsin.. Gereksiz bir insan havası verdi bana.
Çok geçmiş olsun.
Türkiyeye döndüğünde yazacağım dedi diye silmemiştim ama hatalı oldu galibaİnsta dan neden silmedin ki her yerden sil ve engelle çünkü bunu hak etmiş.
Teşekkür ederim öyle sanırım ondan sonra karşıma çıkanlarda oldu ben istemedim. Hatta hiç tahmin etmediğim adam evlenme teklif dahi etti çokta hoş iyi biriydi. Ama yapamıyorumBosver canim once sagligini dusun.rahatsizligindan dolayi stresli sorunlu insanlardan uzak durmalisin.bir erkek ama soyle ama boyle ama istemiyorum diyorsa uzak dur.ne istedigini bilen kararli net erkek her zaman daha mutlu eder.mecnun olana leyla cok..
Ya adam sen ayrıl diye saymista saymiş. :)Ben herşeyi mükemmel yapmak zorundaydım ama o değildi. Mesela ben çalışmasaydım benimle evlenmezmiş. Çalışan kadın istiyormuş. En az 3 4 çocuk. Ev işlerine karışmamak bilmem ne. Daha sayamadığım çok şey. Ben hepsine okey dedim onu 2 sene beklemeyede okey dedim. Yine yaranamadım. Mesela sürekli telefona cevap verme zorunluluğu vardı ama o neti ne zaman açarsa yazardı ne zaman müsaitse arardı. Bana yaz ara bile demezdim. Birlikte çalışır kazanırız parayı dedim. Sonunda beklentili ben oldm :)
Vind, belki de üzerime çöküp kalan şey bu. Ona yalvarır konumuna düşmem. Ben belki bunu kaldıramıyorum.
Havalara girmesine neden oldum. Kendimide boş yere üzüp bu hale soktum.
İnstagramdan da silmem gerek artık sanırım
Türkiyeye döndüğünde yazacağım dedi diye silmemiştim ama hatalı oldu galiba
Zzamanla unutursun canim insan neleri unutmuyorki inan. Sagligina cok dikkat et sen iyi ol hayat devam ediyor hepsini unutursun ileride o hainin adini bile animsamazsin hatta oyle bir unutmusluk olurAmin çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben ona herşeye rağmen bir söz verdim ve tuttum asla da ihanet etmedim yalan söylemedim. Benden özür diliyormuş çok umut verip bıraktığı için. Ben artık onunla olmak istemiyorum. Onunla yaşadıklarımızıda hatırlamıyorum tek istediğim bu haksızlık hissini unutmak.
Ben herşeyi mükemmel yapmak zorundaydım ama o değildi. Mesela ben çalışmasaydım benimle evlenmezmiş. Çalışan kadın istiyormuş. En az 3 4 çocuk. Ev işlerine karışmamak bilmem ne. Daha sayamadığım çok şey. Ben hepsine okey dedim onu 2 sene beklemeyede okey dedim. Yine yaranamadım. Mesela sürekli telefona cevap verme zorunluluğu vardı ama o neti ne zaman açarsa yazardı ne zaman müsaitse arardı. Bana yaz ara bile demezdim. Birlikte çalışır kazanırız parayı dedim. Sonunda beklentili ben oldm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?