E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
:roflol::roflol::roflol:dün parmak boyasını halıya boca etmiş. söylemedi de kurumuş. sildim çıkmadı da nasıl çıkarayım bilmiyorum. bugünde sabahtan beri çileden çıkardı bizi bu kadar şımarık olamaz yani hiç yerinde durmuyor. öğlen biraz uyuyalım dedik. dedim git yatağına yat. ağlayarak geldi elini gösterdi gittim baktım sandalyesi var küçük çıkıp lambaya basıyor wc ye gidiyor kendi. sandalye devrilmiş dedim düştün mü? elini mi sıkıştırdın? sonra gitti yattı kızdık tabi hiç yerinde durmuyorsun diye. bi de baktık ki bi yerden anten kırmış bilmiyorum uzaktan kumandalı arabasından galiba prizin kapağıda açık. almış onu bi güzel sokmuş prize elektirk çarpmış. elinde çok az patlama olmuş elektrikten. sandalyeden düşürttürmüş galiba elektirk. nasıl çocuk anlamadım benden az uyuyor sabah erken kalkıyor gece geç uyuyor gündüz uyumaz. ne versem uyutmak için napsam şaşırdım. hiçte yerinde durmuyor sözde dinlemiyor.
canim mrb belki bi krese gitce cok iyi olucak benim oglumda ayni seyleri yapiyordu bir kac aya kadar ,simdi oglu iki bucuk yasinda bir senedir krese gidiyor degisme cok oldu bu arada ..
Norlamde oglum saat ikiye kadar kreste kaliyor ama su an üc hafta tatildeler
sabah 7 gibi kalkiyor en gec saat 9:00 kahvalti yapiyor
saat tam 12:00 öglen yemegi
12:30 disler fircalanip yataga yatiriyorum ama bende onunla beraber yatiyorum uyumazsa kiziyorum sarilip uyumasini bekliyorum
13:30 da onu uyandiriyorum
bu arada biraz oyun oynuyor meyva dondurma gibi seyler veriyorum az az
saat 15:30 gibi parka gidiyoruz en gec bir saat icinde dönmek sartiyla
18:30 yemek vakti
sonra dus zamani
19:30 sütünü iyiyor
disler fircalaniyor
20:00 yataga gidip ona kitap okuyorum onu uyuturken odasi devamli karanlik oluyor uyumazda oyun oynarsa kitap okumayi birakiyorum
haa bu arada aksamlari oglumun uyudugu zamanlar kesinlikle evime kimse gelmiyor telefonlara cevap verilmiyor acil olmadikca ..bi sorunum oldugu zaman oglumla onun boyuna inip onunla konusmayi deniyorum ,bazende onu duymazliktan geliyorum kendi kendine susuyor cnm
cnm sende böyle dene istersen cok düzenli ve saglikli bi düzen
ilk zamanlar cok zor gelicek ama merak etme en gec iki hafta icinde vicudu bu düzene alisacaktir
ben oglumu uyuturken ona arada sirada sözler veriyorum hadi bak uyu uyaninca seni addaya götürcem diye kalkincada gidiyoruz aama....
Insallah yardimci olmustur bunlar sana biraz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?