- Konu Sahibi yagmurumm18
-
teşekkür ederimBugünler de geçecek emin olun demeye geldim benim kızım da pek uyumayı seven bir çocuk değildi hala da sevmez biraz fazla uyuması için telefonumdan süpürge sesi açıp çamaşır astığımı bilirim. Siz iyi bir annesiniz geçiyor bir zaman sonra bakıyorsunuz arkanıza o günleri ben mi geçirmişim diyorsunuz.
slingi kullanmak için geç kalmadık mi 7 kiloyuzBence de kucaktan kurtulması lazım ama konu sahibi kokumu alması lazım, o zaman susuyor, ağlamasına kıyamıyorum yazmış. Kucaktan kurtarmak gibi bir isteği yok. Bu durumda en mantıklısı sling kullanmak, en azından kollar serbest. Sling yaradımıyla her işimi yapabiliyordum ben.
onu da yapıyorum yere bir oyun halısı gibi büyük birsey kurdum.Ama onla oyalanirken de sürekli temas halindeyizBebeğeniz kuçağaa alıştı onun şuan yerde yuvarlanıyor olması lazım.. bir süre bebeğinizi yere koyup yanında onunla birlikte oynayın. Sonra zamanla işlerinizi yaparken yanınıza alın ağladığı zaman eğer bir.derdi olmadığını biliyorsanız onunlü göz temas seviyesine gelip kucağınıza almadan sarılın ve öpün onunla konuşun. Bebeğim anne şimdi yemek yapmak zorundaa sen de annenin yanında oyun oyna ben hep senin yanındayım diyerek konuşun ve yaptıklarınızı onla anlatın. Bu durum hem bebeğinizin algısını açacaktır hem de erken konuşmasına da yardımcı olacaktır.. Benim bebeğimde kucağa alışık ama ben böyle yapıyorum.. Şimdi emekliyor nereye gidersem beni göremeyince ağlıyor ve olduğum yerden kendimi ona gösterip buradayım buraya gel diyorum. Bu benim için de vakit kazanmak oluyor.. tavsiye ederim.. Gelişimi açısından da bebeğinizin yerde tekbaşına vakit gaçirmesi şuan çok önemli. Kaslarının kuvvetlenmesi lazım
Evet temas önemlionu da yapıyorum yere bir oyun halısı gibi büyük birsey kurdum.Ama onla oyalanirken de sürekli temas halindeyiz
Hee kizcagiz böyle böyle ne çocuktan bir sey anlasin ne o cocuk büyürken geçen en guzel zamanlardan.Neyi begenmedin bilmiyorum ama her seyin bir vakti var.Alip kucağa sevilirde yanında battaniye puset artik ne olursa o oynarken işle,kendiyle ilgilenilir deCanim biraz sakin ol.Ise çocuğu artik sürekli kucaginda gezdirmeyi birakmakla başla.Ben ikiz büyüttüm biri kolitti ama gazini cikarir nereye gidersem pusetlerinde yanimda götürürdum.Mutfak salon gezerdik.Ellerine singirak verir tvyi acar görüntü sesle oyalardim.Inan ne yemekte ne banyoda ne temizlikte hic sıkıntı çekmedim.Ama bunlari kucagima almamakla yaptim.Kv aldığında ya da kardeşim besiklerini salladiginda direk tepki gösterdim.Once anlamadilar ama sonra tebrik ettiler.Sizde bebeginizi pusete alistirip aklinizda kalmasin diye yaniniza alabilirsiniz.
teşekkür ederim
slingi kullanmak için geç kalmadık mi 7 kiloyuz
Ekran izletmeyi beğenmemiş olabilir kime yazdıysanız.Hee kizcagiz böyle böyle ne çocuktan bir sey anlasin ne o cocuk büyürken geçen en guzel zamanlardan.Neyi begenmedin bilmiyorum ama her seyin bir vakti var.Alip kucağa sevilirde yanında battaniye puset artik ne olursa o oynarken işle,kendiyle ilgilenilir de
Benim arkadaşlarım sling kullandı, çok memnunlar, ben yeni hamileyim sling alacağım.yok hayır almadım daha doğrusu kilo olarak onu kullanamayacagimizi düşünmüştüm.Slingin yenidoğan da kullanıldığını saniyordum.Kanguru önerisi gelmişti çevremden.Suan zaten onun arayışı icindeydim.Sling mi kanguru mu önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?