Asla yetersiz degilsiniz. Sadece cocugunuz zor bir cocuk o kadar. Gececek,dertler degisecek,bambaska bir hal alacak. Benim de oglum zor cocuklardandi. Hamileligim cok rahat gecti,uzerine kabus gibi bir cocuk dogurunca afalladim tabi
birkac ayda alisti bunyem. Esimin yaptigi isleri asla inkar edemem,yemek yapti,temizlik yapti,cocuga da bakti. Cunku onun da cocugu yani neden ben tek basima ustleneyim ki?
Sut arttirmak icin bol su icme zorunlulugunuz var maalesef,buna dikkat etmek gerekiyor. Ben protein agirlikli beslendim. Ekmek,seker,un ve tuz kullanmadim. Bol yesillik tukettim. Oglum gece yarilarina kadar uyumazdi. O uyudugunda ben is yapardim,o gunlerden kaldi bende gece is yapma hastaligi
simdi oglum aksam 7 bucukta uyur,ben gece 2ye kadar is yaparim,tv izlerim,kendime zaman ayiririm. Sabah da 5-6 gibi uyanmis olurum coktan. Uykuyu severim ama uyumam icin evdeki sorumluluklarim bitmis olmali,her sey yolunda olmali. Bu da benim takintim. Asla cok temiz bir kadin degilimdir,asla evim zimba gibi derli toplu olmaz,ille biri cikar dagitir. sadece belli kurallarim vardir onlara dikkat ederim. Sizin de duzeniniz zamanla oturacaktir,o zamana kadar beslenmenize dikkat edin.
Sabah erken kalkmaya calisin, 2 yumurta haslayin kendinize. Yanina bitki cayi yapin. Icine mutlaka limon koyun. Peynir zeytin ve yesilliklerle kahvalti yapin. Ekmek hic yemeyin,faydasi yok size. En guzel sutu bunlar yapiyor annelere.
Bol yesil mercimek yemegi,nohut veya kuru fasulye yemegi yapin. Hem yapmasi kolay hem saglikli. Bulgur haric pilav yemeyin. Ek gidaya gectiginizde hem bebege hem kendinize ayri yemek yapmayin,ona yaptiklarinizdan siz de yiyin. Mesela somon baligi corbasi yapin,tek dilim ikinize de yeter. En faydali sey.
Tatli asla yemeyin. Onun yerine kuru meyve yiyebilirsiniz sute faydasi cok. Normal meyveyi fazla abartmayin. Sekere donusuyor bunyenizde. Gereksiz.
En onemlisi sabah uyaninca sac tarayip dis fircalamak 2 dakikanizi alir. Bebeginiz sizi o 2 dakikada bekleyebilir. Aglasa da bir sey olmaz korkmayin.