• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben biraz daha büyüdüm

maşallah çok tatlı bir oğlunuz var :nazar:büyüyünce çok yakışıklı olacaksengözlerimebaksanab
Allah ım hayırlı uzun ömürler versin
doğum günün kutlu olsun Kıvanç:sm_cool::teytey:

Allah bahtını güzel eğlesin ..sağlıklı hayırlı bir ömür yaşa....Rabbim acısını göstermesin ..

ne güzel yılları devirmişsiniz daha nice yılları burada kutladığınızı görürüz inşallah. Allahım herşeyin en güzelini nasip etsin oğluşuna canım..

Kıvancımıza Sağlıklı huzurlu mutlu yıllar canım..Allahım tatlı yavrundan hiç mi hiç ayırmasın seni..İnşallah daha daha bir çok yılı hepbirlikte kutlarız..Tatlı yanaklarından en en ennn tatlısından Öperim minik yakışıklı..

Kuzum iyiki doğurmuşsun canım a.s. a.s. a.s.

sağlıklı, mutlu, upuzun ömrün olsun inşallah Kıvanç yakışıklısı opuyorumnanaktan
ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice yeni yaşlara ulaşman dileğiyle..
:nazar:
zemuszemus

oyyy yerim seni leee:nazar:
doğumgünün kutlu olsun,inşallah evlendiğinide görürüz
le kıvanç bi kız doğursam alırmısın
damadım ol sen benim :jeyyar:

Çok teşekkür ederiz teyzeleri, ablaları.a.s.

Mesajlarınızı geç gördüm kusura bakmayın, K.K'da temizlik yapıyordumda.zemuszemus

Son düzenleme:
Masallah yavrum ne dadlu anasi kiz bu, masallah rabbim size bagislasin insallah, benim oglandan biyas buyuk, benimki de mayisn 3 de 4 oldu kuzum benim,
rabbim hepsini hayirli saglikli sihatli, aklli evlat eylesin insallah, saglikli uzun omur versin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

:nazar:maşallah sana maşallah kıvanç' cığım
pardon pardon benten ciğim diyecektimturkbayraginice mutlu yıllara..............
şimdi benten saatinle ve şortlu takımınla ne hava atarsın değil mi ............

(oğlumdan biliyorum saatiyle az hava atmadı arada da kızıyor adımı niye BEN koymadınız diye)

gercekten cok yakisikli ya,cok canlar yakcak belli,annesi simdiden hazirlikli ol,,,,

nice uzun ve mutlu seneler dilerim yakisikli kivanca,,,,,,,opuyorumnanaktan

:nazar:maşallah sana maşallah kıvanç' cığım
pardon pardon benten ciğim diyecektimturkbayraginice mutlu yıllara..............
şimdi benten saatinle ve şortlu takımınla ne hava atarsın değil mi ............

(oğlumdan biliyorum saatiyle az hava atmadı arada da kızıyor adımı niye BEN koymadınız diye)

ohoooo ne havalar attı, görmeniz lazımdı. 2 gündür Benten saatiylen yatıyor.:roflol:
gercekten cok yakisikli ya,cok canlar yakcak belli,annesi simdiden hazirlikli ol,,,,

nice uzun ve mutlu seneler dilerim yakisikli kivanca,,,,,,,opuyorumnanaktan

Hiçkimsenin canını bilerek ve isteyerek yakmasın oğluşum. Ha ona hayran kızlar olabülü tabi :icecream:

Allah hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallah....hepsine..:Saruboceq:

Bugünde benim oğlumun doğum günü 6 yaşına girdi kuşum. Ne çabuk geçmiş zaman :delphin:

ay ne kadar yakışıklı bişeysin sen böyle kıvanç.......

kızım olursa sana verimde yakışıklı bi damadım olsun....

ananı sevmem ama seninle geçinebiliriz.....opuyorumnanaktan

masallah:nazar::nazar::nazar:
ayy cok tatlı bi oglun var canım gözlerinin ici gülüyo resmen
allah oglunu sana bagıslasın
cok güzel bi ömrü olur insallah

Back
X