Kadınlar Kulübündeki teyzelerim belki inanmıycaksınız ama resimdeki bu çikin şey benim.:kedi:
Doğumumdan birkaç saat sonra çekilen bir fotoğraf bu.( Lan oğlum koymasamıydım ne, K.K'daki karizmam çizildi sanki) eh elinizde büyüdüm sayılır.
Varyaaa ben bugün 5 yaşına giricem. Büyüdüm artık. Anaokulunada başlıycam(annem öyle diyo) Annem bana Ben10 saatiylen Ben10 şortlu takım almış, akşama verecekmiş.Allaaah daha ne isterimki, çok istiyordum o saatialkisalkisalkis, accayip havalı olucam ha. Akşama saçlarımı jölelesemmi acabaCADIARZU, geçen gün berber amca sürmüştü çok yağuşuhlu olmuştum:kedi:
Büyüdüm ben, büyüdüm, hepinize haber ediyim dedim.
ımza:Yağuşuhlu, yaramaz, Ben10 delisi, basketbol tutkunu Kıvanç
:1shok:Ayyyyyyy inanmıyorum kuzum,yinemi büyüdü,eeee bu genç deliğanlı geçen senede büyümüştü ama :jeyyar:
Daha dün gibi geçen sene yine kuzum büyümüşte büyümüş diye buralarda partiler neyim yapmıştkalkisalkisalkis
Zaman su misali akıp geçiyor,vay anasını sayın seyirciler bizde yaşlanıyoruz:gitme:bizden gidiyor bir yaş yavrularımızın hanesine ekleniyor resmen:sinifsinif:
Allahım kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın,sağlıklı uzun ömürler verisn inşallah:Saruboceq:
onların eksiklerini bizlere göstermesin inşallah.
ŞenizŞenizŞenizŞeniz