Kadınlar Kulübündeki teyzelerim belki inanmıycaksınız ama resimdeki bu çikin şey benim.:kedi:
Doğumumdan birkaç saat sonra çekilen bir fotoğraf bu.( Lan oğlum koymasamıydım ne, K.K'daki karizmam çizildi sanki) eh elinizde büyüdüm sayılır.
Varyaaa ben bugün 5 yaşına giricem. Büyüdüm artık. Anaokulunada başlıycam(annem öyle diyo) Annem bana Ben10 saatiylen Ben10 şortlu takım almış, akşama verecekmiş.Allaaah daha ne isterimki, çok istiyordum o saatialkisalkisalkis, accayip havalı olucam ha. Akşama saçlarımı jölelesemmi acabaCADIARZU, geçen gün berber amca sürmüştü çok yağuşuhlu olmuştum:kedi:
Büyüdüm ben, büyüdüm, hepinize haber ediyim dedim.
ımza:Yağuşuhlu, yaramaz, Ben10 delisi, basketbol tutkunu Kıvanç
aaaa noluyo be, dağılın, gidin bi ya oğlumun başından. Benim size verecek oğlum yok.anasının mal varlığı senin kızına yar olmaz ki...
sende hiç birşey bilmiyorsun bacım ya...deli mi ne...
hem hali hazırda benim kızım var... anası zengin bir kız... mal neyi istemez...
ben alacam kıvancı kızıma... zemuszemus
:1shok:Ayyyyyyy inanmıyorum kuzum,yinemi büyüdü,eeee bu genç deliğanlı geçen senede büyümüştü ama :jeyyar:
Daha dün gibi geçen sene yine kuzum büyümüşte büyümüş diye buralarda partiler neyim yapmıştkalkisalkisalkis
Zaman su misali akıp geçiyor,vay anasını sayın seyirciler bizde yaşlanıyoruz:gitme:bizden gidiyor bir yaş yavrularımızın hanesine ekleniyor resmen:sinifsinif:
Allahım kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın,sağlıklı uzun ömürler verisn inşallah:Saruboceq:
onların eksiklerini bizlere göstermesin inşallah.
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Maaşallah kuzucum ya,
zaman su gibi geçiyor gerçekten...
hele birde çalışıyorsak biz anneler,
nasıl büyüdükleini anlayamıyoruz bile...
Allah sağlıklı,mutlu nice yaşlara erdirsin inşallah...
yavrularımızı bizlere bağışlasın...
İyi ki doğdun küçük kuzu...
yeni yaşın kutlu olsun...
sevgiler...
Maşallah nazar değmesin koç gibin maşallah..
Babasına benziii galiba , sana benzetemedim de..
İsmi de güzel kuzucuğun..
Sende de iyi cesaret varmış Kuzu kafa, ikinci çocuğu yapmışsın valla..
gerçi siz virajı alamamıştınız da kazara olmuştu sanırım..
Nice uzun ve hayırlı senelere inşallah.
Varyaa seninde ağzında bakla ıslanmıyo ha:mymeka:, olm nerden çıkardın şimdi pieyi mideyi, milletde beni hazırcı sanacak:kedi:Maşallah subhanallah..
Kıvanç cığım,dilerim hayatın hep İYİ Kİ lerle dolu olur,keşkesiz,mutlu,hayırlı,başarılarla dolu,uzun ömürler dilerim sana..opuyorumnanaktan
Yüzündeki o masum gülücük hiç eksik olmasın e mi ablacığım..:asigim:
o garfield anneciğine söyle pidelerden bize de yollasın şakkıdı
:sm_cool:
Amanıınn geçen seneki parti dün gibi aklımda bee :sinifsinif: kıvançım iyiki doğdun nice mutlu seneler gör işallah sen her halinle yakışlısın zaten :asigim:
oyyyyyyyyy yerim ben seni yakısıklı nice senelere...
Teşekkür ederiz ablası. :smiley-cool:Massallah yahusukluk nazar degmesin insaallah
kivanc cigim yagusuklum Annenle Babanla sevdiklerinle saglikli huzurlu uzuun bir ömür dilerimopuyorumnanaktan
gülen yüzün hic solmasin daha nice senelere:asigimpuyorumnanaktan
de gidim de yaslandin kuzu sende be
gecen sene gamyonlarla oynayan kivanc, kocca adam olmus da anaokuluna baslicakmis
yerim seni sipa büyüdükce pekde yagusuklu olmus, :asigim:
cok canlar yakan cookkk,kaydirigubbakcemile
nice senelere kivanc, adin gibi kivac duyur anana,
bu kuzuda da tam kaynana havasi var ha:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?