Ben bırakıyorum her şey için teşekkür ederim <3

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.071
223
Kızlar çoğunuz hatırlar beni diye düşünüyorum, çok konu açtım buraya çok umuda kapıldım, hayal kırıklıklarım oldu. Ama artık yoruldum, ikinci kimyasal gebelikten sonra tamamen çöktüm diyebilirim. Buradaki insanların hayatıma hiç bir olumsuzluğu olmadı ama yorumları okuya okuya kendimde ümit arar, umuda kapılır oldum. Sonrası hep hüsran oldu zaten. Biraz kaderime bırakmak istiyorum işi, ne doktora gideceğim ne de başka bir şey yapacağım, sadece sağlıklı beslenerek ihtiyacım olduğu için kilo vermem gerekiyor. Bu konu başlığında artık son konum bu olsun. Umarım her şey gönlünüzce olur her şey için teşekkür ederim <3

Canım inan pes ettim dersende edemiyorsunki inan bana yorulmanın alasını yaşayanlar var tabiki bizde yorulduk bak benim normal yolla 5 düşüğüm oldu eşimde de bende de hiç bir problem yok ama olmuyor ve tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz napalım mecburuz uğraşmaya ha yaşın gençse bekle dinlen akışına bırak derim ama benim yaş 34 5 senelik de evliyim yapacak ne varsa mecburum çabalamaya zor olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…