BEN BİR ŞEY YAPTİM OFF...

gokyuzu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
328
555
Merhaba.
Çok kötü oldum buraya danışmak paylaşmak istedim..
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..

şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.

bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.

Kendisinin aynı şeyi yaptığını hayal edince kıyameti koparıyor konu siz olunca ısrarla ister misin diyor. Önce kendisi denesin çok normalse gözünde böyle şeyler. Eğilimi varsa evlendiğinizdede aynı teklifi yapacaktır zaten.
erkekler neden isterki böyle birşeyi anlamıyorum

Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten..
Sakın o istiyor diye taviz vermeyin. O aslında kendi teklifine siz tepki verince utandığı için üste çıkmaya çalışıyor şu anda. Gönlünü almaya falan çalışmayın. Bir daha aynı teklifle gelirse tavrınızı koyun net bir şekilde.

Sakın o istiyor diye taviz vermeyin. O aslında kendi teklifine siz tepki verince utandığı için üste çıkmaya çalışıyor şu anda. Gönlünü almaya falan çalışmayın. Bir daha aynı teklifle gelirse tavrınızı koyun net bir şekilde.
Eşler böyle şeyler ister mi birbirinden bilmiyorum ama bunun haram olduğunu biliyorum

'Bacım sen de çok ısrar etti hayır diyemedim, nişanlında da istediğimi yapmadı ayrıldım 'potansiyeli görüyorum. Aman diyeyim pek kuytu köşede nikah olmadan yalnız kalma bu nişanlıyla sen yoksa sıradaki konuyu az çok tahmin edebiliyorum. Allah'tan pandemi, karantina falan var

Merhaba.
Çok kötü oldum buraya danışmak paylaşmak istedim..
Sevgilimle (sözlü sayılırız) konuşuyorduk biraz cinsel bi yöne kaymaya başladı konu arkadan yapmak gibi bi isteği olduğunu söyledi olmaz dedim sonra normal konuşmaya devam ediyordukki öyle bir cümle kurduki bayılıcaktım
sen de ister misin benim arkamdan gibisinden bir cümleydi bende arkasından istediğini anladım sonra bunu söylediğimde çıldırdı haliyle. Aslında yine aynı şeyi soruyordu.
Tamam yanlış anladım ama kurduğu cümle yanlıştı zaten korkuyor insan sormasa mıydım..

şimdi bana küstü sizce çok mü kötü söylemişim ne demem gerekli bilmiyorum yardım eder misiniz? Bi erkeğe böyle birşey sorulur mu kendime sinirlendim.

bu arada yargılamayın lütfen yakında evleniyoruz ve ben arkadan gibi bişey kesinlikle düşünmüyorum.
iki taraf da istiyorsa eğer sağ sol ön arka valla buldukları boşluğu kullanabilirler bence onda bi sakınca yok :KK70: ama bi taraf istemiyorsa bunun adı tecavüz olur , psikolojik olarak zorlamak cinsel taciz olur.Kendini boş yere yıpratma ve adamın huyu suyu hiç hoş değil cinsel fantaziyi geçtim davranışları saçma sapan, 3 kere daha düşün evlenmek isteyip istemediğini

'Bacım sen de çok ısrar etti hayır diyemedim, nişanlında da istediğimi yapmadı ayrıldım 'potansiyeli görüyorum. Aman diyeyim pek kuytu köşede nikah olmadan yalnız kalma bu nişanlıyla sen yoksa sıradaki konuyu az çok tahmin edebiliyorum. Allah'tan pandemi, karantina falan var
evlenmeden yaklaşır mi diyorsunuz yani? önden yaklaşmaya korkup arkadan mı yapmaya calisir
evlendikten sonra mi diyorsunuz anlamadim.

Bir erkeğe böyle şey söylenir mi den ziyade bir kadına böyle şey söylenmez asıl.. Parantez içinde sözlüm yazarak gelecek tepkileri bi nebze olsun azaltmayı umduğun o kaşmer sevgili denen dingilden bir an önce kurtul bana kalırsa...
Gerçekten sadee sevgilim değil. Cinsel anlamda bisey yaşamadık da değil böyle birşeye kalkışmadı hiç yanlış olduğunu biliyor zaten. Söz arasınds geçti ben geçiştirdim sonra da böyle yanlıs anlayınca haliyle hoş olmadı..

X