• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şu zeytinyağlı formülü deniyorum an itibarıyla :3:

aktardan sinemakiyle tatlı bademi de aldım. yarın bemiksi de alıcam

2 ay sonra deeneyimlerimi yazarım artık, :23:

Yok artik ya 1,5 ayda 10 cm ne demek yaa..bende sinemaki kurune,basladim ama bu kadar uzamasi icin en az 3ay gerekir bence

diğer başlıkta(kuaförden saç uzatacak formül) 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı badem yağı demiş ama burada yarım çay bardağı su ve 2 tatlı kaşığı badem yağı diye okudum. siz hangisini kullanıyorsunuz? ve sinamekiyi suda kaynatıp mı demliyorsunuz yoksa kaynamış suya sonradan atıp mı demliyorsunuz?

arkadaşlar siz zeytinyağı mı sürüyorsunuz sadece saçınıza

yumurtanın akı mı sarısı mı yoksa tamamı mı katılcak bu zeytinyağının içine:))

ben saçıma sinemaki kürü yapıyorum ama bilmiyorum sanırım zeytinyağı+yumurta sürenler memnun..

Bu gün bende başladım sinameki kürüne. 3-4 gün sonra zeytinyağını yapmayı planlıyorum. Ard arda yapmak istemiyorum olan saçlarımada zarar vermekten çekiniyorum. umarım işe yarar, yararsa bu formülü veren arkadaş çok duaa alır bendennn :))))

Kızlar bende konuyu ilk okuduğumda sadece zeytiyagını anlamış digeri ney diye sizin gibi düşüne durmuştum.:):)sonra dikkatlice okuyunca konuyu açan arkadaşın haftada iki gün bakım yaptıgını biri zeytinyagı bakımı,digerinin ise kuförden saç uzatan formül oldugunu anladım.:):japongülü nickli bir kuför arkadaşımızın açtığı topiği takip ederseniz anlarsınız.bu formülde sinameki bir çay bardağı su ile kaynatılıp dinlendiriliyor,ılıyanca içine bimeks ampul ve bir çay kaşıgı tatlı badem yagı ekleniyor,bu karışım saça uygulanıp 30 dakika bekletilyor bunu 12 hafta uygulamak gerekiyor.ben bu karışımı 6 haftadır uyguluyorum,zeytiyagına başlamadım,saçlarımda gözle görülür bir uzama var yaklaşık 4 cm kadar uzadı diyebilirm.ben birde uçlardaki yana kırklarım için gene burada okudugum bir maskeyi aldım ve kullandım ondanda çok memnunum tarak girmeyen yanık ve kırık saçlarım artık taranıyor:):)umarım aydınlatabilmişimdir..

merhaba canım.saç uçları için uyguladığın maskeyi de paylaşır mısın? merakla bekliyorum..

bana da öle sölemişti..dikkatli kullan demişti... ha bu arada konu sahibi bu süreçte saç kremi dahi kullanmadım diyo...nasıl olcak ki saç kremsiz bnm saçım berbeat...:26:

3 ay düzenli kullanan biri olarak ben aman aman bi faydasını görmedim kızlarrrr normalde nasıl uzuyorsa sinameki kürümdede öyle uzadııı sanırım başka bi formül bulmam lazımm :50:

iyide konu sahibi turplu sudan bahsedio sinameki nerden çıktı :D bişi mi kaçırdım bn :D

":kuaförden saç uzatacak" başlığına girdim..dediği bu sinameki demekkii :D:D ne bilim sadece turplu su yaptım haftada 1 kere bide zeytin yağını hafif ısıttım sürdüm deyince....:52:

":kuaförden saç uzatacak" başlığına girdim..dediği bu sinameki demekkii :D:D ne bilim sadece turplu su yaptım haftada 1 kere bide zeytin yağını hafif ısıttım sürdüm deyince....:52:

bu zeytinyağı tarifi ne onu anlamadım bende ısıtıp saç diplerini sürüyormuşuz uzatıyormuymuş?? he bi bu kaldı mayonez biraz da yağ yakında patates kızartması olur benden :27::27:

Back
X