Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa arkadaslar ben bu konusulan konuda kı maskenın tarıfını bı turlu anlayamadım neler kullanılıyor nasıl kullanılıyor lutfen bırı bana anlatabılır mı net olarak ne kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını:18:
mrb arkadaşlar niyetim sadece uyarmak olacak çünkü bir bayan için saçların ne kadar önemli olduğunu biliyorum.. karışıma kattiyen karşıyım yapmayın yazıktır saçlarınıza eğer bunu kaç kez uygularsanız sonra alışkanlık yapacaktır saçı uzattığı yok sadece e vitamini ve kullandığınız yağın etkisyle beslenecektir bu karışımların içerisine sinamekiyi bırakmasanızda olacak bu..bakın başka amaçla açılmış bir topiğin bu kadar rağbet görmesi düşündürücü..başka amaçla diyorum çünkü açan kişi ara ara reklamını da esirgemiyor çeşitli ürünlerin.. saçların aşırı dökülmesine sebep oluyor sinameki denen bitki zaten ilaçlarda çeşitli bitkilerinde karışımıyla oluyor ama zehirli nebat zehirsiz nebat diye ayırıma tabi tutuyoruz yada dozu fazla kaçan ilaca zehirli ilaç deriz bunların kullanım alanları da oluyor tabi..deneyenlerde bıraksın siz siz olun denemeyin deneyenlerde bıraksın biran önce.... kendini ve başkalarını kandırmaktan başka birşey değil..bu arada bilgilerim tamamen mesleki bilgilerime dayanıp sizden yeni başlayacaklara uyarı amaçlıdır..saygılarımla
mrb arkadaşlar niyetim sadece uyarmak olacak çünkü bir bayan için saçların ne kadar önemli olduğunu biliyorum.. karışıma kattiyen karşıyım yapmayın yazıktır saçlarınıza eğer bunu kaç kez uygularsanız sonra alışkanlık yapacaktır saçı uzattığı yok sadece e vitamini ve kullandığınız yağın etkisyle beslenecektir bu karışımların içerisine sinamekiyi bırakmasanızda olacak bu..bakın başka amaçla açılmış bir topiğin bu kadar rağbet görmesi düşündürücü..başka amaçla diyorum çünkü açan kişi ara ara reklamını da esirgemiyor çeşitli ürünlerin.. saçların aşırı dökülmesine sebep oluyor sinameki denen bitki zaten ilaçlarda çeşitli bitkilerinde karışımıyla oluyor ama zehirli nebat zehirsiz nebat diye ayırıma tabi tutuyoruz yada dozu fazla kaçan ilaca zehirli ilaç deriz bunların kullanım alanları da oluyor tabi..deneyenlerde bıraksın siz siz olun denemeyin deneyenlerde bıraksın biran önce.... kendini ve başkalarını kandırmaktan başka birşey değil..bu arada bilgilerim tamamen mesleki bilgilerime dayanıp sizden yeni başlayacaklara uyarı amaçlıdır..saygılarımla
bu kür 5 ci haftamdn sonra saçlarımı dökmeye basladı hemde nasıl topak topak hergün nese ztn 6 dan sonra bıraktım aralık ayınn sonnda ise dökülmem gecti şükür ben simdi sinemakiyi cıkardım onsuz yapıp sonuç almaya bakıcam artık bencede vitaminler uzatıyor kızlar ısırgan otu bile bi yere kadar mantıklı ama sinemaki bilemiyorum bi de karısıma az biraz cam terebenti koyuyorm ztn sampuanımdada war 7 ci uygulamamda bırakıcam maskeyi saçlarım dinlensn biz kimsenin kürünü kötülemiyoruz sadece basımızdn geçenleri yazıyoruz ki bilgi olsun diye:81:
bende iki haftadır kullanıyorum sinameki bemiks ampulu memnunum ama benim baska bi sorunum var kızlarrrrrr hiç bişi yapmasamda benım sacım ayda 3 cm uzuyooosaclarım kırmızı oldugu için diplerden ay sonun rahat anlıyorum istıyorumkı bes cm uzasın olurmu bu sinamekiyleee acepppp
![]()
minnasu merhaba.Sinamekinin zararlı olduğunu söylemişsin.Fazla dozun zehirli olduğunu söylemişsin.E vitamini ve yağ demişsin.açıkçası ben pek anlamadım.Bu kürde sinameki, bemiks ampul ve badem yağı kullanılıyor.Tekrar açıklarmısın.Neyin, ne gibi bir zararı var?Ben yeni başladım da...
wala ben uyqulacaktım eczaneden bemiks ampülü istedim ne için sordu saçlarım için dedim çok zararlı fln dedi bence doqru sölüo wazqeçtim
hım....doğru olabilir aslında..bunlar iğne ,direkt baş derisine sürmek için yapılmamış..
ben de bıraktım valla.
hım....doğru olabilir aslında..bunlar iğne ,direkt baş derisine sürmek için yapılmamış..
ben de bıraktım valla.