• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa arkadaslar ben bu konusulan konuda kı maskenın tarıfını bı turlu anlayamadım neler kullanılıyor nasıl kullanılıyor lutfen bırı bana anlatabılır mı net olarak ne kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını:18:

yaa arkadaslar ben bu konusulan konuda kı maskenın tarıfını bı turlu anlayamadım neler kullanılıyor nasıl kullanılıyor lutfen bırı bana anlatabılır mı net olarak ne kullanıldıgını ve nasıl kullanıldıgını:18:

sinemaki otu : aktardan
badem yağı ve bemiks ampul : eczaneden
bir tutam sinemakiyi 1 bardak suda kaynatıp ılımasını bakliyosun ılıyınca içine 1 tane bemiks ampul kırıyosun bir yemek kaşığıda badem yağı ekliyosun saç diplerine uygulayıp 2-3 saat bekletiyosun yıkıyorsun hafta 1 kere uygulanıyo
((bemiks yerine bebantende koyulabiliyor haftada bir yerine 3-4 günde bir de yapılabiliyo 2-3 saat değilde 1 saat yada 4-5 saat bekletende oluyo ))kendin ayarlıyosun
genelde tercih edilen hafta da 1 kez 1-2 saat bekletmek

mrb arkadaşlar niyetim sadece uyarmak olacak çünkü bir bayan için saçların ne kadar önemli olduğunu biliyorum.. karışıma kattiyen karşıyım yapmayın yazıktır saçlarınıza eğer bunu kaç kez uygularsanız sonra alışkanlık yapacaktır saçı uzattığı yok sadece e vitamini ve kullandığınız yağın etkisyle beslenecektir bu karışımların içerisine sinamekiyi bırakmasanızda olacak bu..bakın başka amaçla açılmış bir topiğin bu kadar rağbet görmesi düşündürücü..başka amaçla diyorum çünkü açan kişi ara ara reklamını da esirgemiyor çeşitli ürünlerin.. saçların aşırı dökülmesine sebep oluyor sinameki denen bitki zaten ilaçlarda çeşitli bitkilerinde karışımıyla oluyor ama zehirli nebat zehirsiz nebat diye ayırıma tabi tutuyoruz yada dozu fazla kaçan ilaca zehirli ilaç deriz bunların kullanım alanları da oluyor tabi..deneyenlerde bıraksın siz siz olun denemeyin deneyenlerde bıraksın biran önce.... kendini ve başkalarını kandırmaktan başka birşey değil..bu arada bilgilerim tamamen mesleki bilgilerime dayanıp sizden yeni başlayacaklara uyarı amaçlıdır..saygılarımla

minnasu merhaba.Sinamekinin zararlı olduğunu söylemişsin.Fazla dozun zehirli olduğunu söylemişsin.E vitamini ve yağ demişsin.açıkçası ben pek anlamadım.Bu kürde sinameki, bemiks ampul ve badem yağı kullanılıyor.Tekrar açıklarmısın.Neyin, ne gibi bir zararı var?Ben yeni başladım da...

mrb arkadaşlar niyetim sadece uyarmak olacak çünkü bir bayan için saçların ne kadar önemli olduğunu biliyorum.. karışıma kattiyen karşıyım yapmayın yazıktır saçlarınıza eğer bunu kaç kez uygularsanız sonra alışkanlık yapacaktır saçı uzattığı yok sadece e vitamini ve kullandığınız yağın etkisyle beslenecektir bu karışımların içerisine sinamekiyi bırakmasanızda olacak bu..bakın başka amaçla açılmış bir topiğin bu kadar rağbet görmesi düşündürücü..başka amaçla diyorum çünkü açan kişi ara ara reklamını da esirgemiyor çeşitli ürünlerin.. saçların aşırı dökülmesine sebep oluyor sinameki denen bitki zaten ilaçlarda çeşitli bitkilerinde karışımıyla oluyor ama zehirli nebat zehirsiz nebat diye ayırıma tabi tutuyoruz yada dozu fazla kaçan ilaca zehirli ilaç deriz bunların kullanım alanları da oluyor tabi..deneyenlerde bıraksın siz siz olun denemeyin deneyenlerde bıraksın biran önce.... kendini ve başkalarını kandırmaktan başka birşey değil..bu arada bilgilerim tamamen mesleki bilgilerime dayanıp sizden yeni başlayacaklara uyarı amaçlıdır..saygılarımla

Su konulara bir bakin derim:

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/376217-2-ayda-kadar-uzadi.html

Uzun zamandir kullaniyorum ve burada da kullananlar var, hic de dökülme problemiyle karsilasmadim aksine fazlasiyla faydasini gördüm. Benim bildigim sinameki kabizlik icin uzun süre icildigi zaman aliskanlik yapiyor (denedim biliyorum) ama biz icmiyoruz ki. Ayrica kendimizi de kandirmiyoruz, denedik sonuc aldik, faydasini gördük. Faydasini görmeyenler zararini da görmedi, zararini gören de biraksin bu kadar basit.
Mesleginizi merak ettim paylasir misiniz bizimle? Madem ortada zehire bile dönüsebilecek bir kür var bilgilerinizi bizimle paylasirsaniz sevinirim.

Saci uzattigi yok demissiniz yukarida linkini verdigim konulara bir bakin uzatiyor mu uzatmiyor mu görün.
Bu arada reklamlari da bana gösterir misiniz? Ben bulamadim da.

bu kür 5 ci haftamdn sonra saçlarımı dökmeye basladı hemde nasıl topak topak hergün nese ztn 6 dan sonra bıraktım aralık ayınn sonnda ise dökülmem gecti şükür ben simdi sinemakiyi cıkardım onsuz yapıp sonuç almaya bakıcam artık bencede vitaminler uzatıyor kızlar ısırgan otu bile bi yere kadar mantıklı ama sinemaki bilemiyorum bi de karısıma az biraz cam terebenti koyuyorm ztn sampuanımdada war 7 ci uygulamamda bırakıcam maskeyi saçlarım dinlensn biz kimsenin kürünü kötülemiyoruz sadece basımızdn geçenleri yazıyoruz ki bilgi olsun diye:81:

bu kür 5 ci haftamdn sonra saçlarımı dökmeye basladı hemde nasıl topak topak hergün nese ztn 6 dan sonra bıraktım aralık ayınn sonnda ise dökülmem gecti şükür ben simdi sinemakiyi cıkardım onsuz yapıp sonuç almaya bakıcam artık bencede vitaminler uzatıyor kızlar ısırgan otu bile bi yere kadar mantıklı ama sinemaki bilemiyorum bi de karısıma az biraz cam terebenti koyuyorm ztn sampuanımdada war 7 ci uygulamamda bırakıcam maskeyi saçlarım dinlensn biz kimsenin kürünü kötülemiyoruz sadece basımızdn geçenleri yazıyoruz ki bilgi olsun diye:81:

Herkesin bünyesi farkli iste. Kimine yariyor kimine yaramiyor. Ama bak saclarinin dökülmesi durmus bir süre sonra. Belki de sinameki eskileri dökerek saclarini yeniliyordur. Bu tip kürleri uygularken genelde sacta dökülme olur ama bir süre sonra gecer. E sonucta uzatiyor yeni saclar cikinca eskiler de dökülüyor. :51:

bencede herkesin bünye:81:sine gör edeğişiyo demek ben 3. kürü yaptım dökülme azaldıgı gibi gözle görünür şekilde uzadı ve yoğunlaştıda.bence pozitif bakmakta inanmakatada yarar var...

valla bn kaç aydır deniyorum çok işe yaradı fakat artk ne düzleştirici ya da başka bi alet kullanmıyorum bide okula gidiyorum açsam şekilsiz bi şekilde kıvırcık çok sinir bozucu :( bnde bağlıyorum ama öylede minnack saçm oluyoo yaa:( yni tmam uzatıyo ama hiç bişe kullanamıyorum saçlarım çok şekilsiz duruyoo arkadaşlarımda aynı şeyi sölüyo sıkıldım valla :(

bende iki haftadır kullanıyorum sinameki bemiks ampulu memnunum ama benim baska bi sorunum var kızlarrrrrr hiç bişi yapmasamda benım sacım ayda 3 cm uzuyooo:30: saclarım kırmızı oldugu için diplerden ay sonun rahat anlıyorum istıyorumkı bes cm uzasın olurmu bu sinamekiyleee acepppp :69::69::69:

5 kez denedim. Kürlü saçı yıkadığım sırada saçım bir avuç dökülüyordu.
Saçı kurutup tarayınca da bi okadar dökülüyordu.
Bu böyle olmaz dedim bıraktım. Faydası oldu mu bilmiyorum.
Sanırım olmadı. Fotoğrafları karşılaştırıyorum aynı.

Sonuç alamayanlar fazla uğraşmasın bence de. Saçınızı döküyorsa bırakın.

Son düzenleme:
bende iki haftadır kullanıyorum sinameki bemiks ampulu memnunum ama benim baska bi sorunum var kızlarrrrrr hiç bişi yapmasamda benım sacım ayda 3 cm uzuyooo:30: saclarım kırmızı oldugu için diplerden ay sonun rahat anlıyorum istıyorumkı bes cm uzasın olurmu bu sinamekiyleee acepppp :69::69::69:

valla çok şanslısın canım :))

minnasu merhaba.Sinamekinin zararlı olduğunu söylemişsin.Fazla dozun zehirli olduğunu söylemişsin.E vitamini ve yağ demişsin.açıkçası ben pek anlamadım.Bu kürde sinameki, bemiks ampul ve badem yağı kullanılıyor.Tekrar açıklarmısın.Neyin, ne gibi bir zararı var?Ben yeni başladım da...

wala ben uyqulacaktım eczaneden bemiks ampülü istedim ne için sordu saçlarım için dedim çok zararlı fln dedi bence doqru sölüo wazqeçtim

wala ben uyqulacaktım eczaneden bemiks ampülü istedim ne için sordu saçlarım için dedim çok zararlı fln dedi bence doqru sölüo wazqeçtim

hım....doğru olabilir aslında..bunlar iğne ,direkt baş derisine sürmek için yapılmamış..
ben de bıraktım valla.

hım....doğru olabilir aslında..bunlar iğne ,direkt baş derisine sürmek için yapılmamış..
ben de bıraktım valla.

bak anlıosun işte sinemaki de daha zararlı onun yerine ısırqan otu ile yaqları karıştırp sürüom oldukça faydalı...

ben de bıraktım valla.

Ama bana cilt doktoru B ve E vitamini içeren iki ampulu karıştırıp saç derime sürmemi söylemişti. Bence cilt derisi üzerinde etkisi var. Sonuçta B ve E vitaminleri..

merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki saçlarımıza ne sürersek sürelim belli bir uzama süresi vardır bu süreyi asla ve asla kısaltamayız.agustos ayında saçlarıma yaptırdığım röfle sonuçu saçlarım tamamen yandı.tam 7 aydır saçlarıma sürmediğim şey kalmadı.dfn garlı maskeden dabur amla yagına barcelona yağından avonun badem yağlı balmını.sarımsaklı şampuanlardan ballı şampuanlara pantene saç kremlerine ve daha aklıma gelmeyen bi çok saç ürünü kullandım.zaman zaman faydalarını gördüğüm de oldu ama geçici bir onarımdı hepsi.tek çağre saçlarımı kestirmekte buldum:1:kestirdim saçlarımı küt olarak suan sadece uclarında 2-3 cm bir yanık kaldı ve saçlarım çoook yumuşak oldu.suan gliss Nutri-Protect - Hassas, Kuru ve Donuk Saçlar İçin olan şampuanı kullanıyorum saç kremi olarak da Gliss Total Repair 19 Saç Kremi Kuru ve Yıpranmış Saçlar için olanı duştan sonrada Gliss Total Repair 19 Sıvı Saç kremi Onarıcı Bakım - Kuru ve Yıpranmış Saç bunu saçlarıma uyguluyorum saçlarım yumuşacık oluyor saç beslemek adına da barcelona yağını kullanıyorum öle ayda 4 cm felan gibi mucize beklemıyorum tabi ama saçlarımı besliyor bütün yaptığım bunlar şimdi zamana bıraktım saçlarımı düzeleceğini ve sağlklı uzayacağına inanıyorum...

Back
X