• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doro bu sarimsakli sampuan etkisini nezaman gösterir acaba..yazanlara göre 1,5 haftada falan okadar yakin zamanda uzarmi saclar

sarımsaklı şampuanın çok güzll erkileirini gören arkadaşlar var
ama bnde dökülme yaptı kullandığım hafta saçlarım elime elime geldi çok üzüldüm
tabi her insanın yapısı farklı normalde çok faydalı bi bitki ama

hmm yanlis anlamisim pardon.. sinemakiyi ben cay süzgecinden geciriyorum hemen cok rahat oluyor..zaten bir kullanimlik diye

tamam canım zaten biz de süzüyoruz süzmeden olmaz, daha sonra badem yağını ve bemiks ampulu koyuyorsun ya içine, o tüm karışımı fısfıslı şişeye koyup sıkıyoruz saç diplerine, yoksa elle alıp yedirmek zor oluyor, bunu demek istemiştim de sen yine anlamadın sanırım. olumunekankayizsmile

doro bu sarimsakli sampuan etkisini nezaman gösterir acaba..yazanlara göre 1,5 haftada falan okadar yakin zamanda uzarmi saclar

ben 3. yıkamada bile farkı hissediyorum canım. hemen saç çıkartmıyor veya uzatmıyor ama süper bakımlı gösteriyor. koku kalmasın diye de son durulama suyuna ( sırf soğuk suya ) 1 çorba kaşığı elma sirkesi ekliyorum, hem kokuyu engelliyor, hem saçı parlatıyor/güçlendiriyor, hem de kepeklenmeyi önlüyor. yerimseniben

O verdiğin tarife uygun bir saç bakım yağı buldum canım.
O tarifte yazanlara ilave yağlar var.
Umarım işe yarar.
Zeytinyağıda kullanacağım aynı zamanda.
Sonuçları bildirmeye çalışırım.
Çok teşekkürler (:

tamam canım zaten biz de süzüyoruz süzmeden olmaz, daha sonra badem yağını ve bemiks ampulu koyuyorsun ya içine, o tüm karışımı fısfıslı şişeye koyup sıkıyoruz saç diplerine, yoksa elle alıp yedirmek zor oluyor, bunu demek istemiştim de sen yine anlamadın sanırım. olumunekankayizsmile

hmmm fisfisli sise bulursam bende yaparim onu. bir aydir birakmistim yapmiyordum. fazla bi etkisini görmedim diye.. ama yeniden baslicam zaten bi sürü var daha bende bemiks ampul.. ama ben 1 saat bekletiyordum...4-5 saat bekletmek zorundamiyim sence yoksa bi saat yeterlimi... kafam donuyor benim resmen ya.. birde kuruyunca saclarim sertlesiyor oyüzden rahatsiz oluyorum...ayni sekilde sarimsakli sampuani hemen sürp yikiyomusun yoksa iyi bi msj yapiyomusun belirli bi süreyle

ben 3. yıkamada bile farkı hissediyorum canım. hemen saç çıkartmıyor veya uzatmıyor ama süper bakımlı gösteriyor. koku kalmasın diye de son durulama suyuna ( sırf soğuk suya ) 1 çorba kaşığı elma sirkesi ekliyorum, hem kokuyu engelliyor, hem saçı parlatıyor/güçlendiriyor, hem de kepeklenmeyi önlüyor. yerimseniben

ben cok sabirsizim yaaa bi ay icinde etkisini gösterse cok mutlu olucammm seneye yaza kadar uzasinlar istiyorum cünkü nisanim olucak seneye oyüzden..bu kürleri yapmasam zor uzardida bunlari yapinca uzar insallah..

simdide bemiksli kürü yapicam yine sarimsakli sampuanimi kullanicam artik hergün sacimi yikarim cabuk etki göstersin diye :))

Sakın hergün saçını yıkama!O saçı öldürür,kurutur..en ideali 2-3 günde 1 yıkanmasıdır..Ben 2.1 yıkıyorum çünkü saçın kendi yağı saçı besler..

Sakın hergün saçını yıkama!O saçı öldürür,kurutur..en ideali 2-3 günde 1 yıkanmasıdır..Ben 2.1 yıkıyorum çünkü saçın kendi yağı saçı besler..

evet benim sacim zaten cok kuru ya bi hafta yikamayim zor yaglanir.. kuru saclarda oyüzden gec uzarmis.. dün yikadim bugünde sinemaki kürü yapicam sonra yine mecbur yikicam..pazar günleri yapiyorum genelde sinemakiyi onun disinda zamanim olmuyor cünkü.. yarin yikamam artik ertesi gün yikarim yine.. ben normaldede hergün yikamam aslinda cok kuru diye bana kalsa hergün yikamak istiyoruM:))

Benimde saçlarım çok kurudur ama sinamekiyle kendine geldi biraz..bende keske hergun yıkasam ama direk çatallaşıyor,bi acaip oluyor =)

ben hergün yıkıyorum ya alıştrdım
şampuanlamasam bile sudan geçiriyorum
yıkamak değilde şampuan zararlı

Benimde saçlarım çok kurudur ama sinamekiyle geldi biraz..bende keske hergun yıkasam ama direk çatallaşıyor,bi acaip oluyor =)

ya ben sinemaki kürünü yapmayi hic sevmiyorum yaaa :(( zaten az kaldi bemiks ampullerimde bitiyor.. yurt disinda yasioyrm burada bunlardan yok..sinemakiyi sürerken benim elime hep saclarim dökülüyor sizdede öyle oluyormu..bemiks ampul bitincede sicak zeytinyagini uyglucam sac diplerime..

ben hergün yıkıyorum ya alıştrdım
şampuanlamasam bile sudan geçiriyorum
yıkamak değilde şampuan zararlı

ya simdi sampuanda zararli hem sarimsakli sampuan, sonrasinda normal sampuan uygulucam ya sacima saclarim iyice kurucak :( ben birde tek sarimsakli sampuan uygulayip sonrasinda sac kremi uygulucam belki koku kalmazsa hic tekrar sampuanlamama gerek kalmaz..

Kızlar ben saçıma sinameki yapıyorum zeytinyağınıda yapmak istiyorum ama saf zeytinyağını nereden bulucağım bilmiyorum :teselli:

canım bn pazarlarda satılan köyden gelen zeytinyağlarından alıyorum güzel bulamazsam marketten alıyorum

arkadşlar ben cok cok yeniyim aranızda :çok üzgünüm: ama 1 hftdr dışrdn tkp ediorum
cesaret edip ypamıorum snmki ve yağ krünü :çok üzgünüm: gerçekten deneyip gyet güzel sonuç alan bri varsa yzablr mi ?? cesarete ihtycm vr .s

Back
X