Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm yanlis anlamisim pardon.. sinemakiyi ben cay süzgecinden geciriyorum hemen cok rahat oluyor..zaten bir kullanimlik diye
doro bu sarimsakli sampuan etkisini nezaman gösterir acaba..yazanlara göre 1,5 haftada falan okadar yakin zamanda uzarmi saclar
tamam canım zaten biz de süzüyoruz süzmeden olmaz, daha sonra badem yağını ve bemiks ampulu koyuyorsun ya içine, o tüm karışımı fısfıslı şişeye koyup sıkıyoruz saç diplerine, yoksa elle alıp yedirmek zor oluyor, bunu demek istemiştim de sen yine anlamadın sanırım. olumunekankayizsmile
ben 3. yıkamada bile farkı hissediyorum canım. hemen saç çıkartmıyor veya uzatmıyor ama süper bakımlı gösteriyor. koku kalmasın diye de son durulama suyuna ( sırf soğuk suya ) 1 çorba kaşığı elma sirkesi ekliyorum, hem kokuyu engelliyor, hem saçı parlatıyor/güçlendiriyor, hem de kepeklenmeyi önlüyor. yerimseniben
Sakın hergün saçını yıkama!O saçı öldürür,kurutur..en ideali 2-3 günde 1 yıkanmasıdır..Ben 2.1 yıkıyorum çünkü saçın kendi yağı saçı besler..
Benimde saçlarım çok kurudur ama sinamekiyle geldi biraz..bende keske hergun yıkasam ama direk çatallaşıyor,bi acaip oluyor =)
ben hergün yıkıyorum ya alıştrdım
şampuanlamasam bile sudan geçiriyorum
yıkamak değilde şampuan zararlı
Kızlar ben saçıma sinameki yapıyorum zeytinyağınıda yapmak istiyorum ama saf zeytinyağını nereden bulucağım bilmiyorum :teselli:
eczanede satılıyor mu.?