Betaniz 2332 hamilesiniz şuan gitseniz keseniz görünür hatta hayırlı olsun
Ayy teşekkürler bilmiyordum korktum bişey var diyeCanim referans aralığına değil değerine bakacaksın değerin 2332 çıkmış tebrikler hamilesiniz
Amin Allah razı olsun şaşırdım açıkçası gebelik yok zanetimtebrik ederim kuzum hamilesin. Gitsen kesen de gözükür. Rabbim rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Peki sizce kaç haftalık hamileyim biliyorsanız bana soylermisinizCanim referans aralığına değil değerine bakacaksın değerin 2332 çıkmış tebrikler hamilesiniz
Som adet tarihini söylersen hesaplarımPeki sizce kaç haftalık hamileyim biliyorsanız bana soylermisiniz
Muhtemelen 8 haftadan büyükPeki sizce kaç haftalık hamileyim biliyorsanız bana soylermisin
5 gün önce bu test çıktıysa büyük ihtimal 5-6 haftalık hamilesiniz çünkü benim adet gecikmesinin 4.gunu 2434 çıkmıştı yine de en kisa zamanda doktorunuza gidip keseyi görmenizi tavsiye ederimPeki sizce kaç haftalık hamileyim biliyorsanız bana soylermisiniz
5 gün önce bu test çıktıysa büyük ihtimal 5-6 haftalık hamilesiniz çünkü benim adet gecikmesinin 4.gunu 2434 çıkmıştı yine de en kisa zamanda doktorunuza gidip keseyi görmenizi tavsiye ederim
Muhtemelen keseyi görür + kalp atışını duyarsınız 8 haftadan büyük duruyor
Som adet tarihini söylersen hesapları27mart
23Som adet tarihini söylersen hesaplarım
Pardon 23 Mart adet oldum yanlış söyledim27 Mart
Adet oldum 5 gun sonra adetim biti
6 haftalık hamilesiniz o zaman keseyi görürsünüz bir ihtimal kalp atışını da duyarsınız ama tavsiyem bazı anneler acele edip 8 haftadan önce duy ak istiyor sonra stres oluyor kalbe 8 i bekleyin.Pardon 23 Mart adet oldum yanlış söyledim
Dediğim gibi 5 hafta 4 günlük hamilesiniz hastaneye gidip keseyi görebilirsinizPardon 23 Mart adet oldum yanlış söyledim
5 haftalık hamilesin canım şiö gidersen keseyim bi 10 gün sonrada kalp atışını duyarsın23
Mart
Adet oldum 5 gun sonra adetim biti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?