Gebeliğe Hazırlık Ben beta hcg testi yaptım 4 gün önce yarın tam 40 günüm olacak addet olmuyorum test çıktıanlamadım ilk kez anne oluyorum bana

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün önce beta hcg testi yaptım 0.5.3 çıktı yarın tam 40 günüm tamamlanıyor anlamdim ilk kez anne oluyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Canim referans aralığına değil değerine bakacaksın değerin 2332 çıkmış tebrikler hamilesiniz

tebrik ederim kuzum hamilesin. Gitsen kesen de gözükür. Rabbim rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Muhtemelen keseyi görür + kalp atışını duyarsınız 8 haftadan büyük duruyor

Peki sizce kaç haftalık hamileyim biliyorsanız bana soylermisiniz
5 gün önce bu test çıktıysa büyük ihtimal 5-6 haftalık hamilesiniz çünkü benim adet gecikmesinin 4.gunu 2434 çıkmıştı yine de en kisa zamanda doktorunuza gidip keseyi görmenizi tavsiye ederim

5 gün önce bu test çıktıysa büyük ihtimal 5-6 haftalık hamilesiniz çünkü benim adet gecikmesinin 4.gunu 2434 çıkmıştı yine de en kisa zamanda doktorunuza gidip keseyi görmenizi tavsiye ederim
Muhtemelen keseyi görür + kalp atışını duyarsınız 8 haftadan büyük duruyor
Som adet tarihini söylersen hesapları27mart

Som adet tarihini söylersen hesaplarım
23
Mart
Adet oldum 5 gun sonra adetim biti

Pardon 23 Mart adet oldum yanlış söyledim
6 haftalık hamilesiniz o zaman keseyi görürsünüz bir ihtimal kalp atışını da duyarsınız ama tavsiyem bazı anneler acele edip 8 haftadan önce duy ak istiyor sonra stres oluyor kalbe 8 i bekleyin. Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…