- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi witch hunt
-
Evet tabi ki birde para mevzusu seni bagliyor oraya ... Bu isin icinden ancak yine kendin cikabilirsin ... Umarim verdigin emekler ve paralar ziyan olmadan bi cikis yolu bulabilirsinçek gel diyo içimden bir ses ama bir seste nereye gidiyosun manyak mısın ne olcak o kadar verdiğin para artı emek otur kıçının üstüne diyo
çinde Türk mahallesi yoksa dişlerimi kırarım git orayı bul..Kaşındım ben kaşındım doğru söylüyorsun ee kaşınanı kaşırlar haklısın ...Hayır yemek sorunun çözsem biraz daha rahatlarım ama yok bee tek başına olmuyo iki laf etçek insan yok ..Hepsi bir garip ..Ölsen en son burdaki Türklerin haberi olur eminim bundan ...
ben sanırım eşimi bırakıp bir yere gitmezdim, destek olamıcam
ben tam olarak çinçeyi neden öğrenmek istediğini bile anlamadım.Arkamda ağlayan 6 yaşında bi çocuk bırakmadım cuteNeden öyle diyosun ?? Hem eğlenmeye de gelmedim dil öğrenmek için geldim benim öğrendiğim dilin ona faydası olmayacak mı sanki aşkolsun .
çinde Türk mahallesi yoksa dişlerimi kırarım git orayı bul..
ben tam olarak çinçeyi neden öğrenmek istediğini bile anlamadım.
sanıyorumki yanılmıyorsam dil öğrenmek için 1 seneliğine gittin.
ben kendimce yorum yaptım ben yapamazdım
Survivor yarışmasındakiler bile daha çok şey yiyor
Konserve alsan?
Bilmem kaç milyar çinli ne yiyo yahu ekmek yok peynir yok
geri döndüğünde aldıgın eğitimle alakalı bir işin olacakmı mesela?İlk konuda belirtmiştim uluslararası ilişkiler mezunuyum ingilizcem iyi derece de ama ikinci bir dil olmasını istedim çünkü ithalat-ihracat ağırlıklı işlerde çalışıyorum ..Bu şarttı ama bu denli ağır olabileceğini kestiremedim ..
geri döndüğünde aldıgın eğitimle alakalı bir işin olacakmı mesela?
sadece istekmiydi yoksa zorunlumuydum bilmiyorum.
hayırlısı gitmişssin onca dayanıcan napıcan
burasıda yağmurlu tatlım meteorolojiyi kafana takma ama çinde bir türk mahallesi olduğundan adım gibi eminim arkadaşım orda okumuştu anlatıyordu..hatta çöp gibi gönderdik 140 kiloluk bir obez olarak döndü o derece..türk mahallesini bulamazsan sincan türklerinin pazarları var diye biliyorum son olaylardan sonra naptılar bilemem oralara da gidebilirsin..çinde aç kalmazsın her topluma hitap eden bir ülke ..fakat senin maceranın süresi baya uzunmuş tamam sayılı gün çabuk geçerde ben kocamdan bir sene ayrı kalamamehehehe ...Dimi Türk olmayan yer yok .Neyse ya biraz aydınlandı kafam burası neredeyse her gün yağmurlu o hava mı beni biraz hüzünlü yapıyor bilemedim ..Ama biraz daha iyiyim sürgüne gelmedim en nihayetinde alışırım ...
Sana yanına salça neyim al diye boşuna mail atmamışlardı..Bak bildikleri varmış heriflerin...
Sakınnn döneyim deme...
Alışacaksın sabret en fazla 3 ay sonra o kokuyu hiç almayacaksın, çünkü alışacaksın.
Bende İngiltre istyiyorum evet Çine göre daha iyi ama sonuçta karar vermekde zor...
ahahahahaha salçayı alsaydım ah ol salçayı şimdi yırtmıştımBişi bulamadım mı kaşıklardım bi güzel ohhh ekmekte yok ,kalori de yoookkkk
yemek konusu onemli, gel dedim gelmedin :) haftaya gel sana zeytinyagli fasulye yapayim :)
Yok kuşum market var da peynir ,zeytin,kahvaltılık bir şey yok .Ben daha ekmek bulamadım ayrıca ne peyniri :) Bugün tekli ocak alıcam bir yerlerden ne yapıp edip bulucam yoksa ölücem açlıktan yemin ediyorum ya ..İnsan acından ağlar mı o duruma geldim artık bisküvi ,çorba,makarna ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?