Ben başaramayacağım galiba :(

Çinde normal türkler bulmalisin kendine bence seni anlayabilecek insanlarla takilmalisin. Ya anlamadim kahvalti olayini hic mi market yok boyle en azindan avrupalilar icin peynir cesitleri falab satan. Ya da domates? Alisicaksin kiz sabret azcik daha. Yavaş yavas kendi yeme duzenini olusturursun o kokusuklarin arasnda :)

Altı ay değil minişim 1 yıl yani iki katı Benim de içim kalkıyor evet yerlere kkkkkkkkkkkkaaaah diye tükürmeleri,şapırdatmanın ordinaryusu tarzı yemek yemeleri ,kabalıkları ,kokuları her şeyinden tiksindim..Odaya gelip yarım saat yıkanıyorum dışardan geldiğim zaman ..Markette peynire denk gelmedim henüz ,yoğurtta yok ,sütleri var bin tane marka hangisinin ne olduğunu bilmediğim için sütte içemiyorum.Ancak kettle de çorba,kettle da makarna

Sabretçem kuşum napim sabretmesem ..Ama tiksinmek var ya böyle insan asansörden tiksinir mi yaa ben ondan bile tiksinir hale geliyorum Allah tan odada tekim at koşturuyom yoksa tahammül edemez döner gelirdim ..Gözünü sevdiğim Türk adetleri görenekleri ,yemeği o su bu su ..Memleket gibisi yokmuş arkadaş bir daha mııııı yok kalsın dili de kendisi de

gökçeciğim alışacaksın elbet.. daha çok yenisin orda... tat almaya bak.. arkadaş edindin mi.. yurttaki oda arkadaşı olayı ne oldu

yurtta hala tek kalıyorum benim için daha iyi.Buradaki Türkler çok garip yaa ben anlam veremedim Türk gördü mü adam arkasını döner mi bunlar böyle bi halt var sanki elin memleketinde değişik geliyor burdakiler bana da itici ...

yapamiyorsan, olmayacaksa donersin.. esinden baska hesap verecegin kimse yok

Ben kendime hesap veremem önce eşimi bırak.Bi işi beceremedin der yer dururum kendimi ,başkaları nasıl duruyorsa ben de durucam başka çaresi yok sizlerle falan dertleşirim artık napiim

insallah alışırım yoksa deliricem burda ...Bir de shangai nin dışında bir yer gezip görebileceğim yer de yok mal gibi ordan oraya yürüyom elli defa kayboluyom sinir oluyorum kendime iyi halt ettin otursaydın kıçının üstüne müstehak sana bunlar diye bak şimdi açım ne yicem hiç bi şi

Kimsenin ne düşüneceği değil sizin ne istediğiniz önemli eğer mutsuzsanız düşünmeyin elalemi. Ama bence birazcık daha sabredin alışırsınız bir iki haftaya. Bunlar çok normal tepkiler.

Market filan yok mu ? Peynir falan satan ? Öyle şeyler alsanız

Buradaki Türklere baksan 7 sülalesi burda doğmuş gibi yaşıyorlar ,hayır diyorum ben de mi bir gariplik var acaba millet alışıyor sen neden küçük kız gibi davranıyorsun ama yok yani her sabah böyle ağlamaklı uyanıyorum .Ne zaman geçer bu his bilmiyorum ...Teri bilmiyorum da sabrım çok azalmış benim sabredemiyorum galiba kendime kızıyorum ne işim var burda diye ...

Market filan yok mu ? Peynir falan satan ? Öyle şeyler alsanız

Yok kuşum market var da peynir ,zeytin,kahvaltılık bir şey yok .Ben daha ekmek bulamadım ayrıca ne peyniri :) Bugün tekli ocak alıcam bir yerlerden ne yapıp edip bulucam yoksa ölücem açlıktan yemin ediyorum ya ..İnsan acından ağlar mı o duruma geldim artık bisküvi ,çorba,makarna ...

Kaşındım ben kaşındım doğru söylüyorsun ee kaşınanı kaşırlar haklısın ...Hayır yemek sorunun çözsem biraz daha rahatlarım ama yok bee tek başına olmuyo iki laf etçek insan yok ..Hepsi bir garip ..Ölsen en son burdaki Türklerin haberi olur eminim bundan ...

Belgeselde seyretmissim trt de Bekir Develi sunuyordu.Kokudan bahsetti.Ekipce ellerine kolonya döküp kokluyorlar,dayanilcak koku değil diyordu.Orada sokaklarda yemek pisiyormus ve herkayvan pisiyormus adam kokudan birkaç gündür olduk demişti.
Allah kolaylık versin cnm yesen pis yada haram şeyler ,yemesen olmaz.marketlerde birşey yok mu bize uygun yada türk mahallesi filan burada belki bulursun yiye ek.Hiç aradtirmadinmi yiyecek valize koysam izin verirlermiydi.
Karnini doyurdan alisirsin zamanla
kokuya
.Allah emeklerini ziyan etmesin ınş.

Dondugunde ozlersen çini sasirmam

Survivor yarışmasındakiler bile daha çok şey yiyor
Konserve alsan?
Bilmem kaç milyar çinli ne yiyo yahu ekmek yok peynir yok

Ay nası memleket ya ne yiyo ne içiyo bunlar dicem de ne yedikleri malum

Başka şehirde üniversite kazanmış kızlar gibisiniz:)
İlk dönem hepsi bu ne biçim memleket, hiç sevmedik, bizim oralar başkaydı derlerdi. 2. Dönem alışıp sevdiler

Başka şehirde üniversite kazanmış kızlar gibisiniz:)
İlk dönem hepsi bu ne biçim memleket, hiç sevmedik, bizim oralar başkaydı derlerdi. 2. Dönem alışıp sevdiler

Aynı ülkede bir şehirden başka bir şehire gitsem emin olsun saçmalayıp ben burda ne yapıcam alışamadım demezdim ..Ama işte Çin olunca insan biraz afallıyor ..Hiç bir şeylerini bilmeyince biraz ümitsiliğe düşebiliyor ..Garip mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…