Ben başaramayacağım galiba :(

çin çin çini mini hanım öğren çinceyi bende beter minicik çinliler korkutmasın seni çin seddini hatırla

Yunan lokantası bulursanız yemek sıkıntınız pek olmaz...yunan yemekleri türk yemek cesitleriyle aynı nede olsa...

iş sebebiyle giden tanıdıklarım bu şekilde orda yemek yiyebildiklerini aç kalmadıklarını söylemişlerdi..

Son düzenleme:
gökçeeeee pes etmek yok!
hayatınla ilgili şahane bir karar vermişsin, zorlukların seni yıldırmasına izin verme. Güzel yönlerini görmeye çalış canım, eşini çok özlemişsindir tahmin edebiliyorum ama şöyle düşün, burda millet 1 sene asker yolu bekliyo, hiç görmeden nerdeyse. bak ben de 6 ay bekliyorum, özlem çok zor ama dayanılmaz değil.

Tur şirketiniz tamamen haksızdı açtığınız konuda onu geçiyorum, ama bakın peynir ve salça götürmeniz konusunda haklılarmış.

Her ülkeye belli süreler için de olsa gidildiğinde en az 1 ay bocalar insanlar, alışacağınıza eminim.

Allah kolaylık versin. Çok zor

internetten siparis verip adrese teslim ettirebilirsin. teslimat sirasinda odemeyi yaparsin. ozel mesaj aticam websitesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…