- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ya o Cin boregi dedikleri borek gercekten Cinlilerin mi?Çin böreği güzel ama şimdi Allah var
Ya o Cin boregi dedikleri borek gercekten Cinlilerin mi?
Rus salatasi gercekten Ruslarin mi?
Ingiliz anahtari gercekten Ingilizlerin mi?
Alman Pastasi gercekten Almanlarin mi?
Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendi?
Bir aylik evliyken esimle bir yilligina amerikaya gittik.. birsuru çinli vardi.. ve hintli.. ingilizceleri hic anlasilmiyor gercekten.. Siz tek basina gitmissiniz, Iyi cesaret.. bence kalin orda.. cunku Cok sey deneyimleyeceksiniz. Bu firsat bir daha elinize gecmeyecek.. belki ilerde coluk cocuk falan olacak.. zor zamanlar olacak, bayramlarda huzunleneceksiniz, ama zaman hic gecmek bilmeyecek ve bir gun bir bakacaksiniz donmussunuz ve birsuru homage ve hatirayi Orada birakip geliyorsunuz.. donmek huzunlendirecek bu kez sizi :) bol sans :) belki biz de bir yilligina japonyaya gidicz yuksek ihtimalle :)
ben de hindistan icin aynilarini hissetmistim ama zamanla alisiyorsun. hatta bazi yemekleri sevmeye bile baslayacaksin. sadece gozlerini farkli kulture kapamak yerine denemelisin. deneye deneye alisacaksin.yaninda biraz erzak goturmeliydin. ozellikle de ekmekbuzluk imkanin yok mu?
Valla Çin denince aklıma kedi,köpek,börtü böcek yiyen korkunç insanlar güruhundan başka bir şey gelmiyor ama senin bir amacın var, şu an oradasın ve pilavdan dönenin kaşığı deyip sarılacaksın çinceye :) Çektiğin bu kadar sıkıntı boşa gitmesin. Bir kaç hafta içinde biraz daha oturtursun gibi gibi görünüyor, zaten çok cesur ve güçlü olduğun belli, diren gökçe :)
obez çinli iki üç tane gördüm evet kadınlardı ama bir tane de erkek gördüm sanırım görebileceğim en iri çinliydi çinliler bileDoğru Çin olmazsa dünya ticareti biter.
Minik adamlar resmen ezip geçiyor.
Obez çinli var mı hiç gördün mü?
Ahhh direniyorum direniyorum direnicem de ama zor oluyo yavrukuşBugün ikea ya gittik ,yanımdan kadın görevli ve bir koku bulutu geçtı Yemin ediyorum başka tarafa bakıyodum koku gelince döndüm sanki köpek ölüsü geçiyo sandım ikea yaaa ikea orasını da mı kokuttunuz mübarekler
ayrica ekmek de var peynir de var, yogurt salca dimes meyve suyu bile var. her markette yok tabi, adresleri mesaj atarim istersen sana.
ayrica ekmek de var peynir de var, yogurt salca dimes meyve suyu bile var. her markette yok tabi, adresleri mesaj atarim istersen sana.
Aynı çinden mi bahsediyoruzBenim yaşadığım Çinde yokta bunlar..Ayrıca vardır olmasına da metroyu henüz bilmiyorum ve biz şehrin çok uzağındayız yani elli lira yol parası verip yoğurtla ekmek alıp gelemem her yerde yok yalnızo bahsettikleriniz ...
türkiyemin taşı toprağı altın
peygamberimiz ilim çin de de olsa alınız demiş
al gel o ilmi....
hah böyle iyi yönlerinden bak olayavalla mıo zmn kalayım ben şaka maka belki iki üç kilo gitmiştir benden iyidir iyi gitsinler ...
bizim insanlarımız çok garip zaten ahh ahh almanyada da aynıyurtta hala tek kalıyorum benim için daha iyi.Buradaki Türkler çok garip yaa ben anlam veremedim Türk gördü mü adam arkasını döner mi bunlar böyle bi halt var sanki elin memleketinde değişik geliyor burdakiler bana da itici ...
sorma yaaa ne değişikler görende 7 göbek çinli sancak ..Ayy bi tripler bi tripler ayakkabıyı çıkarıp ağzına bi tane vurasım geliyo bazılarının ...bizim insanlarımız çok garip zaten ahh ahh almanyada da aynı
Ben sizin zorluk çekeceğinizi biliyordum ,biz kadınalar duygusalız , orada başka adetler,başka kültürler , başka yemekler , var mı vatan gibi
bunu yaşayan ancak bilir
pes etme emek vermiş oralara gitmişsin halletmeden gelme göriyi didin gıııııı alıp gelem ben o ilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?