Ben başaramayacağım galiba :(

sen neresindeydin Hindistanın Reputable? Ben seviyorum hintlileri, bize çooook benziyorlar hemen her konuda (sınıf farkı dahil).. 2009'dan beri beraber çalışıyoruz oldukça iyi tanıdım kültürlerini.

sen neresindeydin Hindistanın Reputable? Ben seviyorum hintlileri, bize çooook benziyorlar hemen her konuda (sınıf farkı dahil).. 2009'dan beri beraber çalışıyoruz oldukça iyi tanıdım kültürlerini.
ben de bangalore ve kolkatada bulundum. yilda bir 2-3 haftaligina gidiyoruz ziyarete.

bize benzer yonleri cok gercekten ama sinif ayrimi konusuna katilmiyorum. ben hayatimda bu kadar sinif ayrimi gormemistim. ilk ziyaretim sok olmakla gecmisti.

Arkadaşımda 3 ay kaldı halinden pek bi memnundu , bira göbeği yapıp gelmişti şimdi kardeşi de orda 3 sene orda yaşayacakmış o da çok memnun ... Bence bekar olsaydın bu kadar isyan etmezdin diye düşünüyorum , sorumlulukların olduğu için dayanamıosun oraya değil mi?

bize benzer yonleri cok gercekten ama sinif ayrimi konusuna katilmiyorum. ben hayatimda bu kadar sinif ayrimi gormemistim. ilk ziyaretim sok olmakla gecmisti.

onlarda adı konulmuş bir kast sistemi var, biz de ise ten rengine, zenginliğe - fakirliğe, farklı dillere, kıyafetlere göre ayrılmış ve adı konulmamış bir "kast" sistemi var.. sadece içinde olduğumuz için farketmiyoruz.. benim firmamım bir şubesi Chennai de, seviyorum orayı bir süre yaşamak isterdim..

konu sahibi, bak çin de yapamadıysan hindistanı dene. körili davuk gibisi var mı bea

hayatım insan her şeye alışıyor ölüme alışıyor ya düşünsene. sadece bazı şeylere kolay bazı şeylere zor alışıyoruz sabret zafer senin Allah yardımcın olsun

Ben okul bitince dil için kanadaya gitmiştim ve ilk 2 hafta ölüyorum sandım benimde eşim o zaman nişanlıydık askere gitmişti aynı dönem ve bende çok zorlanmıştım başta hem özlem hem şehirdeki ağır domuz ve çözemediğim birşeylerin kokusu - evet kanada bile kokuyor - hem havanın temmuzda bile basık kapalı yağmurlu olması hem yanında kaldığım koreli ailenin resmen beni çıldırtmak için yaratılmaları, yemek desen hep aynı tarz ve başlarda hiç türkle karşılaşmamak resmen sen anlatırken ben yaşadım o anları..evet çin kadar olamaz ama orası bile bende bu duyguları yaratmıştı lanet etmiştim resmen..sulu ev yemeği sevmeyen ben dönünce bir sene bamyaya bile bayıla bayıla yedim ve sana söleyeceğim ben bile alıştım..-ben bile- ki ben yaptıysam herkes yapar ve şuanki hayalim eşimle tekrar kanadaya gidip yaşadığım güzellikleri onada yaşatmak..ve evet sende 1 yılın sonunda özleyeceksin çini şuan ne kadar imkansız görünsede :)

benim de kuzenim gitti ilk gittiğinde 1 sene kaldı,hiç gelmedi.ne ingilizcesi ne çincesi vardı gittiğinde hepsini bir öğrendi oralarda.ilk görüştüğümüzde bi anlatışı vardı atlayıp gelecek sandık ama 8 sene oldu hala orda.onların kültürlerine yemeklerine alışmak gerçekten zormuş,mümkün olduğunca burger gibi yerlerden beslenin,sayılı gün çabuk geçer unutmayın..ve bu devirde çince bilmek gibi bir ayrıcalık yok bence,ileride edineceğiniz kariyeri düşünün..şimdiden başarılar diliyorum

Bir aylik evliyken esimle bir yilligina amerikaya gittik.. birsuru çinli vardi.. ve hintli.. ingilizceleri hic anlasilmiyor gercekten.. Siz tek basina gitmissiniz, Iyi cesaret.. bence kalin orda.. cunku Cok sey deneyimleyeceksiniz. Bu firsat bir daha elinize gecmeyecek.. belki ilerde coluk cocuk falan olacak.. zor zamanlar olacak, bayramlarda huzunleneceksiniz, ama zaman hic gecmek bilmeyecek ve bir gun bir bakacaksiniz donmussunuz ve birsuru homage ve hatirayi Orada birakip geliyorsunuz.. donmek huzunlendirecek bu kez sizi :) bol sans :) belki biz de bir yilligina japonyaya gidicz yuksek ihtimalle :)

uff patafix sushico da aylar önce yediğim sushi hala bağırsaklarımın muhtelif yerlerinde beklemede..sushiyi yiyipte nedsin bu kız şimdi ,bulsun bi kore lokantası kimbap yesin aradaki cari açığı kapatır hemide
Park hanim Park hanim sushiye laf ettirmem tamam mı, sushi candır yerim onu ben sen fazla karistirmis olmalısın doğru zamanda yenince sorun çıkarmaz. Ben bi kez kahvaltı niyetine yemistim ordan biliyorum doğru zamanı eheheheh.

valla tatlım son yediğim sushinin üstüne gittim kayseri mantısı yedim midemdeki festivali sonlandırsın diye var gerisini sen hesap et...adama dedik sushinin üstüne ne gider abi,ne gidecek bacım sarımsaklı gayseri mantısı didiii

canım böreğin vatanı olmaz zatençok ta lezzetli valla...malzemede var gidip yapsam mı bak şimdi canım çekti ama kilo vermem lazıııım

Bi kereden hiçbişeeeey olmaz
dım dırım dım
böylesi böreğe diyet dayanmaz
dım dırım dım

Ay koptummm! Cila çekmek yerine tüy dikmis garsonlar kralı ahahahhaay

iki güne bir evet çindeyim,bildiğiniz gibi çindeyim gibi topikler açarak nasıl bir yol izlediğini çözemedim
pişmansan ara eşine geri dönecegini söle arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…