- 16 Mayıs 2008
- 2.327
- 104
- Konu Sahibi disiua1905
Eğer ben yazmış olsam belkide hemen hemen aynı cümleleri kurardım..yüreğine ve emeğine sağlık canım..Hislerimi Buldum :1no2:
Bende öyle düşünüyorum..
ben tsk ederım :a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ben yazmış olsam belkide hemen hemen aynı cümleleri kurardım..yüreğine ve emeğine sağlık canım..Hislerimi Buldum :1no2:
Tek kelimeyle okurken urktum acidim yuregim yandi nasil bir cocukluk nasil bir hayat ve nasil bir nefrettir bu.Allahim korusun ya (
aynen bende canım.benim söyleyemediklerim yazılmış sanki.herşey eskir senmi yazdın canım bu şiiri çok güzeldi
alın size benden de bir gerçek.. kendimi bildim bileli babamı zehirleme öldürme planları yapardım.. sanırdım ki onu öldürmek kolya.. herşey bitecek..
hayır şimdi öyle değil.. şimdi gider dönmez .. kalp krizi geçirsin uykusunda gebersin diye dua ediyorum şu mubarek ramazanda yaratan duyar sesimim inşallah..
erkek kız ayrımı
benimde çocukluğum çok kötü geçti bizde aldatma olayı dövme olayı yok ama babam içki ve kumar bağımlısı çok zor günlerdi hiç çocuk olamadım hiç baba sevgisi baba kucağı tatmadım annemde onla uğraştı anne sevgisi kokusu sıcaklığı nedir bilmiyorum resmi anne kız baba uzak bi adam 18 yaşımda evlendim eşim ve ailesi rüyama bile giremicek kadar huzurlu ve mutlu bi aile ortamım vAR ARTIK 2SENEDıR TABı ANNEMıN DUALARIYLA ALLAH RAZI OLSUN ONUN SEÇıMı DEĞıLDı HERŞEY BABAMIN SUÇU ÇOCUKKEN HEP BABAM ÖLSÜN DıYE DUA EDERDıM NE ACI ŞıMDı ÇOCUK ıSTıYORUM 2SENEDıR OLMUYO ANNE BABA OLMAK ıSTıYORUM BU GÜZEL YUVAYI TAMAM LAMAK ıSTıYORUM AMA OLMUYO BENıMDE ıMTıHANIM BU HERALDE ALLAH DAYANMA GÜCÜ VE SABIR VERSıN RABBıM TÜM ŞAŞMIŞ ERKEK VE KADINLARI ıSLAH ETSıN ALLAH HERKEZıN HAYIRLI ıSTEKLERıNı KABUL ETSıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN