• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Atatürk'ün ve Ecevit'in çırağıyım; sen de hırsızların ustası

Valla Hayyalcim yazasim gelmiyor.. Su sorgusuz sualsiz AKP hayranligindan oghkk geldi. Memleketin halini gordukce sinirim oynuyor..

Oynamayan mı var?
Ama ilelebet yazacağız biz yazacağız biz birbirimize destek olacağız.
CHP ya da başka diğer partiler değil, memleketin sadece umurunuzda olduğunu herkes görecek bilecek.

Emin ol sorgusuz sualsiz ,sırf Atatürk'ün kurduğu parti diye CHP hayranlığından da daralma geldi.Akp fanatiği değilim ayrıca:KK66:
Ben oyumu CHPye verirken Ataturkun kurdugu parti oldugu icin vermiyorum ki.. Kafama yatkin olduklari icin veriyorum. Reddedilen yerinde onergeleri icin veriyorum. Mecliste kafamdakileri seslendirdikleri icin veriyorum. Yani bir suru sey, bosver, sen takil..:KK25:

Oynamayan mı var?
Ama ilelebet yazacağız biz yazacağız biz birbirimize destek olacağız.
CHP ya da başka diğer partiler değil, memleketin sadece umurunuzda olduğunu herkes görecek bilecek.
Haklisin.. Yerden goge kadar haklisin.. Ama bazen insan umutsuzluga kapiliyor.. Batti balik yan gider diyorsun. Bu yil sadece adliyeye intikal eden cocuk tacizleri 11 bin imis.. Bir de cogunlugun sustugunu dusunecek olursan.. Cocuk istismarinda dunyada ilk uc ulke arasina girdigimizi de duydum. Belli zaten, millet cocugunu dsokaga salamaz hale gelmis, okullara ogretmenlere bile guven kalmamis.. Yani bu ulke nereye gidiyor.. Rezillikte alternatifimiz kalmadi, en buyuk hala AKP.

Haklisin.. Yerden goge kadar haklisin.. Ama bazen insan umutsuzluga kapiliyor.. Batti balik yan gider diyorsun. Bu yil sadece adliyeye intikal eden cocuk tacizleri 11 bin imis.. Bir de cogunlugun sustugunu dusunecek olursan.. Cocuk istismarinda dunyada ilk uc ulke arasina girdigimizi de duydum. Belli zaten, millet cocugunu dsokaga salamaz hale gelmis, okullara ogretmenlere bile guven kalmamis.. Yani bu ulke nereye gidiyor.. Rezillikte alternatifimiz kalmadi, en buyuk hala AKP.
Bir kereden birşeycik olmazcıları şakşaklayanlar olduğu sürece gayet normal bu durum.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış" sözünün ardından başlayan tartışmayla ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Bizim için artık yok hükmündedir, bu zat siyasette çırak bile olamadı" açıklamasına ağır ifadelerle cevap verdi. "Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Bülent Ecevit'in çırağıyım; sen de hırsızların ustasısın" diyen Kılıçdaroğlu,

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Hangi alanda ahlaki kural yok? Sadece siyasette. Siyasi ahlak yasası çıkmalı. Bu olursa kurtulur Türkiye...

Mekke’nin ileri giden ailelerinden bir kadın hırsızlık yapıyor. Birisini araya koyuyorlar. Gidin sevgili peygamberimize söyleyin, bu kadını bağışlasın. Giden Ubama bin Zeyid. Sahabedir. Usame gider, ricada bulunur. Bu kadını affedin der. Eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun kitabındaki cümleleri okuyorum. Sevgili peygamberimiz bu talep üzerine öfkelenir ve “Geçmiş ümmetlerin helak olmalarının başlıca sebeplerinden birinin cezaların sadece fakir ve zayıflara tatbik edilip, zengin ve soylunun affedilmesidir” der ve ardından ekler; “Allah’a yemin ederim ki, hırsızlık yapan Muhammed’in kızı olsaydı, yine cezayı uygulardım.”

Kendi hırsızlarını korudular mı, korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı, yatmadılar mı? Yine kıyameti koparacaklar, Kılıçdaroğlu bunu niye dedi? Kim hırsızın önüne yatarsa, karşısında beni bulur.

"Ben Atatürk'ün ve Ecevit'in
çırağıyım; sen de hırsızların ustası!"

Bana siyasette çırak diyor. Siyasette Mustafa Kemal Atatürk ve Bülent Ecevit’in çırağıyım. Ama sen de hırsızların ustasısın ve aile boyu hırsızlık yaptınız.

Oturduğu saray haram saraydır. Çoluk çocuk fakir iken, sen kalkıyorsun kendine saray yaptırıyorsun, kaç para deyince de açıklamıyorsun. Bir hırsızlar, iki böyle saraylarda oturanlar açıklamazlar.

Burada linki

http://m.t24.com.tr/haber/kilicdaro...in-ciragiyim-sen-de-hirsizlarin-ustasi,335970
Ya ben bu saray olayına bu kadar takılınmasını anlamıyorum, bu adam madem hırsız çalıp şahsına yapmamış sonuçta çocuklarına miras da burakamıycak, şahsına yapmış gibi düşünülmesi bana abartı geliyor. He kaçaktır veya gereksiz para harcanmıştır filan bunu eleştir de kendine saray yaptı iddiası bana komik geliyor.

Ya ben bu saray olayına bu kadar takılınmasını anlamıyorum, bu adam madem hırsız çalıp şahsına yapmamış sonuçta çocuklarına miras da burakamıycak, şahsına yapmış gibi düşünülmesi bana abartı geliyor. He kaçaktır veya gereksiz para harcanmıştır filan bunu eleştir de kendine saray yaptı iddiası bana komik geliyor.
Kim oturuyor o sarayda? Halk mi? Guya basbakanlik sarayi idi o, adam cumhurbaskani olunca bir anda Cumhurbaskanligi sarayi oldu. Bu da mi tesaduf?
Ne tarafindan tutarsan tut elimde kaliyor..

Valla ben chpli dspli değilim
Ama bir gerçek var hiç daha henüz sol kesimden Ecevit gibisi çıkmadı her kesime kendisini sevdirmiş kaliteli bir insan kusura bakmasın onun zerresi olamaz.(Atatürk ü karşılaştırmadım bile)

Kim oturuyor o sarayda? Halk mi? Guya basbakanlik sarayi idi o, adam cumhurbaskani olunca bir anda Cumhurbaskanligi sarayi oldu. Bu da mi tesaduf?
Ne tarafindan tutarsan tut elimde kaliyor..
İyide sonuçta daha sonrada kim cumhurbaşkanı olursa o oturacak. Ülkemize gelen devlet başkanları, davetliler ağırlanıyor aynı zamanda. Kendine yaptırmak isteseydi cumhurbaşkanlığı sarayı olarak yaptırmazdı heralde. Yani yaptırma kısmını yanlış bulabilirsin, daha mütevazi olunması gerektiğini savunabilirsin de, kendine saray yaptı deyince bana çok abartı geliyor.

İyide sonuçta daha sonrada kim cumhurbaşkanı olursa o oturacak. Ülkemize gelen devlet başkanları, davetliler ağırlanıyor aynı zamanda. Kendine yaptırmak isteseydi cumhurbaşkanlığı sarayı olarak yaptırmazdı heralde. Yani yaptırma kısmını yanlış bulabilirsin, daha mütevazi olunması gerektiğini savunabilirsin de, kendine saray yaptı deyince bana çok abartı geliyor.
Ulkemize 1150 devlet adami birden geliyor da bizim mi haberimiz yok? Adam itibarini arttirmak icin yaptirdi. Olene dek gitmeye de niyeti yok zaten. Bosuna mi istiyor baskanligi? cumhurbaskaninin suresi belli. zaten 60i devirdi. sonrasi Allah Kerim demistir.
Kendine yaptirmak isteseydi Cumhurbaskanligi sarayi olarak yaptirmazdi diyorsun, zaten basbakan iken basbakanlik sarayi olarak yapimi basladi. Cumhurbaskanligi sarayina donmesi o Cumhurbaskani olduktan sonra..

Ulkemize 1150 devlet adami birden geliyor da bizim mi haberimiz yok? Adam itibarini arttirmak icin yaptirdi. Olene dek gitmeye de niyeti yok zaten. Bosuna mi istiyor baskanligi? cumhurbaskaninin suresi belli. zaten 60i devirdi. sonrasi Allah Kerim demistir.
Kendine yaptirmak isteseydi Cumhurbaskanligi sarayi olarak yaptirmazdi diyorsun, zaten basbakan iken basbakanlik sarayi olarak yapimi basladi. Cumhurbaskanligi sarayina donmesi o Cumhurbaskani olduktan sonra..
Ayrıca saray değil"külliye"...

Kendi itibarını arttırıyorsa, ülkenin de itibarını arttırabilir o zaman. Yine de çalıp yok da edebilirdi o paraları, en azından kendi ölene kadar bile otursa sonuçta devletin malı değil mi. Kendisine yaptı kısmına Katılmıyorum.

Türkiye Cumhurbaşkanı olarak Onun itibarlı olması demek,Türkiye'nin itibarlı olması demek değil midir:cool:

bizde bu seçmen varken başkanlık sistemini gelir bilal oğlanda veliaht olarak tahta geçer.sonra torunlar.çünkü benim çocuğum ölsün ama ama reis lüks içinde yaşasın diyen insancıklar var

Hayır canım öyle demiyorum.Ne kadar güçlü ,saygın görünürsek Türkiye 'nin o kadar menfaati gereğidir diyorum.Güzel bir sarayın da yabancı ziyaretçilerin üzerinde iyi bir etki yapacağı tartışılmaz.Çocuklarına da bırakamayacağına göre:cool:
deynepçim Türkiyenin imajı yabancı basında ne kadar zedelendi farkında değilmisiniz.dış ülkeler vatandaşlarını geri çağırıyor.medyaya vurulan darbe alay konusu vs vs keşke sarayla medreseyle itibar kazanılsaydı ama öyle değil malasef

Back