• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Atatürk'ün ve Ecevit'in çırağıyım; sen de hırsızların ustası

RoseAnge

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
2.372
4.547
333
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış" sözünün ardından başlayan tartışmayla ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Bizim için artık yok hükmündedir, bu zat siyasette çırak bile olamadı" açıklamasına ağır ifadelerle cevap verdi. "Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Bülent Ecevit'in çırağıyım; sen de hırsızların ustasısın" diyen Kılıçdaroğlu,

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Hangi alanda ahlaki kural yok? Sadece siyasette. Siyasi ahlak yasası çıkmalı. Bu olursa kurtulur Türkiye...

Mekke’nin ileri giden ailelerinden bir kadın hırsızlık yapıyor. Birisini araya koyuyorlar. Gidin sevgili peygamberimize söyleyin, bu kadını bağışlasın. Giden Ubama bin Zeyid. Sahabedir. Usame gider, ricada bulunur. Bu kadını affedin der. Eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun kitabındaki cümleleri okuyorum. Sevgili peygamberimiz bu talep üzerine öfkelenir ve “Geçmiş ümmetlerin helak olmalarının başlıca sebeplerinden birinin cezaların sadece fakir ve zayıflara tatbik edilip, zengin ve soylunun affedilmesidir” der ve ardından ekler; “Allah’a yemin ederim ki, hırsızlık yapan Muhammed’in kızı olsaydı, yine cezayı uygulardım.”

Kendi hırsızlarını korudular mı, korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı, yatmadılar mı? Yine kıyameti koparacaklar, Kılıçdaroğlu bunu niye dedi? Kim hırsızın önüne yatarsa, karşısında beni bulur.

"Ben Atatürk'ün ve Ecevit'in
çırağıyım; sen de hırsızların ustası!"

Bana siyasette çırak diyor. Siyasette Mustafa Kemal Atatürk ve Bülent Ecevit’in çırağıyım. Ama sen de hırsızların ustasısın ve aile boyu hırsızlık yaptınız.

Oturduğu saray haram saraydır. Çoluk çocuk fakir iken, sen kalkıyorsun kendine saray yaptırıyorsun, kaç para deyince de açıklamıyorsun. Bir hırsızlar, iki böyle saraylarda oturanlar açıklamazlar.

Burada linki

http://m.t24.com.tr/haber/kilicdaro...in-ciragiyim-sen-de-hirsizlarin-ustasi,335970

Son düzenleme:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış" sözünün ardından başlayan tartışmayla ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Bizim için artık yok hükmündedir, bu zat siyasette çırak bile olamadı" açıklamasına ağır ifadelerle cevap verdi. "Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Bülent Ecevit'in çırağıyım; sen de hırsızların ustasısın" diyen Kılıçdaroğlu,

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Hangi alanda ahlaki kural yok? Sadece siyasette. Siyasi ahlak yasası çıkmalı. Bu olursa kurtulur Türkiye...

Mekke’nin ileri giden ailelerinden bir kadın hırsızlık yapıyor. Birisini araya koyuyorlar. Gidin sevgili peygamberimize söyleyin, bu kadını bağışlasın. Giden Ubama bin Zeyid. Sahabedir. Usame gider, ricada bulunur. Bu kadını affedin der. Eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun kitabındaki cümleleri okuyorum. Sevgili peygamberimiz bu talep üzerine öfkelenir ve “Geçmiş ümmetlerin helak olmalarının başlıca sebeplerinden birinin cezaların sadece fakir ve zayıflara tatbik edilip, zengin ve soylunun affedilmesidir” der ve ardından ekler; “Allah’a yemin ederim ki, hırsızlık yapan Muhammed’in kızı olsaydı, yine cezayı uygulardım.”

Kendi hırsızlarını korudular mı, korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı, yatmadılar mı? Yine kıyameti koparacaklar, Kılıçdaroğlu bunu niye dedi? Kim hırsızın önüne yatarsa, karşısında beni bulur.

Bana siyasette çırak diyor. Siyasette Mustafa Kemal Atatürk ve Bülent Ecevit’in çırağıyım. Ama sen de hırsızların ustasısın ve aile boyu hırsızlık yaptınız.

Oturduğu saray haram saraydır. Çoluk çocuk fakir iken, sen kalkıyorsun kendine saray yaptırıyorsun, kaç para deyince de açıklamıyorsun. Bir hırsızlar, iki böyle saraylarda oturanlar açıklamazlar.

Burada linki

http://m.t24.com.tr/haber/kilicdaro...in-ciragiyim-sen-de-hirsizlarin-ustasi,335970

Az önce internette gezerken gördüm
Çok yerinde bir cevap olmuş
İşte görmek istediğim muhalefet lideri.
Bu arada bu ilk konu açışım bu bölümde
Hatalıysa düzeltilirse sevinirim.
Yorum yaptığın kısmı ve Burada linki yazdığın kısmı (sadece link kalsın) sil, yorumu 2. mesaj olarak yaz. Kural olarak konu açtığımızda ilk mesaja haber hakkındaki yorumumuzu yazamıyoruz, haberi linkte verildiği şekilde paylaşmamız gerekiyor.

Burada linki

Az önce internette gezerken gördüm
Bu arada bu ilk konu açışım bu bölümde
Hatalıysa düzeltilirse sevinirim.

Yorumunuzu konu açtıktan sonra yapabilirsiniz..

Siyasi ahlak yasası önemli evet :KK14:

Kaçınız kalır o yasa ile siyasi arenada meçhul ?

Siyasi ahlak yasasını önerirken ; karşındakinin tuzağına düşmeyeceksin mesela .
Öyle önüne yatmaktan , altına yatmak levelına geçince pek edepli bir uslüp olmuyor .

Çırak meselesine gelince ; bir partinin bayrağını devralmış olmak , o partinin kurucusunun izinden gittiğin anlamına gelmez . Kaldı ki ; gidemiyorsun da .

Ecevitle de sadece bir iki ortak noktanız var , o da satır arası doldurur ancak .

Burada linki

:KK70::KK70::KK70:Sen Atatürk, çırak :KK69:..Kemal dostum ne diyon sen

O da komik tabii de.Çıraklık daha ağır basıyor:KK53:
Hirsizlik iddiasi sence komik mi? Hafife alinacak birsey yane..:KK57:
E tabi herkesin hayat gorusu, degerleri farkli. Eskiden namus seref meselesi sayilirdi, artik kaniksandi tabii.. Yeni Turkiye. Al eline kitabi salla herkese, istedigini yap..:KK14:

Hirsizlik iddiasi sence komik mi? Hafife alinacak birsey yane..:KK57:
E tabi herkesin hayat gorusu, degerleri farkli. Eskiden namus seref meselesi sayilirdi, artik kaniksandi tabii.. Yeni Turkiye. Al eline kitabi salla herkese, istedigini yap..:KK14:
Yok ,komik olan hırsızlık iddiası değil,hırsızlık iddiasını yapan K.K nın olması.SSK konusu herkesler tarafından bilinen bir gerçek:cool:

Yok ,komik olan hırsızlık iddiası değil,hırsızlık iddiasını yapan K.K nın olması.SSK konusu herkesler tarafından bilinen bir gerçek:cool:
Ayy Deynep iyi ki bi SSK var.Vara yoğa SSK..

Eh işte bitane olunca hep o söylenir sende haklısın.

Biz hangi birini sayalım.

Ülkeyi parsel parsel satmalarını mı?

Yandaşlarına peşkeş çekilen işlerimi ?

Gemicikleri mi ?

Ayakkabı kutularını mı ?

Ayy Deynep iyi ki bi SSK var.Vara yoğa SSK..

Eh işte bitane olunca hep o söylenir sende haklısın.

Biz hangi birini sayalım.

Ülkeyi parsel parsel satmalarını mı?

Yandaşlarına peşkeş çekilen işlerimi ?

Gemicikleri mi ?

Ayakkabı kutularını mı ?
Körü körüne savunmak diyorsunuz ya bazen,ben de aynı şeyleri düşünüyorum kimi zaman.Sen araştır bakalım,neler yazıyor Kim ne yolsuzluğu yapmış.Kim kime işleri peşkeş çekmiş:cool:.

Isin komigi herkes Kilicdaroglunun "ciraklik" iddiasina itiraz etmis.. Hirsizlik iddiasina tik yok..:KK70::KK70::KK70:
Hayatında ilk defa dürüst davranmış işte :)
Hırsız değilim dese dert, hırsızım dese dert :KK12:
Cehape zihniyeti misin nesin herşeye itiraz ediyorsun ama Saraylım cıks cıks :KK53:
Hem nerelerdesin sen bakalım?
Özledim. :63:

Hirsizlik iddiasini seslendiren KK, bence yapan milyonlari gormezden gelmemek gerek..:KK66:

SSK konusunda herkesler tarafindan bilinen gercek ne? KK sizinki gibi kacmadi ki yargidan, gidip ifade verdi, alakasi olmadigi icin de suc filan isnat edilmedi. Yalancinin biri diline pelesenk etti diye gunes balcikla sivanmaz canimcim..
SSKnin gercekten de kimler zamaninda batisa girdigini hakikatten de merak ediyor musun? Al sana istatistik:
SSK.png

Oradaki eksileri goruyor musun? Kilicdaroglu SSKyi 1999 da birakmisti, sonrasi AKPnin marifeti yane.. Kaca katlanmis batis canimcim?:KK14:

Hayatında ilk defa dürüst davranmış işte :)
Hırsız değilim dese dert, hırsızım dese dert :KK12:
Cehape zihniyeti misin nesin herşeye itiraz ediyorsun ama Saraylım cıks cıks :KK53:
Hem nerelerdesin sen bakalım?
Özledim. :63:
Valla Hayyalcim yazasim gelmiyor.. Su sorgusuz sualsiz AKP hayranligindan oghkk geldi. Memleketin halini gordukce sinirim oynuyor..

Hirsizlik iddiasini seslendiren KK, bence yapan milyonlari gormezden gelmemek gerek..:KK66:

SSK konusunda herkesler tarafindan bilinen gercek ne? KK sizinki gibi kacmadi ki yargidan, gidip ifade verdi, alakasi olmadigi icin de suc filan isnat edilmedi. Yalancinin biri diline pelesenk etti diye gunes balcikla sivanmaz canimcim..
SSKnin gercekten de kimler zamaninda batisa girdigini hakikatten de merak ediyor musun? Al sana istatistik:
Eki Görüntüle 1814137

Oradaki eksileri goruyor musun? Kilicdaroglu SSKyi 1999 da birakmisti, sonrasi AKPnin marifeti yane.. Kaca katlanmis batis canimcim?:KK14:
HI hı evet evet,doğrudur:cool:

Back