• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık yalan söylemek istemiyorum!

Canım kendini zorla...hatanı biliyorsun bak ne güzel.yalan söylemek zorunda degilsin ki..unutma söyledigin yalanların ceremesini çekecek olan yine sen olursun..o yalanlar o an için seni kurtarır ama bir ömür peşinden koşar...yalanın ne kötü birşey oldugunu zaten biliyorsun ki böyle bir topic açmışsın...
ayrıca çok açıklamalı yazmamışsın...sorunlarını biraz anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım..neden sorunlu yaşamın var bunun kaynagı ne?anne babaya neden yalan söylüyorsun sevgilini böyle seviyorken neden aldatıyorsun?ben söyleyeyim mi kendi fikrimi?sen o insanı gerçekten seviyor olsan aldatmazsın,o yüzden ilk önce kendine yalan söylemeyi bırak...hayattan ne istedigini bil...kendinle barışık olursan,kendini de seversin ve kendini aldatmazsın...karşındakiler birar insan.
şuanda yapman gereken bir psikiyatriste gitmek acilen...

kendine yapılmasını istermiydin bu durumun?
bende böyle söyliyim sana...

Konu başlığı aklınıza gelen en kötü yalanlar evet... Pembesi Beyazı yok Arkadaşlar. İstemiyorum ama o an bile bile hataya yanılgıya düşüyorum. Sevdiğim adama, aileme, Arkadaşlarıma yalanlar söylüyorum. Şimdi ben size desem ki, Seviyorum çok fazla ama aldatıyorum (aldatmakdan kastım başka birilerine ilgi duymak yanlızca)... Biz konuşarak anlaşamayan, fakat ölümüne ayrılamayanlardanız. Ben böle olmak istemiyorum Neolur yardım edin. Bir süre psikoloji ilaçları kullandım Sorunlu bi yaşamım vardı Sonra tedavi bitti ve bu saçma durum başladı. :a015:Lütfen yazın acımasızda olsa...

Canım acımasızda olsa yazın demişsin yazıorum.
Sen yalanın en büyüğünü kendine söylüyorsun, ,nsan sevdiği biri varken gözü başka birşey görmez. O hayatındayken başka hiçbir şeye ihtiyaç duymaz, herhangi bir erkeğe ilgi duyabilecek kadar yaklaşamaz.Hayatında ki erkeği sevmiyorsun, ama ona tutkuyla bağlısın, bırak kendini kandırmayı ve o çocuğun hayatından çık. Ozaman sevgimi tutkumu daha iyi anlarsın. Sanmaki bunları anlamadan yazıyorum, ölümüne ayrılamayanlardanız diye birşey yok, ben de yaşadım. Hatta aynen senin gibi başkasına ilgi duyarak, Anladım ki kandırmışım kendimi, senelerimi boşa harcamışım sevmediğim biri için. Hayatına çeki düzen verip, aşkın en gerçek halini yaşamak için ayrıl o çocuktan. Zor bi yaşantım oldu demişsin, eğer burada kastın ailevi sorunlarsa ve sen kendini bir onun yanında güvende hissetmişsen kopamama nedenin sadece bu... O olmazsa ölmezsin buna emin ol!
Ben hala yaşıyorum, bir yıllık yeni bi ilişkim var, evlenmeye karar verdik. Yıllarımı harcadığıma yandım biliyormusun! O yüzden aç gözlerini, kendine yalan söylemeyi bırak artık. EĞER SEVSEYDİN BAŞKASINA BAKAMAZDIN...

Bak canım aşk ACI ve ZOR olduğu sürece vardır. konuşarak anlaşamadığın adama, çözemediğin için aşıksın...Aşk ta onu çözdüğün zaman ya geçecek ya da koşulsuz sevgiye dönüşecek.. Kesinlikle yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum. çünkü sen kendini kandırmıyorsun.aksine şuan en dürüst olduğun nokta bu; ölümüne sevmek...Ama zihinde aldatmak...
Ve sen onu kesinlikle aldatmıyorsun, onu tam olarak çözemediğin için ilişkinde eksikler hissediyorsun ve ona aşıkken başkalarına yöneliyorsun.Aslında yöneldiklerin senin şuanki erkek arkadaşında görmek istediklerin...
toplumumuz bu gibi durumlarda genel ahlaki kurallara göre seni yargılarlar ve bu nedenle suçlu sen olursun ve buda kendini suçlu hissetmene neden olur. Boşver sen bu kilişe lafları...
Hayat senin hayatın onu ancak sen yönlendirebilirsin..
Bence ilk önce kendini dinle, ne istediğini bul ve karar ver.Ya arkadaşını bırakmayı seç ya da onunla iletişim kurmanın yollarını ara ve onu çöz.
Kendini bu kaostan ancak sen kurtarırsın.bak o zaman kimseye yalanda söylemeyeceksin. Ama bu karaları verirken önce başkalarını değil, kendini düşünmeyi unutma:)))

Back