- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen3176
Kızlar sizin düşünceleriniz benim için çok önemli dertleşmem gerekiyor artık ben eskiden çok eğlenceli mutlu bakımlı hayattan çok tad alan biriydim evlendim daha sonra çok değişmeye başladım etrafındakiler beni tanıyamaz oldu artık öyle bir hal aldımki mutsuzum sanki giçbirşey yapmak istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum saçım başım hep dağınık kendime bakmaz oldum içimden gelmiyor kilom aldı başını gidiyor ciddi özgüvensizlik yaşıyorum kendimle alakalı hayatım 3 şeyden ibaret oldu sabah kalk çocukları doyur parka götür sonra yemek yap bu kadar herşeyim farkındayım ama kendime engel olamıyorum depresyondamıyım diyorum çıkmaz bir yoldayım artık eşimde eskisi kadar ilgilenmez oldu sanki ben kendime gelmek istiyorum özümle dönmek istiyorum eskiden çok cesaretli bir bayandım herşeyi yapabileceğime kendime güzelliğime çok güveniyordum iki doğum üstüste yaptım bana yardım edin lütfen etrafımda derdimi paylaşacağım kimse yok güvenmiyorum bana yardım edin nasıl kendime gelebilirim benimle aynı durumu yaşayıp sonrasında düzelen varmı ?