(( allah inandirsinki ayni topigi acicaktim sen önce davrandim arkadasim....
benimde basimda benimle cikmak isteyen biri var ama korkuyorum,.... asik olmaktan korkuyorum... ortada birakilmaktan korkuyorummm... güvenmekten korkuyorummm... kendimi birakamiyorum ona... A$IK OLMAK ISTIYORUM ama korkuyorumm........
hakkimizda hayirlisi
allah gönlümüze göre yapsin herseyii
AMINNNNNN
hatirladim simdi, tsk ederim EVET de dedigin icin, ama ben beklicem daha. cocuk cildiriyor ama napim cildirsin :) Bekleyen elde eder :)
cnm arkadas olabilirmiyiz, yasin kac senin acaba?
ben 19, almanyada yasiyorum, zonguldakliyim
tşk ederimbunu 1 yıl once yazmıstım dualarım kabul oldu suan sozluyum 2 ay sonra nısanlanıyorum ve 9 ay sonra dugunum var :asigim:
ayy snin adına çok mutlu oldum zemuszemus daima mutLuLukLar Cnm opuyorumnanaktantşk ederimbunu 1 yıl once yazmıstım dualarım kabul oldu suan sozluyum 2 ay sonra nısanlanıyorum ve 9 ay sonra dugunum var :asigim:
tşk ederimbunu 1 yıl once yazmıstım dualarım kabul oldu suan sozluyum 2 ay sonra nısanlanıyorum ve 9 ay sonra dugunum var :asigim:
ne kadar güzel yaa böyle bir yazıyı yazdıktan 1 sene sonra böyle mükemmel bi aşkla mutlu olan birine tanık olmak acaba benim olur mu? demekten vazgeçemiyorum
Aslıcım RABBİM sonsuza kadar mutluluğunuzu daim kılsın banada dua edersen çok sewinirim
teşekkürler tatlım aynen öyle herşey kadar kısmet çok üzüldüm çok ağladım mide hastası oldum ama güzel günlerede erdim sonunda hemde çok zaman geçmeden yani... :1hug: hayat şimdi o kadar güzelki.. 5ay sonra evleniyorum :asigim: inşallah sende çoook mutlu olursun canım
İnşallah canım bu güzel dileğin için ayrıca çok tşkler gönlüne sağlık 5 ay sonra ki resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum eminim mükemmel bi gelin olursunRABBİM SİZİ V TÜM SEVENLERİ MUSMUTLU ETSİN SONSUZA KADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?