• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık aşık olmak istiyorum =(

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Hepimiz hayal etmişizdir...

İyi bi sevgilim olsun..Beni gerçekten anlasın..Çok sevsin beni..Benim onu sevdiğim kadar çok sevsin..Başka bir kızın lafı bile geçmesin onun içinn...Her boş vaktinde buluşalım sonraa...Her sabah onun günaydın mesajıyla uyanayım.Ara sıra ufak tefek süprizler yapsın bana...Herşeyinde biraz ben olıyım yaa..Romantik olsun işteee..Benim aşkım diyebileyim onu her gördüğümdee..O güldüğünde dünya dursun.Onun gözlerine bakmak dünyanın en güzel nimeti olsun benim için..En huzurlu yerim onun yanı olsun..Onun kokusu olsun en güzel parfümümm...Sonra yıllar geçsinn..Ansızın karım ol desin banaa..Bende sımsıkı sarılaraakk olurummm diyimm onaa ... Sonra ailelerimiz tanışsın...Nişanlanalım...Sonra o büyük gün gelsinn... annemin ağlamalarıylaa , davul zurnalarla..öpsün babam alnımdan..bağlasın kardeşim kuşağımı belimee..telli duvaklı çıkayım o evden..Çok mutlu olalım..Hiç bir güç ayıramasın bizi...Sonra çocuğumuz olmalı..Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız..Sonra aşkıım mızıkçılık yapmalı.Ben söylenerek bebeğimizi uyutmalıyım..:asigim: Hava soğuk olduğu zamanlarda birbirimize sarılarak ısınmalıyız.Zaman su qibi akıp qiderken herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı.Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutluda olsa kötüde olsa yaşadığımız qünler bizim qünlerimiz olmalı.Birqün bu hayatı bırakıp qiderken sadece mutluluk olmalı yüzümüzde birbirimizi sevmenin
qururu olmalı herşeyde...!!!!!

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM SİZCE BEN...HAYAL Mİ YANİ BÜTÜN BUNLAR...YAŞADIKLARIM O KADAR AĞIRDIKİ..O KADAR YIPRATTIKİ..ARTIK BİRİ OLMALI DİYORMM..SADECE BANA AİT OLAN..2 GÜN SONRA ÇEKP GTMEYECEK BIRI...:çok üzgünüm:

:((( allah inandirsinki ayni topigi acicaktim sen önce davrandim arkadasim....
benimde basimda benimle cikmak isteyen biri var ama korkuyorum,.... asik olmaktan korkuyorum... ortada birakilmaktan korkuyorummm... güvenmekten korkuyorummm... kendimi birakamiyorum ona... A$IK OLMAK ISTIYORUM ama korkuyorumm........
hakkimizda hayirlisi
allah gönlümüze göre yapsin herseyii
AMINNNNNN

:((( allah inandirsinki ayni topigi acicaktim sen önce davrandim arkadasim....
benimde basimda benimle cikmak isteyen biri var ama korkuyorum,.... asik olmaktan korkuyorum... ortada birakilmaktan korkuyorummm... güvenmekten korkuyorummm... kendimi birakamiyorum ona... A$IK OLMAK ISTIYORUM ama korkuyorumm........
hakkimizda hayirlisi
allah gönlümüze göre yapsin herseyii
AMINNNNNN

amin canımm..bende korkuyorumm..inşallah hayırlı biri çıkar karşımıza..senin topic ini okumuştum..yorumda yazmıştm hatrlarsan

ay dur tekrar okuyayim hatirlamiyorum :)
amin aminnn

hatirladim simdi, tsk ederim EVET de dedigin icin, ama ben beklicem daha. cocuk cildiriyor ama napim cildirsin :) Bekleyen elde eder :)
cnm arkadas olabilirmiyiz, yasin kac senin acaba?
ben 19, almanyada yasiyorum, zonguldakliyim

ahh ne güsel yazmışsın, herkesin hayaLi, mutLu edecek hp onun oLacak birisi opuyorumnanaktan

tşk ederim (: bunu 1 yıl once yazmıstım dualarım kabul oldu suan sozluyum 2 ay sonra nısanlanıyorum ve 9 ay sonra dugunum var :asigim:

Allah mutluluğunu bozmasın canım aynen ilk mesajındaki gibi bir hikayeniz olsun inşallaha.s.

tşk ederim (: bunu 1 yıl once yazmıstım dualarım kabul oldu suan sozluyum 2 ay sonra nısanlanıyorum ve 9 ay sonra dugunum var :asigim:

aşık olmak istiodunn hee kardeşimmm :))

bak şimdi aşkların en güzeline en gerçeğine sahipsinnn.
inş hep böle mutlu olursunnn bitanem benimmmŞenizopuyorumnanaktan

:69: ne kadar güzel yaa böyle bir yazıyı yazdıktan 1 sene sonra böyle mükemmel bi aşkla mutlu olan birine tanık olmak acaba benim olur mu? demekten vazgeçemiyorum :50:
Aslıcım RABBİM sonsuza kadar mutluluğunuzu daim kılsın banada dua edersen çok sewinirim :29:

Vaayyyy beaaa... Şimdi günlükte aşkına olan hislerini okuyoruz Aslı. :)))
Olaya bak...
Hep mutlu olursun bundan sonra umarım. :)
İnşallah ben de bulurum güzel bir aşk. ://

:69: ne kadar güzel yaa böyle bir yazıyı yazdıktan 1 sene sonra böyle mükemmel bi aşkla mutlu olan birine tanık olmak acaba benim olur mu? demekten vazgeçemiyorum :50:
Aslıcım RABBİM sonsuza kadar mutluluğunuzu daim kılsın banada dua edersen çok sewinirim :29:

teşekkürler tatlım aynen öyle herşey kadar kısmet çok üzüldüm çok ağladım mide hastası oldum ama güzel günlerede erdim sonunda hemde çok zaman geçmeden yani... :1hug: hayat şimdi o kadar güzelki.. 5ay sonra evleniyorum :asigim: inşallah sende çoook mutlu olursun canım

Canım ya ne kadar sevindim mutlu olmana anlatamam inş.Hayal ettiğinden daha güzel bir aşk evlilik mutluluk yaşarsın ne güzel şeyler yazmışsın bundan 1 yıl önce ve ne güzel gerçekleşmiş dileklerin umarım bizede böyle güzellikler nasip olur

teşekkürler tatlım aynen öyle herşey kadar kısmet çok üzüldüm çok ağladım mide hastası oldum ama güzel günlerede erdim sonunda hemde çok zaman geçmeden yani... :1hug: hayat şimdi o kadar güzelki.. 5ay sonra evleniyorum :asigim: inşallah sende çoook mutlu olursun canım

İnşallah canım bu güzel dileğin için ayrıca çok tşkler gönlüne sağlık 5 ay sonra ki resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum eminim mükemmel bi gelin olursun :71: RABBİM SİZİ V TÜM SEVENLERİ MUSMUTLU ETSİN SONSUZA KADAR :nazar:

Bu yaziyi acan kisi beni anlatmis herhalde... Bende asik olmak ve bana asik olunmasini istiyorum... Dizilderdeki asklari yasamak istiyorum dua edin ne olur banada...Yeni katildim araniza

Back
X