• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aranıza yeni katıldım... Bunlarda benden...satılmıştır..

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.844
17.295
448
Arkadaşlar daha önce elimde olan bütün kitaplarımı bir vakıfa bağışlamıştım. Bunlar elimde kalanlar arkadaşlarıma verip 2 sene sonra geri aldıklarım :1::1::1: fiyatlarını çok uygun yazıyorum hatta bir kişi bile toptan hepsini alabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
$20140123_143512.jpg Bu kitabı NURDAN DAMLA benim için imzalamıştı. HZ.Hatice'nin hayatını anlatıyor

kitapları bir türlü ekleyemiyorum sürekli hata veriyor internetim kesilip duruyor ekleyeceğim inşallah en kısa zamanda

Bayanlar hiç pazarlık yapmamıza gerek yok 25 TL + kargo bedeli ile bütün kitaplara sahip olabilirsiniz ( Nurdan Damla'nın kitabı hariç )

canlarım yokmu kitap isteyen bütün kitapları 20 TL ye vericem yeterki benim elimden çıksın birilerininde işine yarasın

Arkadaşlar gerçekten kitaplar elimden çıksın istiyorum başkalarıda okusun istiyorum 15 TL ye vereceğim bütün kitapları isteyen ulaşabilir

Yanlışlıkla mı eklediniz yoksa kitapların bazılarından elinizde 2 tane mi var? Bir de o toptan alıma Nurdan Damla'nın kitabı da dahil mi?

Yanlışlıkla mı eklediniz yoksa kitapların bazılarından elinizde 2 tane mi var? Bir de o toptan alıma Nurdan Damla'nın kitabı da dahil mi?

Onlar yanlislikla eklenmiş silemedim canim elimde birer tane var hayir nurdan damlanin kitabi dahil değil onun fiyati sabit

Kitapların bazıları bende var bende olanları almak istemiyorum. Aşağıda yazacaklarım toplamda ne kadar olur, son fiyat olarak:

Karabibik, Zehra, Cezmi, Aynada Aşk Vardı, İhanet Noktası, Pasaklı Tanrıça, Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk, Hz. Hatice

Son düzenleme:
Kitapların bazıları bende var bende olanları almak istemiyorum. Aşağıda yazacaklarım toplamda ne kadar olur, son fiyat olarak:

Karabibik, Zehra, Cezmi, Aynada Aşk Vardı, İhanet Noktası, Pasaklı Tanrıça, Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk, Hz. Hatice

Hz. Hatice kitabini sabah arkadasim istedi ona hediye ettim. Ama diger kitaplari 10 tlye veririm maksat birileri okusun istiyorum

Tüm kitaplar 15'se ben hepsine talibim canım, özelden e-posta atarsan daha iyi haberleşiriz, mesaj sayımdan dolayı henüz özel mesaj atamıyorum.

Back