Ben aptal mıyım?

creatorgirl11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
1
0
1
25
Merhaba. Okulda bazı görevlerim var (bazı dosyaları düzenli olarak götürmek, onları ayırmak vb). Bir röportaj çekim olacaktı. Iste birkaç kişi geldi fln. Onun için de okulun içindeki bazı eşyaların yeri değiştirildi. Neyse sinifim ile çekimlerim bitti. Sınıf sınıf kitap dolaplarimiz var bizim okulda. Bizim sınıfın ki bende. Bende müdürden bizzat alıyorum. Ama o gün hocanın götürmemi istediği birşey vardı onu götürdüm. Sonrada dolapları açmaya gittm. Herkes nerede kaldın oho deyip duruyor. Dedim hocanın yanında işim vardı. Benim dolapla bir işim olmadığından üfleyen kızın birine verdim anahtarı. Sonra diğerleri nerede bu falan diye söyleniyor. Herkes bana yükleniyor. Sıkıldım bu okul hayatından.. her zaman suçlu ben oluyorum. Sizce ben aptal olduğum için mi bunlar oluyor? Cevabı kendimde arıyorum ama çok yoruldum artık. Herkes benim önüme geçiyor ben eziliyorum herşeyde. Sürekli insanlara bağlı kalıyorum kendim olamıyorum. Aslında değişmek için adım atıyorum ama geri gidiyorum. Olmuyor. Ne olacak benim bu halim?

Merhaba öncelikle böyle tabir kullandığın için söylüyorum elbette aptal değilsin. Sanırım lise çağında sın bu yaşlarda tam olarak olgunluk pek olmadığı için arkadaşların senin veya bir başkasının ne hissedebileceğini üzülüp uzulmeyeceğini düşünmeden hareket edebilirler malesef sınıftaki bir kişinin tepkisiyle bile herkes aynı tepki içinde olabilir genelde bu hep böyle olur bir kişi oflar sonra herkes oflamaya başlar düşünmeden ama sana diyeceğim şu ki gerçekten kendine haksızlık etmemen çünkü insanların söyledikleri ve ya yaptıkları davranışlar senin iyi veya kötü olmanı belirlemez kendi açından bi gerekçen vardı o yüzden geç gelmek zorunda kaldın onların sana bu tepkiyi göstermesi de onların tam olarak olgunlaşamamasından kaynaklı dediğim gibi çünkü olgun insan böyle şeylere tepki vermez bir şeyleri daha farklı karşılar bin düşünür bir cevap verir okul zamanlarında bu tarz şeyler olabiliyor o yüzden kendini kötü hissetmemen dedim ya bir kişi oflar diğer herkes ona katılır yani bu düşünceden sıyrıl kendine değer ver yanındaki insanlar seni etkilemesin sana tavsiyem her sabah okula gitmeden önce aynanın karşısına geç ve kendine günaydın de bugün çok güzel geçecek ben çok değerliyim kendimi çok seviyorum herkes gibi olmak zorunda değilim kendimi her halimle çok seviyorum insanların ne düşündüğü ne dediği umrumda değil ben kalbimin sesini dinliyorum kendimi iyi hissettiğim yoldayım kendimi iyi hissettiğim davranışlarda bulunuyorum yani o an içinden geçenleri söylemen ve şoyle bir şey daha yapabilirsin bı kağıt bı kalem alıp okuldan geldiğin zaman seni bugün ne üzdü ne mutlu etti birine söylemek istediğin ama söyleyemediğin bı durum oldu mu bugün kötü bir olay yaşadın mı yaşadığın bu kötü olay sana ne gibi duygular hissettirdi veya bugün güzel bı olay yaşadın mı yaşadığın bu güzel olay sana ne gibi duygular hissettirdi bu tarz şeyler gerçekten insana iyi geliyor kendini iyi hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…