Merhaba. Okulda bazı görevlerim var (bazı dosyaları düzenli olarak götürmek, onları ayırmak vb). Bir röportaj çekim olacaktı. Iste birkaç kişi geldi fln. Onun için de okulun içindeki bazı eşyaların yeri değiştirildi. Neyse sinifim ile çekimlerim bitti. Sınıf sınıf kitap dolaplarimiz var bizim okulda. Bizim sınıfın ki bende. Bende müdürden bizzat alıyorum. Ama o gün hocanın götürmemi istediği birşey vardı onu götürdüm. Sonrada dolapları açmaya gittm. Herkes nerede kaldın oho deyip duruyor. Dedim hocanın yanında işim vardı. Benim dolapla bir işim olmadığından üfleyen kızın birine verdim anahtarı. Sonra diğerleri nerede bu falan diye söyleniyor. Herkes bana yükleniyor. Sıkıldım bu okul hayatından.. her zaman suçlu ben oluyorum. Sizce ben aptal olduğum için mi bunlar oluyor? Cevabı kendimde arıyorum ama çok yoruldum artık. Herkes benim önüme geçiyor ben eziliyorum herşeyde. Sürekli insanlara bağlı kalıyorum kendim olamıyorum. Aslında değişmek için adım atıyorum ama geri gidiyorum. Olmuyor. Ne olacak benim bu halim?