• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlamadım bu işi

fidess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
63
37
88
Merhaba kızlar,bende biriyle görüşmeye başlamıştım.İlk görüşme olumlu mu geçti olumsuz mu anlamamıştım hiç bir şey sezdirmedi. Saate falan baktı neyse sonra kalktık.eve geldikten 1 saat sonra mesaj attı eve vardın mı diye sonra tekrar görüşmek ister misin dedi.Espirili şekilde düşünmem lazım dedim.tamam sen düşün dedi.Aradan bir gün geçtikten sonra mesaj attı ne çok düşündün diye.Bende kızdım espriydi o diye..Sonrasında akşama ablam ve eniştemle bir yere gideceğiz sende gel dedi.Ben kabul etmedim,yeni tanıdığım kişiyi tanımak istiyordum ablasıyla muhattap olmak istemedim.Sonrasında da görüşemedik ben tatile çıktım o ara..Görüşme fırsatı yaratmadığı için ona kızdım içimden ve arayıp sormadım..Yoldayken mesaj attı insan bir haber verir yola çıktım diye.Sonrasında muhabbet etmeye başladık..Yuva kurmak istiyorum, yuva kuracağım sen misin değil misin bilemem görüşmek istiyorum seninle falan dedi..Ben tatilde olduğum süreçte mesajlaştık ama genel olarak soğuktu bana karşı..anlam veremedim.Tatilden dönüşte görüşelim dedi uygun olduğunda.1 gün geçtikten sonra uygunum görüşelim dedim.Buluşmaya 45 dak geç geldi.(ilk 15 dak. merak edip aradım trafiğe takıldım dedi aradıktan yarım saat sonra geldi.)İster istemez sinirlendim.çekip gitmeyi bile düşündüm.Ama bir cafeye oturup bekledim.geldiğinde suratım düşmüştü.Sinirimi de yansııttım.Benden tırstı.Döveceksin nerdeyse gözlerinden ateş çıkıyor dedi:)mekan değiştirdik.başka bir yerde gayet sakin onu dinledim.Özel hayatında iş hayatında çok yoğun birisi.bunlardan bahsetti.Zamanım olmuyor uykuya bile.bunları göze almalısın falan dedi.beni eve bırakırken benim hakkımda ne düşünüyorsun dedi.Olumsuz düşünüyorum dedim.Bana zaman ayıramayacaksın sen dedim.Üstelemedi peki dedi.Sonra görüşmedik.2 hafta sonra Instagramdan beni ekledi.bir iki gönderimi beğendi. doğum gününü bereber kutlayalım dediştim görüştüğümüzde.doğum günü olduğunda hiçbir şey yazmadım.Bir hafta sonra beni sildi.
Aradan sanırım 2 hafta geçti dün mesaj attı.Nasılsın neler yapıyorsun keyfin nasıl diye.Normal şekilde cevap verdim.Sohbet ederken ara ara mesaj at mahrum bırakma dedi.Bende yazmak için bir gerekçe kalmadığını belirttim.O da arkadaş olabileceğimizi sanmıştım dedi.Bende tanışma amaçlı görüşmeye başlamıştık.Arkadaş neden olalım dedim.Tamam daha yazmam dedi.İyi olur dedim.
Ben bu çocuğu gerekten anlamadım.Hakkımda ne düşündüğünü kestiremiyorum.Arkadaşlık neden kuralım ki adam akıllı tanışmak varken..Boşluğa düşüp benimle muhabbet mi kuruyor diye düşünüyorum.Ben beğenmiştim bu çocuğu ama istediğim gibi olmadı hiçbir şey..Sert davrandığımı kabul ediyorum ama beklentilerime karşılık vermedi ben erkek o kızmış gibi davrandı.Anlamadım valla.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Siz de istekli değilmissiniz ki.. Adam da sizi deniyor.Adam akıllı tanışma için görüşmeniz gerek. Tanımaniz açısından. Sans verseniz tam olarak anlarsınız derdini. Konuşun görüşün tanımaya çalışın. Böyle mesajlardan ,takip etti- etmedi'lerden bir insani taniyamazsiniz .. Karar da veremezsiniz. Onun için şans verin.Görüşün bir süre.. Olmazsa yine olmaz zaten.

ilk başlarda çok istekliydim mesaj atmasını bekliyordum heyecanla ,olmadı ben atıyordum..ağırdan almaya başladıydı ben üstüne düştükçe tanımak istiyorum seni dedikçe.. tatilim onu düşünmekle geçti..ama ikinci buluşmada yaşadığım şeyler beni katı yaptı.
şimdiki tavrı nasıl sizce neden arkadaş oluruz zannettim dedi ki..
ben yazsam tekrar ağırdan alırsa üzüleceğim..

Adaylar arasında dolanıyor gibi.
Yeni biri çıkınca belki onunla deniyor,olmuyor.
Tekrar ilgi size dönüyor.

Adaylar arasında dolanıyor gibi.
Yeni biri çıkınca belki onunla deniyor,olmuyor.
Tekrar ilgi size dönüyor.
instagramında isminin baş harfi kalp ve başka bir harf vardı önemsemediydim..şimdi benimle tekrar konuşunca baktım sadece kendi ismi var..başkası hep vardı bence beni de deniyor umursamazca:( bende tekrar yazayım mı yazmayayım mı diye düşünüyorum işte..

hıc olgun bı erkek degıl
bence bosuna onla konusarak zamanınızı harcamayın derım...

hıc olgun bı erkek degıl
bence bosuna onla konusarak zamanınızı harcamayın derım...
teşekkür ederim haklısınız olgun değil yeterli çabayı da göstermiyor bayan olarak ben ağırdan almak istiyorum ona izin vermiyor ego yüksek benden hoşlandığını da sanmıyorum..yakınım tanıştırmıştı ciddiye almıyorsan neden oyalarsın ki..

İyi olmuş ayrılık..
Amaç net değilmiş sanırım. .
Boşver gitsin. .

Back
X