• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aldirma

Htcmutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
9
1
1
Dogustan olan siyah beni aldirmak istiyorum ama cevremde aldirma riskli diye soyluyolar estetik olarakda hic sevmiyorum ama kafam cok karisti aldiran varmi daha sonrasinda sorun yasayan vvarmi ??

Dogustan olan siyah beni aldirmak istiyorum ama cevremde aldirma riskli diye soyluyolar estetik olarakda hic sevmiyorum ama kafam cok karisti aldiran varmi daha sonrasinda sorun yasayan vvarmi ??
Bunu gidip işin ehli insanlara solsanız

Memnun degilsen ve bir sakınca görmedilerse aldır.
Benim kız kardesimin dudaginin üstünde siyah beni vardı. Çok yakışıyor ona ayrı bir güzellik katıyordu. Ne var ki kardeşim hiç hoşnut olmadığı için sürekli şikayetlenirdi. En sonunda aldırdı. Hıcbir olumsuz etkisini görmedi. Halindende şuan çok memnun.

Memnun degilsen ve bir sakınca görmedilerse aldır.
Benim kız kardesimin dudaginin üstünde siyah beni vardı. Çok yakışıyor ona ayrı bir güzellik katıyordu. Ne var ki kardeşim hiç hoşnut olmadığı için sürekli şikayetlenirdi. En sonunda aldırdı. Hıcbir olumsuz etkisini görmedi. Halindende şuan çok memnun.
Bende cesaretimi toplayip aldiricam insallah :) peki hangi yontemle aldilar iz kaldimii ?

Bende cesaretimi toplayip aldiricam insallah :) peki hangi yontemle aldilar iz kaldimii ?
Hangi yöntemle alındigini bilmiyorum.:)
Cok az bir iz kaldı cünkü tam dudagına geliyordu benin bir kısmı. Farkedilmeyecek kadar az bir iz.

Gittim sordum aldirmanda bir sakinca yok dedi doktor ozel bi yer pazartesi aldiricam ama cevremde surekli olumsuz konustuklari icin korkuyorum
Beninizi sanırım Bursa da aldıracaktınız kime hangi yöntemle aldırdınız iz kaldımı?Bende yüzumdeki beni aldırmak için estetik cerrah arıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back
X