- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.704
Ben aldırma sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum
İllaki bu konuyu araştıran arkadaşlara faydası olacaktır...
Siyah renkte leke benimi aldırdım.
İğne vurup bölgeyi uyuşturdu ve hemen pratik bir şekilde kesi atıp beni aldı.
İğne de acıtmıyor,kesi atarken de acı olmuyor,dikiş alınırken de acı olmuyor.
Korkmayın...gerçekten sinek ısırığı denilen meret resmen
Ben derinden olduğu için yani köklü olduğu için çok az da ben kokunu yaktı bir daha çıkmasın diye.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 dikiş atıldı.
İşlem sonrası ağrı ihtimaline karşı minoset plus alabilirsiniz
İlk üç gün yapıştırdıkları bandajı açmadan, su değdirmeden ve ılık suyla duş aldım.
Üç günün sonunda bandajı açıp her gün batticon ile pansuman yapıp yapışkanlı steril gazlı ped yapıştırdım.(Batticon sürerken pamuk yerine gazlı bez kullanmanız daha iyi olacaktır)
Dikişler alınana kadar da bu pansuman işlemine devam ettim.
Her gün mutlaka gazlı pedimi değiştirdim yenisini yapıştırdım.
10 gün sonra dikişler alındı.
Her sabah ve her akşam da contractubex jel kremi masaj yaparak kullanıyorum. İkinci tüpe geçtim.
Sabrınız işte bu jeli veya doktorunuz önerdiği farklı bir jeli kullanmaya başlayınca devreye girecek.
Kremi düzenli sürdükçe dikiş yarası yumuşayacak,rengi açılmaya başlayacak ve zamanla düzleşme gerçekleşecek.
Patoloji konusuna gelecek olursam, doktorum kendisi inceledikten sonra patolojiye gitmesine gerek olmadığını söyledi incelemeye göndermedik yani beni.İsterseniz siz patoloji talep edebilirsiniz..
Tek ben için 750 tl ödedim.(özel muayenehane olduğu için pahalı gelebilir)
Ben aldırma işlemi için tatil zamanlarınızı seçmenizi tavsiye ederim daha rahat edersiniz..
Kullandığım ürünler de bunlar.
İllaki bu konuyu araştıran arkadaşlara faydası olacaktır...
Siyah renkte leke benimi aldırdım.
İğne vurup bölgeyi uyuşturdu ve hemen pratik bir şekilde kesi atıp beni aldı.
İğne de acıtmıyor,kesi atarken de acı olmuyor,dikiş alınırken de acı olmuyor.
Korkmayın...gerçekten sinek ısırığı denilen meret resmen
Ben derinden olduğu için yani köklü olduğu için çok az da ben kokunu yaktı bir daha çıkmasın diye.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 dikiş atıldı.
İşlem sonrası ağrı ihtimaline karşı minoset plus alabilirsiniz
İlk üç gün yapıştırdıkları bandajı açmadan, su değdirmeden ve ılık suyla duş aldım.
Üç günün sonunda bandajı açıp her gün batticon ile pansuman yapıp yapışkanlı steril gazlı ped yapıştırdım.(Batticon sürerken pamuk yerine gazlı bez kullanmanız daha iyi olacaktır)
Dikişler alınana kadar da bu pansuman işlemine devam ettim.
Her gün mutlaka gazlı pedimi değiştirdim yenisini yapıştırdım.
10 gün sonra dikişler alındı.
Her sabah ve her akşam da contractubex jel kremi masaj yaparak kullanıyorum. İkinci tüpe geçtim.
Sabrınız işte bu jeli veya doktorunuz önerdiği farklı bir jeli kullanmaya başlayınca devreye girecek.
Kremi düzenli sürdükçe dikiş yarası yumuşayacak,rengi açılmaya başlayacak ve zamanla düzleşme gerçekleşecek.
Patoloji konusuna gelecek olursam, doktorum kendisi inceledikten sonra patolojiye gitmesine gerek olmadığını söyledi incelemeye göndermedik yani beni.İsterseniz siz patoloji talep edebilirsiniz..
Tek ben için 750 tl ödedim.(özel muayenehane olduğu için pahalı gelebilir)
Ben aldırma işlemi için tatil zamanlarınızı seçmenizi tavsiye ederim daha rahat edersiniz..
Kullandığım ürünler de bunlar.
Eklentiler
Son düzenleme: