Ben aldırma

fabric

fabric
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
5.861
3.704
Ben aldırma sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum
İllaki bu konuyu araştıran arkadaşlara faydası olacaktır...
Siyah renkte leke benimi aldırdım.
İğne vurup bölgeyi uyuşturdu ve hemen pratik bir şekilde kesi atıp beni aldı.
İğne de acıtmıyor,kesi atarken de acı olmuyor,dikiş alınırken de acı olmuyor.
Korkmayın...gerçekten sinek ısırığı denilen meret resmen

Ben derinden olduğu için yani köklü olduğu için çok az da ben kokunu yaktı bir daha çıkmasın diye.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 dikiş atıldı.
İşlem sonrası ağrı ihtimaline karşı minoset plus alabilirsiniz
İlk üç gün yapıştırdıkları bandajı açmadan, su değdirmeden ve ılık suyla duş aldım.
Üç günün sonunda bandajı açıp her gün batticon ile pansuman yapıp yapışkanlı steril gazlı ped yapıştırdım.(Batticon sürerken pamuk yerine gazlı bez kullanmanız daha iyi olacaktır)
Dikişler alınana kadar da bu pansuman işlemine devam ettim.
Her gün mutlaka gazlı pedimi değiştirdim yenisini yapıştırdım.
10 gün sonra dikişler alındı.
Her sabah ve her akşam da contractubex jel kremi masaj yaparak kullanıyorum. İkinci tüpe geçtim.
Sabrınız işte bu jeli veya doktorunuz önerdiği farklı bir jeli kullanmaya başlayınca devreye girecek.
Kremi düzenli sürdükçe dikiş yarası yumuşayacak,rengi açılmaya başlayacak ve zamanla düzleşme gerçekleşecek.
Patoloji konusuna gelecek olursam, doktorum kendisi inceledikten sonra patolojiye gitmesine gerek olmadığını söyledi incelemeye göndermedik yani beni.İsterseniz siz patoloji talep edebilirsiniz..
Tek ben için 750 tl ödedim.(özel muayenehane olduğu için pahalı gelebilir)
Ben aldırma işlemi için tatil zamanlarınızı seçmenizi tavsiye ederim daha rahat edersiniz..
Kullandığım ürünler de bunlar.

Eklentiler

• IMG_3969.JPG
    IMG_3969.JPG
    44,1 KB · Görüntüleme: 315
  • IMG_3970.JPG
    IMG_3970.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
Canım neye göre aldırdın ? Benimde var bi sıkıntım bu konuda..
Açıkçası ben görüntüsünden hoşlanmıyordum beni rahatsız ediyordu canım
Araştırma yaparken rastladığım tüm yazılarda ben aldırmanın riskli bir şey olmadığını yalnızca emin ellerde doğru uygulama ile alınması gerektiğinin yazılı olduğunu gördüm hem doktorlar da aynısını söylediler
Eğer bende kaşıntı varsa ve rengi ve boyutu değişiyorsa kesinlikle bir doktora gitmek gerekiyor zaten canım ne olur ne olmaz

Açıkçası ben görüntüsünden hoşlanmıyordum beni rahatsız ediyordu canım
Araştırma yaparken rastladığım tüm yazılarda ben aldırmanın riskli bir şey olmadığını yalnızca emin ellerde doğru uygulama ile alınması gerektiğinin yazılı olduğunu gördüm hem doktorlar da aynısını söylediler
Eğer bende kaşıntı varsa ve rengi ve boyutu değişiyorsa kesinlikle bir doktora gitmek gerekiyor zaten canım ne olur ne olmaz
Canım ben de kaşıntı yok ama yüzümde iki ben vardı siyah , nokta şeklinde şimdi sanki et gibi büyüyor , o noktada doğal olarak küçüldü o_O ama büyüdüğüne eminim yani.altında et var gibi oldu.siyah haliyle büyümedi yani.

Canım ben de kaşıntı yok ama yüzümde iki ben vardı siyah , nokta şeklinde şimdi sanki et gibi büyüyor , o noktada doğal olarak küçüldü o_O ama büyüdüğüne eminim yani.altında et var gibi oldu.siyah haliyle büyümedi yani.
Et beni oluşuyor sanırım.Cildini güneşten korumuyor musunn?
Benim de siyah benlerle derdim bitmiş gibi et beniyle başladı, çenemde nur topu gibi bir et beni baş gösterdi:KK14:

nazlihilton nazlihilton ben de aldırdım canım ve buraya ayrıntılı yazdım geçirdiğim süreçleri.
Her şeyden önce iyiki aldırıyorsun aklında hiç soru işareti kalmasın
Hiç de ağrımıyor hiiiç korkmana gerek yok hemencecik olucak ve biticek.
Aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin

nazlihilton nazlihilton ben de aldırdım canım ve buraya ayrıntılı yazdım geçirdiğim süreçleri.
Her şeyden önce iyiki aldırıyorsun aklında hiç soru işareti kalmasın
Hiç de ağrımıyor hiiiç korkmana gerek yok hemencecik olucak ve biticek.
Aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin

Canim cook sagol simdi incelicem konunu

Aklına takılan her şeyi sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olacağım canım
İçin rahat olsun

Canim nasilsin iyisindir umarim
Simdi inceledim bazi sorular var kafamda resim atmistim gormussundur et beni degil deriyle butun siyah ben benimki.
Bağcılar devlet hastanesinde aldiricam ben ama içime sinmiyo gibi girdim odaya buyutecle falan bakar sandim doktor ama bakmadi bile aliriz alırız sıkıntı degil dedi iz kalirmi dedim simdikinden daha az kalir dedi. Ya bide kas yaparken goz cikarmiyim annem de sonradan kansere dönüşür benlerle ugrasilmaz diyo. Randevum ayin 25 inde ozel hastaneye de gitmek istemiyorum maddi acidan. Napsam bilemedim

Canim nasilsin iyisindir umarim
Simdi inceledim bazi sorular var kafamda resim atmistim gormussundur et beni degil deriyle butun siyah ben benimki.
Bağcılar devlet hastanesinde aldiricam ben ama içime sinmiyo gibi girdim odaya buyutecle falan bakar sandim doktor ama bakmadi bile aliriz alırız sıkıntı degil dedi iz kalirmi dedim simdikinden daha az kalir dedi. Ya bide kas yaparken goz cikarmiyim annem de sonradan kansere dönüşür benlerle ugrasilmaz diyo. Randevum ayin 25 inde ozel hastaneye de gitmek istemiyorum maddi acidan. Napsam bilemedim
iyiyim canım teşekkür ederim
ben de deriye yapışık siyah benimi aldırdım, evet iz kalacak ama siyah bir ben görüntüsünden çok çok daha iyi emin ol
bana da büyüteçle bakmadı hem neden baksın nokta kadar ben değil ki bu büyüteçle bakılsın
benler eğer alınmazsa kanserleşme riski taşır özellikle güneşe direk maruz kalan yerlerimizde olurlarsa he tabi bu demek değildir ki herkes benleri aldırsın
sadece sen rahatsız oldun ve aldıracaksın ve benin cidden büyükmüş bence de aldırmalısın
eğer renginde ve boyutunda değişme oluyorsa ve kaşınıyorsa aldırmaz ve tedavi olmazsan zaten kanserleşirmiş benler
iyi bir yerde alındığı sürece ben aldırmanın hiçbir zararlı tarafı yok

iyiyim canım teşekkür ederim
ben de deriye yapışık siyah benimi aldırdım, evet iz kalacak ama siyah bir ben görüntüsünden çok çok daha iyi emin ol
bana da büyüteçle bakmadı hem neden baksın nokta kadar ben değil ki bu büyüteçle bakılsın
benler eğer alınmazsa kanserleşme riski taşır özellikle güneşe direk maruz kalan yerlerimizde olurlarsa he tabi bu demek değildir ki herkes benleri aldırsın
sadece sen rahatsız oldun ve aldıracaksın ve benin cidden büyükmüş bence de aldırmalısın
eğer renginde ve boyutunda değişme oluyorsa ve kaşınıyorsa aldırmaz ve tedavi olmazsan zaten kanserleşirmiş benler
iyi bir yerde alındığı sürece ben aldırmanın hiçbir zararlı tarafı yok

Yok benim cok sukur kasinma buyume falan yok yillardir ayni ama lisede universitede hep soldan birisi yanima otursa yada konussa benimle huzursuz oluyorum. Bide devlet hastanesi dedigim gibi gittigimde yuzu yanmis insalar burnu kirilmis bebekler birsuru insan vardi psikolojik olarak rahatsiz oldum demekki. Cok sagol aldiricam hayirlisiyla bende yazarim sana gelismeleri :KK36:

Yok benim cok sukur kasinma buyume falan yok yillardir ayni ama lisede universitede hep soldan birisi yanima otursa yada konussa benimle huzursuz oluyorum. Bide devlet hastanesi dedigim gibi gittigimde yuzu yanmis insalar burnu kirilmis bebekler birsuru insan vardi psikolojik olarak rahatsiz oldum demekki. Cok sagol aldiricam hayirlisiyla bende yazarim sana gelismeleri :KK36:
hasta insanları görünce bir garip gelmiştir sana haliyle ama dediğin gibi kaç yıllık huzursuzluğun ortadan kalkacak artık rahat edeceksin ve emin ol 20 dk filan sürecek işlem bu yüzden hastanede çok kalmayacaksın garip gelmez canım
muhakkak yaz gelişmeleri hatta aldırmaya giderken de yaz ben seni gazlarım vazgeçme diye :KK68:

hasta insanları görünce bir garip gelmiştir sana haliyle ama dediğin gibi kaç yıllık huzursuzluğun ortadan kalkacak artık rahat edeceksin ve emin ol 20 dk filan sürecek işlem bu yüzden hastanede çok kalmayacaksın garip gelmez canım
muhakkak yaz gelişmeleri hatta aldırmaya giderken de yaz ben seni gazlarım vazgeçme diye :KK68:

Tamam canim cokcok sagol yazicam sana :-)

fabric fabric nasilsin canim?
Sen istanbuldamisin bilmiyorum ama incirli caddesinde Aret Çerçi Ozkan diye bir plastik cerrah buldum muayeneye gittim duymussundur belki adini . Bakti alabilecegini soyledi sonrasinda agri sizi olmaz ama iz kalirmi kalmazmi elimden geleni yaparim dedi guven verdi acikcasi. Patoloji dahil 700 tlye cerrahi yontemle alirim dedi. Sence ücreti nasil sende özelde aldirmistin sanirim

fabric fabric nasilsin canim?
Sen istanbuldamisin bilmiyorum ama incirli caddesinde Aret Çerçi Ozkan diye bir plastik cerrah buldum muayeneye gittim duymussundur belki adini . Bakti alabilecegini soyledi sonrasinda agri sizi olmaz ama iz kalirmi kalmazmi elimden geleni yaparim dedi guven verdi acikcasi. Patoloji dahil 700 tlye cerrahi yontemle alirim dedi. Sence ücreti nasil sende özelde aldirmistin sanirim
İyiyim canım sen nasılsın?
Az da olsa iz kalacak buna hazırlamalısın kendini zamanla ten rengini alacak izin zaten o mühim değil bence..
Ben de istanbuldayım özel klinikte aldırdım 750 tlye ama patolojiye göndermedi gerek duymadı benim doktorum
O doktoru duymadım ama ben zaten çok doktor bilmem,senin içine sindi mi?

X