Ben aldırma

cupkek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
227
40
18
35
Ankara
Kızlar ben aldırdım 3 tane,9 gün oldu bu gün dikişler alındı,pek bir sorun yok gibi biri hariç:ssz:

doktor xeragel silikon kremi yazdı 35-40 lira bişeymiş

benim kafamı karıştıran bu jel işe yaramıyor dedi sıra beklerken iki kadın kullanmışlar:26:

contractubex diye bir krem varmış onu al dediler,doktora bakma pek takmıyor falan diyince kafam karıştı

ben aldıran,krem ya da başka yöntem deneyen varsa paylaşır mısınız kararsızım:59:

Kızlar ben aldırdım 3 tane,9 gün oldu bu gün dikişler alındı,pek bir sorun yok gibi biri hariç:ssz:

doktor xeragel silikon kremi yazdı 35-40 lira bişeymiş

benim kafamı karıştıran bu jel işe yaramıyor dedi sıra beklerken iki kadın kullanmışlar:26:

contractubex diye bir krem varmış onu al dediler,doktora bakma pek takmıyor falan diyince kafam karıştı

ben aldıran,krem ya da başka yöntem deneyen varsa paylaşır mısınız kararsızım:59:

Geçmiş olsun canım, benim kuzenim ben aldırdı...Dikişlerini aldırmaya gittiğinde yanında ben gittim. Dr. Krem yazdı fakat bu krem yerine kırmızı kantaron yağı da kullanabillirsin dedi. Benim annemde kantaron yağı çıkardığı için bizden almıştı.. Dikişler alındıktan sonra dikişlerin olduğu yer kırmızı ve sertti. Bu yağ ile dikişlerin olduğu yeri hafif parmak uçlarıyla masaj yaparak yağı her akşam yatmadan 1 saat önce sürüyor.. Sabahta kalkınca yüzünü yıkayıp temizledikten sonra tekrar aynı şekilde kantaron yağını sürüyor diğer kısımlarada güneş kremini sürüyordu.. Şimdi dikiş izlerinden eser kalmadı. Rengi açıldı, ve hatta Dr. kanraron yağının güneş lekelerinede iyi gelir dedi. Çok faydasını gördü. Sarı kantaron yağıda olur. Geçmiş olsun.

Back