Ben aldirma işlemi çok mu zor

o kadar beklemedim, biraz kabul vardı üzerinde onlar geçince başladım hemen
Benim de su an Kabuk var dikisler dun alindi 2 hafta Sonra basla dediler korktum acikcasi gec kalirim diye haftaya sursem sorun olur mu

Uyuştururlar hiç hissetmezsiniz bile merak etmeyin

Şimdi çıktım hastaneden acaba süreçte ne kullandınız

Bu işlemi yaptırmıştım. Ben de iğneden çok korkarim ancak işlem esnasında başından sonuna kadar hiç bakmadım. Sadece iğneyi hissediyorsunuz kalan sürede geçen işlemleri hiç anlamiyorsunuz bile. İgnenin acısı da birkaç saniye. İşlemi yaptırmaya değer :)

Herhangi bir tehlikesi var mi acaba?

Çok basit bir işlem ne tehlikesi olabilir ki, iki dakika bile sürmüyor
Basit olmasi tehlikeli olmadigini gostermiyor ki. Bilmiyorum ben aldirmanin hep tehlikeli bir sey oldugunu biliyordum. O yuzden korkuyorum ama ben de cok isterim yaptirmak. Tehlikesi de Allah muhafaza cilt kanseri vs uzun surecli riskler yani

Basit olmasi tehlikeli olmadigini gostermiyor ki. Bilmiyorum ben aldirmanin hep tehlikeli bir sey oldugunu biliyordum. O yuzden korkuyorum ama ben de cok isterim yaptirmak. Tehlikesi de Allah muhafaza cilt kanseri vs uzun surecli riskler yani

Şehir efsanesi onlar
Doktora gidin bilgi verirler, et benlerini aldırmanın en ufak bir riski yok

Aldıralı üç ay geçmiş cerrahi alınanda hafif pembelik var ama lazerle alınan hala kahverengi lazerle aldırdıktan sonra böyle bir şey yaşayan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…