Ben aldirma işlemi çok mu zor

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
Merhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır

Hemen hemen her yıl aldırıyorum, çok basit bir işlem, hiç hissetmiyorsunuz

Bu arada islem lokal anestezi ile yapılıyor , ama iğne yüzüme yapılacak diye çok geriliyorum ya yanlış bir yere denk gelirse vs gibi korkularım var sanırım bu işlemle ilgili

Yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım oldu hiç zorlanmadan izi bile kalmadan halletmişler gerçektende baktım hiçbir şey kalmamıştı. Strese girmeyin hiç.

Cerrahi yöntemle aldırıyorsunuz degıl mi
Evet genel cerrahide lokal anestezi ile alıyorlar. Alınacak kaç et beni varsa her birini iğne ile uyuşturuyorlar, küçük olanları koterle yaktırıyorum. Dudak çizgimin üzerinde ve boynumda iki tane büyük vardı onları dikişli aldılar, dudağımdakinin kökü vardı resmen benle birlikte saçak gibi çıktı, dört dikiş attılar, bir kaç gün sonra dikişleri aldılar geçti gitti. Özel bölgemden bile aldırdım korkacak bir şey yok gerilmeyin çok çabuk bitiyor, hissetmiyorsunuz

Hiç iz kaldı mi peki doktorum bana çizgi şeklinde bir iz kalabilir dedi

Merhaba ben belimden büyük bir et beni aldırdım.Yakma yöntemi kullanıldı.Tam bel kemiğimin üstünde olduğu için bel kemiğim ağrıdı ama ilaçla geçecek bir ağrıydı.Bence burun ameliyatı yanında çok basit bir işlem.

Hiç iz kaldı mi peki doktorum bana çizgi şeklinde bir iz kalabilir dedi
Dudağımda kaldı ama ben o zaman düşünemedim estetik cerrahi olsaydı hiç iz kalmayacaktı. Dudağımın kontürü bozuldu hafiften ama bunu ben anlıyorum sadece, çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor, resim ekleyeyim sizin için

Eklentiler

• IMG_20221014_001025.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 477
Estetik cerrah almadı bu beninizi

Ben bu beni aldırmak istiyorum alın bolgemde

Yok genel cerrah aldı, 10 seneyi geçti acemiydim o zamanlar estetik cerraha aldırmayı düşünemedim, dert ettiğim bir iz de değil kimse fark etmiyor benden başka
Anladım çok teşekkür ederim yarın yaptırmadan tekrar sorarım doktor beye o gün biraz ayaküstü konuştuk pek fazla bişey soramadım

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım yarin her şey yolunda gider

Benimde bir tane sırtımda çıktı et beni içi boş gibi.aldirmak istiyorum kötü duruyor.acirsa fln diye korkuyorum.nekadar sürüyor islem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…