Hemen hemen her yıl aldırıyorum, çok basit bir işlem, hiç hissetmiyorsunuzMerhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Bu arada islem lokal anestezi ile yapılıyor , ama iğne yüzüme yapılacak diye çok geriliyorum ya yanlış bir yere denk gelirse vs gibi korkularım var sanırım bu işlemle ilgiliMerhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım oldu hiç zorlanmadan izi bile kalmadan halletmişler gerçektende baktım hiçbir şey kalmamıştı. Strese girmeyin hiç.Merhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Cerrahi yöntemle aldırıyorsunuz degıl miHemen hemen her yıl aldırıyorum, çok basit bir işlem, hiç hissetmiyorsunuz
Evet genel cerrahide lokal anestezi ile alıyorlar. Alınacak kaç et beni varsa her birini iğne ile uyuşturuyorlar, küçük olanları koterle yaktırıyorum. Dudak çizgimin üzerinde ve boynumda iki tane büyük vardı onları dikişli aldılar, dudağımdakinin kökü vardı resmen benle birlikte saçak gibi çıktı, dört dikiş attılar, bir kaç gün sonra dikişleri aldılar geçti gitti. Özel bölgemden bile aldırdım korkacak bir şey yok gerilmeyin çok çabuk bitiyor, hissetmiyorsunuzCerrahi yöntemle aldırıyorsunuz degıl mi
Hiç iz kaldı mi peki doktorum bana çizgi şeklinde bir iz kalabilir dediEvet genel cerrahide lokal anestezi ile alıyorlar. Alınacak kaç et beni varsa her birini iğne ile uyuşturuyorlar, küçük olanları koterle yaktırıyorum. Dudak çizgimin üzerinde ve boynumda iki tane büyük vardı onları dikişli aldılar, dudağımdakinin kökü vardı resmen benle birlikte saçak gibi çıktı, dört dikiş attılar, bir kaç gün sonra dikişleri aldılar geçti gitti
Dudağımda kaldı ama ben o zaman düşünemedim estetik cerrahi olsaydı hiç iz kalmayacaktı. Dudağımın kontürü bozuldu hafiften ama bunu ben anlıyorum sadece, çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor, resim ekleyeyim sizin içinHiç iz kaldı mi peki doktorum bana çizgi şeklinde bir iz kalabilir dedi
Estetik cerrah almadı bu beniniziDudağımda kaldı ama ben o zaman düşünemedim estetik cerrahi olsaydı hiç iz kalmayacaktı. Dudağımın kontürü bozuldu hafiften ama bunu ben anlıyorum sadece, çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor, resim ekleyeyim sizin için
Yok genel cerrah aldı, 10 seneyi geçti acemiydim o zamanlar estetik cerraha aldırmayı düşünemedim, dert ettiğim bir iz de değil kimse fark etmiyor benden başkaEstetik cerrah almadı bu beninizi
Dudağımda kaldı ama ben o zaman düşünemedim estetik cerrahi olsaydı hiç iz kalmayacaktı. Dudağımın kontürü bozuldu hafiften ama bunu ben anlıyorum sadece, çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor, resim ekleyeyim sizin için
Anladım çok teşekkür ederimYok genel cerrah aldı, 10 seneyi geçti acemiydim o zamanlar estetik cerraha aldırmayı düşünemedim, dert ettiğim bir iz de değil kimse fark etmiyor benden başka
Ben genel cerraha gittim aslinda ama direkt plastik cerraha yonlendirdiBu arada minik beyaz et benlerini hala genel cerraha aldırıyorum, koterle yakılanda hiç iz kalmıyor zaten
Kolaylıkla alınır bu merak etmeyin çok iz kalacağını düşünmüyorum, benim benimin yarısı dudağımın üzerinde yarısı da dudak çizgimin üzerindeydi epey uğraştılar sizinki nin yeri dümdüzEki Görüntüle 3145329
Ben bu beni aldırmak istiyorum alın bolgemde
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım yarin her şey yolunda giderKolaylıkla alınır bu merak etmeyin çok iz kalacağını düşünmüyorum, benim benimin yarısı dudağımın üzerinde yarısı da dudak çizgimin üzerindeydi epey uğraştılar sizinki nin yeri dümdüz
Arkadaşım aldırdı aynı yerden sonra yemeğe bile gittik. Acımadı demiştiEki Görüntüle 3145329
Ben bu beni aldırmak istiyorum alın bolgemde
Çok teşekkürler umarım benim için de her şey yolunda giderArkadaşım aldırdı aynı yerden sonra yemeğe bile gittik. Acımadı demişti
Benimde bir tane sırtımda çıktı et beni içi boş gibi.aldirmak istiyorum kötü duruyor.acirsa fln diye korkuyorum.nekadar sürüyor islemEvet genel cerrahide lokal anestezi ile alıyorlar. Alınacak kaç et beni varsa her birini iğne ile uyuşturuyorlar, küçük olanları koterle yaktırıyorum. Dudak çizgimin üzerinde ve boynumda iki tane büyük vardı onları dikişli aldılar, dudağımdakinin kökü vardı resmen benle birlikte saçak gibi çıktı, dört dikiş attılar, bir kaç gün sonra dikişleri aldılar geçti gitti. Özel bölgemden bile aldırdım korkacak bir şey yok gerilmeyin çok çabuk bitiyor, hissetmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?