Geçmiş olsun ben de yüzümden 13 tane aldırdım 2 tanesi büyük sizin gibi aynı yerde çenemde benimki çok daha büyüktü o malesef kötü su anda sertlik oluştu diğerleri ıyi amaİlk gün
Kaç gün oldu alalıGeçmiş olsun ben de yüzümden 13 tane aldırdım 2 tanesi büyük sizin gibi aynı yerde çenemde benimki çok daha büyüktü o malesef kötü su anda sertlik oluştu diğerleri ıyi ama
3 ay oldu benim çenemdeki çok büyüktü ve derin bir çukurluk vardı malesef keloid oluştu diğerleri güzel iyileşti amaKaç gün oldu alalı
Sizinki küçük hiç iz kalmaz merak etmeyinKaç gün oldu alalı
Doktora gittin mi çok geçmiş olsunBenim ce
3 ay oldu benim çenemdeki çok büyüktü ve derin bir çukurluk vardı malesef keloid oluştu diğerleri güzel iyileşti ama
UmarımBenim cenemdeki
Sizinki küçük hiç iz kalmaz merak etmeyin
madecassol da ise yarıyor diyolar bende yarından sonra kullanmaya başlıcamEvet gittim ama bazı vücutlar buna yatkın oluyomuş ama çukurluk fazlaydı bende. Diğerleri gayet iyi de bi tane büyük daha vardı onda olmadi . sizinki gibi olanlar gayet iyi durumda her gün kantoran yağı suruyorum
Ben izmirde bir klinikte aldırdım. Bulunduğun şehirde yazarsan internetten çıkar heraldeMerhaba hiç bilgim yok bu konu da o yüzden sormak istiyorum bu işlemi nereler yapıyor ve ücreti ne kadar