Ben aldırdım rf yöntemiyle

Seyma0603

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
38
38
Kızlar selam sürekli burdan ben aldırma için fikir alıyordum. Sonunda aldırdım benimki ilk olarak 1 benini aldırdım yüzünde çok fazla var 2 si büyük diğerleri küçük ama siyah renkte 1 tane çenemdeki büyük beni aldırdım hem size fikir vermek hemde fikir almak istiyorum sevgiler

4. Gün kabuk bağladı ve içinde siyah bir ben var sanırım kabukta olabilir bilemedim

Eklentiler

• 20200321_125854.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 112
Evet gittim ama bazı vücutlar buna yatkın oluyomuş ama çukurluk fazlaydı bende. Diğerleri gayet iyi de bi tane büyük daha vardı onda olmadi . sizinki gibi olanlar gayet iyi durumda her gün kantoran yağı suruyorum

madecassol da ise yarıyor diyolar bende yarından sonra kullanmaya başlıcam

Merhaba hiç bilgim yok bu konu da o yüzden sormak istiyorum bu işlemi nereler yapıyor ve ücreti ne kadar

Kızlar çenemdeki ben iyileşti hatta 1 defa rüküş yaptırdım ve suan geçti hafif pembelik var oda eski halinden daha iyi hiç krem kullanmadım bi ara yanık kremi kullanayim dedim alerjik varmış ona kullanamadım hiç bir şey sürmene rağmen geçti hafif pembeliktende bir şey olmaz düzenli krem kullansaydım oda geçerdi diye düşünüyorum

kızlar merhaba yüzümde bu şekilde benler var sizce hangi yöntemle aldırmalıyım?istanbulda tavsiye edebileceğiniz klinik vs var mıdır

Eklentiler

• 9A93F3C5-7E1A-430D-9742-7BB5B18DEE13.jpeg
    98,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…