Ben aldıranlar bakabilir miii

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Kizlar merhabalar.. rf yontemi ile ben aldıranlar var mı kimileri çukur izinin kalabilecegini söylüyor.. et beni degil sadece kucuk siyah benler, estetik açısından hoş durmuyor aldirmaya karar verdim. Yaptiranlar varsa yazabilir mi lütfen ...

Ben iple aldırmıştım. Bi sorun olmadı. Yüzünüzde mi

Ben 4 5 sene once aldirmistim .1 sene sonra tamamen puruzsuz hale geldi .Cok kucuktu .Burnumun ucunda oldugu icin rahatsiz olmustum .Hangi yöntem bilemiyorum ama 2 dikis vardi .Yara tam kapandiktan sonra iz kremi kullandim.

Kizlar merhabalar.. rf yontemi ile ben aldıranlar var mı kimileri çukur izinin kalabilecegini söylüyor.. et beni degil sadece kucuk siyah benler, estetik açısından hoş durmuyor aldirmaya karar verdim. Yaptiranlar varsa yazabilir mi lütfen ...
Ben aldirmistim 2012 de

Ben alırdım uyusturup kesip almıştı daha önce kanamisti o yüzden incelemeye göndermisti. Sonra iki dikiş atti izi de belli belirsiz şimdi

Bende alırdım burnumun kenarındaydı ufaktı , lokal anesteziyle 5 dk.da almışlardı.
Yerinde dikiş izi kaldı ama fark edilmiyor.
Gariptir ki aldırdığım yerin civarında tekrar oluşmaya başladı.

Merhaba.Ben de 2005 yılında yüzümde olan benlerin hepsini aldırmıştım.Et beni değillerdi.Derimle aynı seviyede bildiğimiz koyu kahve renkte benler.Yöntemin tam ismini bilmiyorum.Lokal yapılmıştı.İz konusunda sadece iki tanesinin çukur şeklinde izi kaldı.Diğerlerinde hiçbir iz yok.

Yeşilköyde, ozel bir klinikte aldirmistim yıllar önce. Benimkilerde koyu renkli ve elini gezdirince kabarık olmayan benlerdi. Bu benleri almak zor oluyor çünkü derinliği epey oluyor. Derine kadar iyice inilmesi gerek. Ben birincide yine o bölgenin kararmaya başladığını farkedince yine gittim yine yakti doktor. Elinde kalem gibi bir lazer vardı ve onunla epey yakıyordu. Derine derine. Üç hakkim vardı. İkincisinde tamamen kurtuldum.

Kızlar yorumlar icin teskkurler ama ben ameliyatsız dikişsiz olmasını istiyorum buharlastirma yontemiyle aldiran var mi cok merak ediyorum

Back
X