Ben Kimim ? 31 Yaşında içindeki hassas , kırılgan çocuğu öldürmemiş Ahu, mesleğim , kimliğim , yaşım, saçımın uzunluğu kilom haricinde içimdeki Ahu , bu aralar değişen ruh halim , sevgiye olan muhtaçlığım beni başka birine mi dönüştürmenin sancısı acaba ,yeni hayatım , eski hayatım, olması muhtemel olan ama yaşayamadığım hayatım hangisin içindeyim ben , hangi ahuyum , geçmişte olan zavallı kız mı ? kendi ayakları üstünde durmaya çabalayan başkalarının ' olması gereken bu ' (mutlu olmak , pozitif olmak, güzel olmak, fit olmak, akıllı olmak,) kalıplarına ulaşmaya çalışan mı yoksa bu kalıpların, dışındaki muhtemel olması gereken evli mutlu çocuklu olan ahu mu? kendimi hiç birine ait hisetmemek , iki ayrı kişilik arasında kalmış ahu , yada hayat mı demeliydim ,yorgun olmak hasta olmak ,çok çalışmak, erken uyanmak benim hassas ve narin olan Ahu ma fazla gedi...
Nasıl bir kadın olmak istiyorum? bunun cevabı sancının ta kendisi , bunun cevabı kanımda dolaşan zehrin pan zehiri , hayata rağmen değil hayatı olduğu gibi kabul ediyorum ve Artık olması muhtemel hayatı geride bırakıyoruum olmak istediğim kadın bunu yapardı, belki de bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor ve buna karşı çıkmak zorlamak kanserin ta kendisi
Olmak istediğim kadın= Kendini çok ama çok seven , kabul eden, kendini kimseye açıklama gereği duymayan, içindeki bütün olumsuz sesleri susturan , güçlü kendine devamlı bişeyler katan Ahu
Hayatımda daha öne yaşadıklarım , tatsız anılar , kendimi zaman zaman koyverişlerim, toparlayışlarım, artılarım eksilerim hepsi benimle ve bana güzel şeyler katıyor , onlarla beraber yeni bir ben artık hayatında güzel Arkadaşlıkları olan hayatında zorla insanları başarıları yada muhtemel getiriler için kimseyi alamayan , dönüşen evrilen herkesle beraber yada başkalrının desteği ile değil kendi emeğiyle var olan bir Ahu, Ahudan aldığım pozitif enerjileri dersleri hayatıma kabul ediyorum ,bu hayatı kabul ediyorum Artık ihitmalleri değil sadece olanı , en iyi haliyle yaşıyorum . Bütün hedefim hayalim ,sadece kendi mutluluğum ve saglığım üstüne, zihinmdeki olumsuzluğa elvada , Hoşgeldin her haliyle güzel , mutlu, keyifli , saglıklı, AHU.......