- 28 Şubat 2014
- 3.939
- 3.729
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) Şöyle bir göz gezdirdim günlük olmuş resmen. Bende 30 yaşında ve nasıl desem bazı sıkıntılar yaşıyorum kendi içimde. Tembellik, boşvermislik vs yıllardır. Ve bu durumlarda bana zarar veriyor hani sizinde mı böyle merak ettim konuşmak isterim. Yıllar olmuş yazmışsınız ilgimi çektiMerhaba Ahu ve burayı okuyan kişi , bu hafta benim için biraz farklı ve yorucu geçiyor dün işe geç kaldım bugün yine düğün var her neyse yukarıdaki yazıyı müdürüm betimleme yazıp yazamayacagımı anlamak istedi bunu denedim, bence fana değil kendisi farklı vurguları olduğunu söyledi , Her neyse dün uyuyamadım sebebi hayatımın yine karar aşaması ve yolumu seçememem kalbim ve mantığım ve hayatımı tümden değiştirme üstüne tedirginliğim, hayata çok farklı bir yerden sıfırdan başlamak , Allah en hayırlısını nasip etsin
Merhaba evet yıllardır yazıyorum yaşadıklarımı hissetiklerimi, hepimiz insanız zaman zaman benimde modumun düştüğü hayatımda acaba dediğim zamanlar oluyor tabiki, tembellik kısmı mesala bu sene açıktan okuduğum okulu bitirmem lazım ama yıllarca sınalara girmek ders çalışmak beni yordu ama yine de toparlamam ve devam etmem lazım yarım bırakmak olmaz, eğer çok fazla bu duyguları hissediyorsanız değerlerinize baktırın yada destek alın yürüryüş yapın yeterki çaba sarfedin kendiliğinden gerisi gelir,Merhaba :) Şöyle bir göz gezdirdim günlük olmuş resmen. Bende 30 yaşında ve nasıl desem bazı sıkıntılar yaşıyorum kendi içimde. Tembellik, boşvermislik vs yıllardır. Ve bu durumlarda bana zarar veriyor hani sizinde mı böyle merak ettim konuşmak isterim. Yıllar olmuş yazmışsınız ilgimi çekti