Ben Ahu

Merhaba Ahu işe 7 Haziran başladım şuan çoook şükür herşey yerine oturdu ve burası çok güzel bir yer günü birlik gidip geliyorum ama o bile moralimi bozmuyorum yeni evim olacak pazar günü temizleyip diğer hafta yerleşecem rabbim e binlerce şükürler olsun

Merhaba ahu buraya yazmayalı hayli zaman oldu hayatıma çok insan girdi üstad bana çok iyi davranıyor ama sanırım benim onu mutlu etmek gibi gayretlerimi az buluyor onun dışında şuan kış ve soğuk evimi dün bir güzel temizledim halı serdim eskiden hayalini kurduğum gibi sıcak ve derli toplu ıslak değil Fatmanur var hayatımda çok tatlı arkadaşım herşey çok güzel Allahım sana sonsuz minnet ve şükran terapiye başladım ve inanıyorum ki o da bana çok iyi gelecek hayatımda daha güzel şeyleri kabul ediyorum ve öyle de oldu birde çocuk gelişimi diplomamı aldım ve dgs ile işletmeye geçiş yaptım şuan işletme 3. Sınıf öğrencisiyim haftaya sınavım var inil herşey çok güzel olacak

merhaba sevgili kendim, şuan işteyim saat 16:06 ata aöf işletme 3. sınıf finallleri sonrası hafta final sınavlarım çok iyi geçti çok şükür burda, işte tam 7 ay 10 günüm doldu tecrübe kazanıyorum her gün giyim,davranış,ve iş şuan ki işim çok şükür sorun yok ama bankaya gerçek anlamda yerleşmiş değilim , her neyse onun dışında bazen çok kafaya takıyorum herşeyi galiba mutsuz ediyorum kendimi aslında yukarıda yazdığım şeyleri okuyunca şükrediyorum çünki en azından kendim için yaptığım bişey ve emek var şimid de sigortacılık sınavına girip sertfika almak istiyorum.

en az bir sene daha burda olacagım kesin ama geleceğimiz artık 31 yaşında olmam hepimizin oldukça büyümüş olmamız içler acısı, ben işletmeyi bitirip o zamana kadar yeni gelelcek olan üstadtan beni istanbula göndermesini düşünüyorum. yada yerine geçtiğim kız gibi evlenip hamile kalırsam çok daha güzel olur rabbim inşlhh güzel günler gösterir, fark ettiğim detay ise burda özgür parasını kazanan bir kadın olmak istiyorum yazmışım ve o enerjiyi geçirdiğimi fark ettim . evim çok şükür artık içime siniyor cilt bakımını artık minimum yapmaya başladım. düzenli yürüyüşler yapmaya başladım komşumla değerlerime baktım, pazartesi diş dr. na gidip tekrar kontrol edecm . Hayatıma iyi güzel sağlıklı şeyleri kabul ediyorum. güzel beyaz bir araba pozitif bir Ahu .... istanbulu hayatıma kabul ediyorum . güzellikleri kabul ediyorum . sağlığı kabul ediyorum.mutlu evli güzel bir kariyere sahip bir ahu aldım kabul ettim.

Bugün 21. Şubat işte neredeyse 9 ayım ve artık mart ile birlikte 10 ay olacak finallerden 3 ders kalmıştım geçen hafta sonu onları da verdim bu dönem yine 9 ders görüyor olacağım, umarım onları da veririm müdürümüz hasta ve yok neredeyse bu hafta , ben kendimi geliştirmek ve burada 3. senemi doldurduktan sonra geçmek istediğim yer için birşeyler öğrenmeye çalışıyorum bu dönemde excelimi geliştirmek , işe dair herşeyi uygulamalı olarak öğrenmek, klavyemi geliştirmek , okulumu bitirmek, sertfikalarımı almak hedeflerim arasında , yani neredeyse 2 senem var onu da dolu dolu geçirmek isitiyorum ...
onun dışında annem yine mutsuz herzaman ki gibi bunu asla değiştiremem keşke mümkün olsa , herneyse onun dışında aşırı harcamalarım var onu da dengelemem ve birikim yapmam lazım , umarım seneye arabamda olur aldım kabul ettim hayatıma bolluk bereketi kabul ediyorum ..

Sevgili Ahu sen bu güne kadar çok şeyi kalbinle ve yüreğinle aynı zamanda bitmeyen mücadele gücünle kazandın yeni şeyler yapmaktan mücadele etmekten hiç yorulmadın hep farklı oldun okudun ,öğrendin ve en önemlisi de vazgeçmedin sence sen böyle her şeye yaklaşmış ve içindeyken vazgeçer misin vazgeçmezsin, aksine daha çok bağlanırsın içindeki olumsuz sesin seni yolundan alıkoymasına izin verme devam et ve her zaman ulaşmak istediğin hedefe doğru mücadele et, unutma başladığında geç dediler ama Allah devamlı sabredenlerle beraberdir ve geç olması hiç olmasından her zamna iyidir

işletme 3. sınıf olarak şuan güz dönemin deki dersleri verdim çok şükür, bahar dönemini de verdikten sonra Allahın izinyle 4. sınıfa 5 er tane dersim tek olacak ve bu süre zarfında da segem ardından da Bes sertifikalrını da almak istioyrum ve geriye kalan ev alma ve araba alma ve istediğim yere geçme kalıyor , herşey benim hayrıma gelişiyor .. çok şükür bin şükür

Ahu şuan işteyim hem segeme hemde vize sınavlarıma hazırlanıyorum, Bahar geldi haftaya bayram tatili var, sınava antepte girecem ben herzaman özgürlük istedim, istedim, istedim şuan hayatımda eksik olan Arabamım olmaması ve hala bankada istediğim yerde olamam inşlh, en kısa zamanda Allahın izniyle olur onlarda, ben hayatım boyunca bana bu fırsatı veren Adama borçlu kalacam ve sen Ahu, ne zaamn okursan oku bu yazıyı herzaman bu vefa borcunu ödemek için elinden geleni yap, ve çalışmaya, okumaya, öğrenmeye çaba serfet.

Merhaba burayı okuyacak kişi ve sevgili Ahu bu hafta vize sınavlarım vardı sınavdan önce işte yaşadığım küçük tatsızlıktan dolayı odaklanamadım tam ama finallere tam çalışmam lazım. tabi finallere bir ay var ve bu kısa süre sayılır inşlh büte kalmam bu arada segem e baya ve çokta güzel çalıştım ama evde nüfüs cüzdanımı bıraktım ve sınava giremedim , bu ay içinde birçok ders aldım birincisi tedbiri elden bırakmamak ,sınav vs önemli mülakatlara tam ve eksiksiz hazırlanıp herşeyini alıp öyle girmek (displin) ikincisi de işte yaşadığım küçük tatsızlıktan aldığım ders asla ama asla kimseye güvenme ve bişey anlatma bulunduğum konum itibari ile ve bütün hayatımda bunu yapmam lazım insanlar daima kendi menfaatini düşünür bunu hiç unutma (ketum olmak) hayatta daima birilerinin gölgesinde ve onayında yaşamak zorunda değiliz , bi insan kendi kendine yettiği zaman mutlu ve sağlıklı olur. (onaylanma ihtiyacından vazgeç) kişisel haritama bakan kadın bana artık yeni bir ahu olacaksın ve sürekli yenileneceksin demişti Yeniliği hayatıma Kabul ediyorum. yeni ahu kendisiyle çok iyi dost olan kimsenin boyunduruğu altında kalmayan, önemsiz şeyleri bile kimseye söylemeyen, kazanan özgüvenli başarılı, saglıklı mutlu biri aldım kabul ettim.

Selam Ahu ve burayı okuyan kişi bugün karmaşık bir gündeyim , halsiz , dalgın ve düşünceli iki hafta sonra sınavım var rabbim nasip ederse kalan dersleri de verirsem , 1. sınıfı geçerim ama genel itibar ile biraz canım sıkkın insanlar çok vefasız ve kesinlikle işine geldikleri gibi davranıyorlar, hayat çok boş çok aptalca salakça yada şuan böyle hisediyorum bilmiyorum, galiba burdan uzaklaşmak bana iyi gelecek çok bunaldım neyse şimdi yapmam gereken derslerimi vermek belki de haftaya kaç günlük tatil iyi gelebilir . haftaya daha da toparlanmış bir ahu dilerim.

Ben Kimim ? 31 Yaşında içindeki hassas , kırılgan çocuğu öldürmemiş Ahu, mesleğim , kimliğim , yaşım, saçımın uzunluğu kilom haricinde içimdeki Ahu , bu aralar değişen ruh halim , sevgiye olan muhtaçlığım beni başka birine mi dönüştürmenin sancısı acaba ,yeni hayatım , eski hayatım, olması muhtemel olan ama yaşayamadığım hayatım hangisin içindeyim ben , hangi ahuyum , geçmişte olan zavallı kız mı ? kendi ayakları üstünde durmaya çabalayan başkalarının ' olması gereken bu ' (mutlu olmak , pozitif olmak, güzel olmak, fit olmak, akıllı olmak,) kalıplarına ulaşmaya çalışan mı yoksa bu kalıpların, dışındaki muhtemel olması gereken evli mutlu çocuklu olan ahu mu? kendimi hiç birine ait hisetmemek , iki ayrı kişilik arasında kalmış ahu , yada hayat mı demeliydim ,yorgun olmak hasta olmak ,çok çalışmak, erken uyanmak benim hassas ve narin olan Ahu ma fazla gedi...

Nasıl bir kadın olmak istiyorum? bunun cevabı sancının ta kendisi , bunun cevabı kanımda dolaşan zehrin pan zehiri , hayata rağmen değil hayatı olduğu gibi kabul ediyorum ve Artık olması muhtemel hayatı geride bırakıyoruum olmak istediğim kadın bunu yapardı, belki de bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor ve buna karşı çıkmak zorlamak kanserin ta kendisi
Olmak istediğim kadın= Kendini çok ama çok seven , kabul eden, kendini kimseye açıklama gereği duymayan, içindeki bütün olumsuz sesleri susturan , güçlü kendine devamlı bişeyler katan Ahu

Hayatımda daha öne yaşadıklarım , tatsız anılar , kendimi zaman zaman koyverişlerim, toparlayışlarım, artılarım eksilerim hepsi benimle ve bana güzel şeyler katıyor , onlarla beraber yeni bir ben artık hayatında güzel Arkadaşlıkları olan hayatında zorla insanları başarıları yada muhtemel getiriler için kimseyi alamayan , dönüşen evrilen herkesle beraber yada başkalrının desteği ile değil kendi emeğiyle var olan bir Ahu, Ahudan aldığım pozitif enerjileri dersleri hayatıma kabul ediyorum ,bu hayatı kabul ediyorum Artık ihitmalleri değil sadece olanı , en iyi haliyle yaşıyorum . Bütün hedefim hayalim ,sadece kendi mutluluğum ve saglığım üstüne, zihinmdeki olumsuzluğa elvada , Hoşgeldin her haliyle güzel , mutlu, keyifli , saglıklı, AHU.......

Kurban Bayramı 3. Günü tatilimi evde geçiriyorum , temizlik vs herzaman olduğu gibi , hayatıma yön verilecek belirsizlik karlkacak gibi hissediyorum , yaz okulu açılıyor üstten ders alırsam en geç martta okul bitmiş olacak inşlh , spora devam edeceğim ,sağlığıma da aynı şekilde ,bana daha iyi gelen bi tatil olmasını dilerdim umarım daha iyileri olur

Selam Ahu , çok yorulma ve ordan oraya yetişme teleşından , herkes çok yorgun gözüküyorsun diyor , Hafta sonu eve git gel pazardan bu güne kadar çok kötü halsiz ve gece uykusuzluk sonucu hastalandım, galiba bilnç altı mı nedir bana iyi gelmeyen bişey var , mental olarak farkında olmasamda bünyem bana sakinlememi ve kendime manevi olarak bakmam gerektiğini söylüyor, uyumak istiyorum , dinlenmek ve biraz öze dönmek başka bir hayat tarzına geçmek ve devamlı sınavlar iş hayatı erken mi yordu yoksa çok mu hızlı adapte oldum da şimdi şimdi , mi çıkıyor gün yüzüne, ilk başladığımda ben burda ne arıyorum , ve kapana kısılmış hissi artık bende de robotik bi halde işe git gel olmaya ve düşünmemeye sevk etti belki bu süreçte kendimi ihmal ettim ve kaybettim , ye , iç, uyu ,işe git gel , hafta sonu hurra eve git gel, sınavlara gir, devamlı bişeye çalış, bana yorucu geldi belki de ha bide güzel görün, karnım şişti gözaaltım karardı lekem oluştu ......
Ben insanım ve tabulara uymak zorunda değilim, kendimi galiba rahat bırakmam gerekiyor, biraz öze dönmem , sınavları kasıntıları boşvermem, oluruna bırakmam, bundan sonraki hedefim bu, canım nasıl isterse öyle yapmak , ogüzel naif ahuyu kaybetmemek , zorlamamak, Bundan sonra daima akışta ve kandime çokça değer vererek devam ....

Günaydın , Ahu ve burayı okuyan kişi insan daima mutluluk ister, ve peşinden koşar mutluluğun, ama yakaladı mı da emin olmaz hiç bir zaman , afallar önce bu mu mutluluk , bu muydu ? sonra başka bi hedef belirler , şöyle olsa daha mutlu olurum, evlensem, arabam olsa, zengin olsam, güzel bi işim olsa, saygınlık kazansam, ama onu yakalayınca bunun sadece kısa süreli bir mutluluk olduğunu anlar ve tekrar mutsuzluk denen girdaba girer, peki gerçek mutluluğu nasıl buluruz , özümüze dönerek mi? kendimizi herkesten soyutlayarak mı, yada başımızı işten kaldıramayıp ot gibi yaşayarak mı? Çok merak ettiğim birşey var acaba bu hayat hepimize belirli görevler verdi mi de biz onları yapmadığımız taktirde mi hep bi eksik ve tamamlanmamış hissederiz.... peki öyle birşey varsa benim görevim neydi? zira 32 yaşına geldim artık hala sanki olduğum yerden emin olamıyorum , hep bir o değilde bu mu olmalıydı hissi , dün gördüğüm rüya da tam bunun la ilgiliydi , başka bir hayattaki Ahu.... Şimdi düşünüyorum da babam neden bu iş için bana yardım etti , insanlar Aferin bak kızı şu işte çalışıyor desin diye mi? yoksa beni buraya bağlamak için mi ? peki ben neden kabul ettim, ilgi çekici geldiği için, ayrı evde başka bi şehirde yaşama fikri, ve en önemlisi onlardan kurtulma isteği, yaa belki de ilk defa babamın arkamda durduğu bişeyi yapma isteği , ha Ahu? hangisi?

Ahu saat 16:08 işteyim farklı heycanlar tecrübeler e devam .... eğer ahuya durmadan öğüt verecek olsam şunu söylerdim insanlar kötü, kötü ve göründüğü gibi değiller hiç kimse senin dostun değil özellikle iş ortamındaki insanlar , dostun hiç değil asla güvenme , güven sonu pişmalık olan bir duygudur , insanların iyi niyetinden daima şüphe et, yüzüzne söyleyemediklerinni daima arkandan konuştuğunu duyacak ve farkında olacaksın . sakın iyi niyet besleme ,seni sömürmelerine asla ama asla izin verme, iyi niyetin sonu daima pişmanlıktır, ödün verme , ve son olarak her zaman kendini çok sev, değişime diren ve hayat sana değiş diyorsa ona kulak ver, onu dinlememek sana pişmanlık verir, hayat bir sınav ve biz o sınavı vermediğimizde aynı sorun da soru olarak tekrar karşımıza çıkar,,, Benim canım Ahummm seni seviyorum mücadeleni hayatta olan azmini kolaytı seçmeyeşini, sabahları yeni yeniden hazırlanışlarını, havuçlu tarçınlı kekini , kokuya olan bağlılıgını, tecrübe kazanmalarını, hayal kırıklığına rağmen kötüyü tercih etmeyeşini, kitaba hevesli başlamanı ama ilk satırnda daha önce okuduğunu hatırlamanı,insanların gözünda görünenin ardındaki manayı fark etmeni, mutsuzluğunu artık kimseyle paylaşmayıp içinde tecrübe olarak almanı, ilişkiler konusundaki güvensizliğini , bakışları üstüne çekmeyi başarabilen cazibeni, başarı için boyundan büyük işler yapmanı ... Evrende küçücük zerre olduğumuz gibi , her birimiz aynı zaman da biriciğizde....

Tam kapı girişinde küçük ama dikkat çekici şekilde yazılmış makam sahibinin ismi olan tablo, kapı açıldığında etrafı camlarla çevrili ferah,, ama bir o kadarda ciddi olunması gereken bir oda ... her ciddi makamda bulunan o olmazsa olmaz kahverengi moobilyalar burdada da kullanılmış olmasına ragmen, modern ve samimi dokunuşları geride bırakmamış , hemen makam koltuğun arkasındaki tüylü ortası nazar boncuklu biblo salt inanan için nazardan korumaz aynı zamanda en önce dünyada da boncuğun memleketi olan Türkiyeyi temsil eder en son da ise ona anlam katan azınlık gruba kadar gider belki de anlamı, odaya göz gezdirecek kadar kalanlar için karşı duvarda asılı olan tabloda yine çok derin manalı üstünde hud suresinin 44. ayeti , "Ey yer, suyunu yut! Ey gök suyunu tut ! yazılı tablo ,,makam koltuğunda en önemli ve en değerli obje makam sahibinin oğlu nun resmi

Merhaba Ahu ve burayı okuyan kişi , bu hafta benim için biraz farklı ve yorucu geçiyor dün işe geç kaldım bugün yine düğün var her neyse yukarıdaki yazıyı müdürüm betimleme yazıp yazamayacagımı anlamak istedi bunu denedim, bence fana değil kendisi farklı vurguları olduğunu söyledi , Her neyse dün uyuyamadım sebebi hayatımın yine karar aşaması ve yolumu seçememem kalbim ve mantığım ve hayatımı tümden değiştirme üstüne tedirginliğim, hayata çok farklı bir yerden sıfırdan başlamak , Allah en hayırlısını nasip etsin

Merhaba Ahu ve burayı okuyan kişi , bu hafta benim için biraz farklı ve yorucu geçiyor dün işe geç kaldım bugün yine düğün var her neyse yukarıdaki yazıyı müdürüm betimleme yazıp yazamayacagımı anlamak istedi bunu denedim, bence fana değil kendisi farklı vurguları olduğunu söyledi , Her neyse dün uyuyamadım sebebi hayatımın yine karar aşaması ve yolumu seçememem kalbim ve mantığım ve hayatımı tümden değiştirme üstüne tedirginliğim, hayata çok farklı bir yerden sıfırdan başlamak , Allah en hayırlısını nasip etsin
Merhaba :) Şöyle bir göz gezdirdim günlük olmuş resmen. Bende 30 yaşında ve nasıl desem bazı sıkıntılar yaşıyorum kendi içimde. Tembellik, boşvermislik vs yıllardır. Ve bu durumlarda bana zarar veriyor hani sizinde mı böyle merak ettim konuşmak isterim. Yıllar olmuş yazmışsınız ilgimi çekti

Merhaba :) Şöyle bir göz gezdirdim günlük olmuş resmen. Bende 30 yaşında ve nasıl desem bazı sıkıntılar yaşıyorum kendi içimde. Tembellik, boşvermislik vs yıllardır. Ve bu durumlarda bana zarar veriyor hani sizinde mı böyle merak ettim konuşmak isterim. Yıllar olmuş yazmışsınız ilgimi çekti
Merhaba evet yıllardır yazıyorum yaşadıklarımı hissetiklerimi, hepimiz insanız zaman zaman benimde modumun düştüğü hayatımda acaba dediğim zamanlar oluyor tabiki, tembellik kısmı mesala bu sene açıktan okuduğum okulu bitirmem lazım ama yıllarca sınalara girmek ders çalışmak beni yordu ama yine de toparlamam ve devam etmem lazım yarım bırakmak olmaz, eğer çok fazla bu duyguları hissediyorsanız değerlerinize baktırın yada destek alın yürüryüş yapın yeterki çaba sarfedin kendiliğinden gerisi gelir,

Günaydın Ahu yeni yaşına sadece bir gün kaldı 33 çocukken baktığımda bana koskoca gelen o yaş , ama sen hala büyümekte olan bir çocuksun ,benim canım Ahum, yeni yaşın sana mutluluk , şans , huzur getirsin .. dün arkadaşım bende kaldı birazdan kahvaltı yapacagız eskiden olsa farklı bir hayal gibi gelirdi , ne tuhaf .. Burayı tamamen okudum ve yaşadıklarımı tekrar hatırladım , o ana geri gittim kendimle gurur duyduğum çok şey var , eski beni yeni hayatımı harmanlamam artık düzeni oturmuş olmam , işimi sahiplenmem ,ama eksiklikler var insanlarla olan mesafe ayarım herkese samimi davranmam , iş ilişkilerim yukarıda yazdığım şeyler i hala gerçekleştirmiş olmamam biraz üzdü ama kim bilir belki de onları yavaş yavaş uygulamaya başladım yeni yaşımda yeni ve daha kendine güvenen Ahu diliyorum . Kendini her zaman çok sev

X