- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
-
- Konu Sahibi morsufrajet
Ben olsam ben de kıskanırdım. Gıcık olurum öyle şeylere. Ama normal karşılayan insanlar da var. Bi de aldatılmak güzel ya da çirkin olmakla ilgili değil...Merhaba hanımlar;
Benim bir derdim var ancak bu dert çok farklı görüşlerle dert olabilir olmayabilir.. nasıl yani diyecekseniz; ben sevgilimi çok kıskanıyorum...
Erkek arkdaşım İstanbulda yaşıyor bende ilişkimizin 3-4 ayında ordaydım ancak şimdi ailemle birlikte muğlada yaşıyorum.
Aşamadığımız sorun İnstagram. Kız eklemesine tahammül edemiyorum. anormal bir kız yok kabul ediyorum çoğu kendi sektöründen yani sağlıkçı olan tipler ama ben istemiyorum.
2 gece önce gerçekten çok şiddetli tartıştık bi kızın fotografını begendiği için kıyameti kopardım.
O böyle yaptkça güvenemiyorum.. o da bana diyor ki üstüme geliyor boğuyorsun üsteledikçe beni tahrik ediyor daha çok yapmama sebep oluyorsun..
bu arada gerçekten güzel bir kızım. hatta tesadüfen eski sevgilisini görmüştüm aramızda dağlar kadar fark var. ama sanırım ben kendime güvenmiyorum hep aldatılacakmış korkusu yaşıyorum.
soran hanımlar olacaktır ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında 1.5 yıl kadar oldu birlikteliğimiz..
yani siz instagramdaki insanları kıskanıyor musunuz? o bunun aptalca olduğunu söylüyor
Kendi değerini azaltiyorsun bu şekilde. Adam daha kiymete biniyor. Ve evet kesinlikle aptalca.Merhaba hanımlar;
Benim bir derdim var ancak bu dert çok farklı görüşlerle dert olabilir olmayabilir.. nasıl yani diyecekseniz; ben sevgilimi çok kıskanıyorum...
Erkek arkdaşım İstanbulda yaşıyor bende ilişkimizin 3-4 ayında ordaydım ancak şimdi ailemle birlikte muğlada yaşıyorum.
Aşamadığımız sorun İnstagram. Kız eklemesine tahammül edemiyorum. anormal bir kız yok kabul ediyorum çoğu kendi sektöründen yani sağlıkçı olan tipler ama ben istemiyorum.
2 gece önce gerçekten çok şiddetli tartıştık bi kızın fotografını begendiği için kıyameti kopardım.
O böyle yaptkça güvenemiyorum.. o da bana diyor ki üstüme geliyor boğuyorsun üsteledikçe beni tahrik ediyor daha çok yapmama sebep oluyorsun..
bu arada gerçekten güzel bir kızım. hatta tesadüfen eski sevgilisini görmüştüm aramızda dağlar kadar fark var. ama sanırım ben kendime güvenmiyorum hep aldatılacakmış korkusu yaşıyorum.
soran hanımlar olacaktır ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında 1.5 yıl kadar oldu birlikteliğimiz..
yani siz instagramdaki insanları kıskanıyor musunuz? o bunun aptalca olduğunu söylüyor
bu açıdan düşünmemiştim. haklısınız.Kendi değerini azaltiyorsun bu şekilde. Adam daha kiymete biniyor. Ve evet kesinlikle aptalca.
Beni rahatsiz etmez. Hele ki dediginiz gibi sadece tanidigi insanlari takip edip begeniyorsa sorun yok, sonucta instagramin amaci bu. Ben tanimadigim insanlari takip etmeyi tercih etmem ama kesfette karsima cikan guzel fotograf varsa tanimadigim insani da takip ederim.
Bence ustune gitmeyin, bu konuda takipte olun ama biraz rahat birakin. Arkadaslarini, tanistigi insanlari takip etmesine laf etmeyin. Yine de size inat yapmaya basladigini soylemesi hos degil.
tanımadığı kişileri eklemiyor bir kaç arkadaşıma ekle bakalım ekleyecek mi dedim fake hesapla denedim yok kabul etmiyor. ama tanıyorsa kızı ekliyor
Takip ederim degil begenirim olacakti yanlis yazmisim :)Ben tanimadigim insanlari takip etmeyi tercih etmem ama kesfette karsima cikan guzel fotograf varsa tanimadigim insani da takip ederim.
Icten ice sinir olsaniz da yuzune vurmayin bunu, disa yansitmayin. Tanidiklarin bile olsa takip etme demek hos durmuyor.inat gördüm bunun gibisini görmedim ben. acayip bir inadı var.
bende ekliyorum elbette arakdaşlarımı beğeniyorumda. işte bencillik yapıyorum ama kendimi de dizginleyemiyorum.
şimdi benim gözüme batmasının sebebi şu 10 kişi takip ediyorsa çoğu kadın oluyor. bu sebeple rahatsız olmaya başladımee normal değil mi ?
insan sosyal bir varlık..arkadaşıdamı olmasın..
Takip ederim degil begenirim olacakti yanlis yazmisim :)
Icten ice sinir olsaniz da yuzune vurmayin bunu, disa yansitmayin. Tanidiklarin bile olsa takip etme demek hos durmuyor.
Rahatsiz olmakta haklisiniz. Yani "bana gore" rahatsiz olacak bir sey yok ama hoslanmayabilirsiniz, rahatsiz olabilirsiniz.şimdi benim gözüme batmasının sebebi şu 10 kişi takip ediyorsa çoğu kadın oluyor. bu sebeple rahatsız olmaya başladım
şimdi benim gözüme batmasının sebebi şu 10 kişi takip ediyorsa çoğu kadın oluyor. bu sebeple rahatsız olmaya başladım
Onu ben de yapiyorum bazenişte bende zaten sustum. ama içimden sinir oluyorum saydırıyorum ona kendi kendimle konuşmaya başladım şaka gibi
tanımadığı kişileri eklemiyor bir kaç arkadaşıma ekle bakalım ekleyecek mi dedim fake hesapla denedim yok kabul etmiyor. ama tanıyorsa kızı ekliyor
ahh cnm bende aynı dertden muzdaribim benim eşimde şuan üni. okuyor ve hep okuldaki kızları ekleyip sürekli aramalarda kızları görürüdüm ve cok rahatsız edici bişiy en sonunda tartıştık da ınstagramı kapattı haklısın yani bu konuda bende aynı senin gibiyim ve BANA göre abartı değil bi erkek başka kızlara neden bakarki amaç ne yani ben bakmıyorsam oda bakmasın abi hele de eşi sevgilisi rahatsız olduğu haldeMerhaba hanımlar;
Benimki de bi ara kapattı 3 4 ay sonra yine açtı yine başladık kavgayaahh cnm bende aynı dertden muzdaribim benim eşimde şuan üni. okuyor ve hep okuldaki kızları ekleyip sürekli aramalarda kızları görürüdüm ve cok rahatsız edici bişiy en sonunda tartıştık da ınstagramı kapattı haklısın yani bu konuda bende aynı senin gibiyim ve BANA göre abartı değil bi erkek başka kızlara neden bakarki amaç ne yani ben bakmıyorsam oda bakmasın abi hele de eşi sevgilisi rahatsız olduğu halde
hmm ozaman cnm acık acık söyle düzgün bi dille böyle hırlayarak değil ben öyle yaptım işe yaramadıBenimki de bi ara kapattı 3 4 ay sonra yine açtı yine başladık kavgaya