Ben abartıyor muyum?

Ben olsam ben de kıskanırdım. Gıcık olurum öyle şeylere. Ama normal karşılayan insanlar da var. Bi de aldatılmak güzel ya da çirkin olmakla ilgili değil...

İş arkadaşlarıyla iş dışında gereksizce görüşmesini veya arkadaşlık yapmasını istemem, iş dışında da gerçi çok fazla kız arkadaşı olması beni rahatsız eder. Bu yüzden bu tip erkekler hiç hayatımda olmadı. Eşiminde sosyal medya hesapları yoktur mesela, tanıştığımızda da yoktu inst, face filan gibi şeyler.
Sevgiliniz bu şekilde davranmak ve yaşamak istiyorsa baskı yaparak anca bunaltırsınız evet, ilişkinizi yıpratırsınız veya yapacaklarını gizli yapmaya başlar. Kendinize biraz olsun uyan insanlarla birlikte olun.

bu erkekler her b.ku yerler sonra da suçu kadının üstüne atarlar. "bi sor bakalım neden yaptım" soruyorsun... "senin yüzünden yaptım beni sen ittin bu suçu işlemeye... "

bence abartıyorsun. eğer bu kuruntudan kurtulmak istiyorsanız sosyal çevresine girin ve fotosunu beğendiği herkesle arkadaşlık kurun. o zaman abartıyor musunu abartmıyor musunuz anlarsınız

Bende kiskanmistim sürekli kızlardan gelen bütün takipleri kabul eder ve takip atardi fotolarini begenirdi bende şifresi vardi sürekli bakardim ama yinede kabul etmesi begenmesi beni deli ederdi soyledigimde takipçi sayısı artsın diye kabul ediyorum derdi bizde bu konuda baya sorun yasamistik ne anliyorlar bilmiyorum artık okadar tartışma olmustuki sonunda anlamışti zorla kafasına sokmustum kabul etmiyor beğenmiyor bakmiyordu :))

Kendi değerini azaltiyorsun bu şekilde. Adam daha kiymete biniyor. Ve evet kesinlikle aptalca.

Beni rahatsiz etmez. Hele ki dediginiz gibi sadece tanidigi insanlari takip edip begeniyorsa sorun yok, sonucta instagramin amaci bu. Ben tanimadigim insanlari takip etmeyi tercih etmem ama kesfette karsima cikan guzel fotograf varsa tanimadigim insani da takip ederim.

Bence ustune gitmeyin, bu konuda takipte olun ama biraz rahat birakin. Arkadaslarini, tanistigi insanlari takip etmesine laf etmeyin. Yine de size inat yapmaya basladigini soylemesi hos degil.

inat gördüm bunun gibisini görmedim ben. acayip bir inadı var.
bende ekliyorum elbette arakdaşlarımı beğeniyorumda. işte bencillik yapıyorum ama kendimi de dizginleyemiyorum.

Ben tanimadigim insanlari takip etmeyi tercih etmem ama kesfette karsima cikan guzel fotograf varsa tanimadigim insani da takip ederim.
Takip ederim degil begenirim olacakti yanlis yazmisim :)

inat gördüm bunun gibisini görmedim ben. acayip bir inadı var.
bende ekliyorum elbette arakdaşlarımı beğeniyorumda. işte bencillik yapıyorum ama kendimi de dizginleyemiyorum.
Icten ice sinir olsaniz da yuzune vurmayin bunu, disa yansitmayin. Tanidiklarin bile olsa takip etme demek hos durmuyor.

Takip ederim degil begenirim olacakti yanlis yazmisim :)

Icten ice sinir olsaniz da yuzune vurmayin bunu, disa yansitmayin. Tanidiklarin bile olsa takip etme demek hos durmuyor.

işte bende zaten sustum. ama içimden sinir oluyorum saydırıyorum ona kendi kendimle konuşmaya başladım şaka gibi

şimdi benim gözüme batmasının sebebi şu 10 kişi takip ediyorsa çoğu kadın oluyor. bu sebeple rahatsız olmaya başladım
Rahatsiz olmakta haklisiniz. Yani "bana gore" rahatsiz olacak bir sey yok ama hoslanmayabilirsiniz, rahatsiz olabilirsiniz.

Ama bunu defalarca soylediniz ve ise yaramiyor, ustune adam inat yapiyor. Ayni seyleri defalarca konusunca konu sulaniyor, yuzgoz olunuyor artik. Ya icinize atip kabullenmeye calisacaksiniz ya ciddi rest cekeceksiniz ki iliskinizin bitme ihtimalini goze almiyorsaniz rest cekmenizi onermem.

şimdi benim gözüme batmasının sebebi şu 10 kişi takip ediyorsa çoğu kadın oluyor. bu sebeple rahatsız olmaya başladım

olabilir iş çevresi daha çok kadınların çalıştığı bir ortamdır..
siz bir fotoğraf beğenmesinin nesinin kötü olduğunu düşünüyorsunuz ki?
üstelik sizin görebileceğinizinde farkında .. bu kadar salak bir sevgilinizin olduğunu düşünüyorsanız ayrılın zaten..

tanımadığı kişileri eklemiyor bir kaç arkadaşıma ekle bakalım ekleyecek mi dedim fake hesapla denedim yok kabul etmiyor. ama tanıyorsa kızı ekliyor

E o zaman sorun ne? Facebookta da bir sürü kadın arkadaşı vardır eminim. Paylaşımlarını da beğeniyordur. Eskiden buna takıyordu insanlar. Şimdi yeni moda instagram oldu. Tanıdığı insanları eklemesinde ve paylaşımlarını beğenmesinde ne sakınca var?

ahh cnm bende aynı dertden muzdaribim benim eşimde şuan üni. okuyor ve hep okuldaki kızları ekleyip sürekli aramalarda kızları görürüdüm ve cok rahatsız edici bişiy en sonunda tartıştık da ınstagramı kapattı haklısın yani bu konuda bende aynı senin gibiyim ve BANA göre abartı değil bi erkek başka kızlara neden bakarki amaç ne yani ben bakmıyorsam oda bakmasın abi hele de eşi sevgilisi rahatsız olduğu halde

Benimki de bi ara kapattı 3 4 ay sonra yine açtı yine başladık kavgaya

Benimki de bi ara kapattı 3 4 ay sonra yine açtı yine başladık kavgaya
hmm ozaman cnm acık acık söyle düzgün bi dille böyle hırlayarak değil ben öyle yaptım işe yaramadı rahatsız oldugunu belirt ya kapatsın yada yapmasın öyle şeyler çünki insanın güveni azalıyor doğru bişiy değil yani rahatsız ediciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…