Ben abartıyor muyum?

Kızın resimlerini beğenince başı göğe mi eriyormus. Hoslanmadiginizi soylemişsiniz. Yapmayiversin

Merhaba hanımlar;

Benim bir derdim var ancak bu dert çok farklı görüşlerle dert olabilir olmayabilir.. nasıl yani diyecekseniz; ben sevgilimi çok kıskanıyorum...
Erkek arkdaşım İstanbulda yaşıyor bende ilişkimizin 3-4 ayında ordaydım ancak şimdi ailemle birlikte muğlada yaşıyorum.
Aşamadığımız sorun İnstagram. Kız eklemesine tahammül edemiyorum. anormal bir kız yok kabul ediyorum çoğu kendi sektöründen yani sağlıkçı olan tipler ama ben istemiyorum.
2 gece önce gerçekten çok şiddetli tartıştık bi kızın fotografını begendiği için kıyameti kopardım.
O böyle yaptkça güvenemiyorum.. o da bana diyor ki üstüme geliyor boğuyorsun üsteledikçe beni tahrik ediyor daha çok yapmama sebep oluyorsun..
bu arada gerçekten güzel bir kızım. hatta tesadüfen eski sevgilisini görmüştüm aramızda dağlar kadar fark var. ama sanırım ben kendime güvenmiyorum hep aldatılacakmış korkusu yaşıyorum.
soran hanımlar olacaktır ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında 1.5 yıl kadar oldu birlikteliğimiz..
yani siz instagramdaki insanları kıskanıyor musunuz? o bunun aptalca olduğunu söylüyor

bence kesinlikle abartıyorsunuz...

X